Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Column – Corona als religie

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het is eigenlijk maar heel moeilijk te bevatten, dat een virus welke niet veel meer is dan een normale griep, nog steeds zo’n grip heeft op grote delen van de bevolking, dat een regering nog zoveel macht kan misbruiken, ondanks dat uit de echte cijfers blijkt dat we niet te maken hadden met een pandemie, dat we niet van doen hebben met een killervirus, dat er eigenlijk helemaal niets meer aan de hand is en we ons totaal geen zorgen hoeven te maken voor een tweede golf.

Je wandelt even een supermarkt binnen en ziet daar de nodige mensen met mondkapjes oplopen en schichtig om zich heen kijkend, een aanzienlijk deel van de bevolking leeft dus eigenlijk nog steeds in doodsangst, angst voor een fantoom, een onzichtbaar spook, die je zomaar kunt bespringen en je meeslepen naar de hel, de man met de zeis die zomaar je verbondenheid met moeder aarde kan verbreken.
Maar diezelfde mensen stappen bijvoorbeeld wel zonder enige schroom in hun auto en rijden daarmee de snelweg op, bizar eigenlijk niet?

Ze zeggen wel eens, een ongeluk zit in een klein hoekje en dat is ook zo, toen ik vijf jaar oude was verongelukte mijn broer van twaalf, inmiddels al weer zesenvijftig jaar geleden, maar ik herinner me dit nog als de dag van gisteren, want dat gebeurde op mijn vaders verjaardag, die inmiddels ook alweer enige tijd overleden is, door een moment van onoplettendheid of verkeerde inschatting van mijn broer, die geschept werd door een militair voertuig, dus waar hebben we het hier eigenlijk over, mensen zijn niet bang voor deelname aan het verkeer, maar doodsbang voor het onzichtbare?

Sinds de jaren 70/80 begonnen de mensen zich steeds meer los te maken van de kerk, men geloofde vaak nog wel ergens in, maar men leefde het leven met alle geneugten en ook ongemakken zonder zich nog echt te bezigen met het al dan niet bestaan van een god, werk, thuis voor de buis, vakanties naar soms verre oorden werden veel belangrijker, dan eens stil te staan met het feit dat ons bestaan op aarde aan tijd gebonden is.
Mensen hadden nieuwe verworven vrijheden en schoven het besef van de tijdelijke aard van ons bestaan hier steeds voor zich uit.

Uiteraard zijn er wel momenten geweest dat dit besef in lichte mate even terug was, bijvoorbeeld ten tijde van de wapenwedloop of de oorlog in het Midden Oosten, maar telkens keerde de gemoedsrust toch weer redelijk snel terug, totdat er grote paniek uitbrak door een virus!
Sinds april leeft nagenoeg de hele wereld in een sfeer van angst en paniek, om een virus wat totaal niet waar maakte van waarvoor het werd ingeschaald en nog steeds zijn er hele hordes aan mensen doodsbang en daardoor zeer manipulatief te gebruiken voor een zeer foute overheid!

Maar nu het punt religie, als ware gelovigen zien we her en der teksten opduiken dat we in de eindtijd leven, dat dit een plan van god is, er worden zelfs de nodige bijbelteksten onder het stof vandaan gehaald, die profeten ooit als zieners uit een bepaalde tijd hadden opgeschreven.
Natuurlijk is het niet verkeerd om dit in ogenschouw te nemen, maar om hier hele theorieën aan vast te knopen is mij toch wel een brug te ver.
Als ik zo kijk wat er allemaal achter zit, dan zie ik juist dat we een heel andere tijd tegemoet gaan treden, het Aquariustijdperk.

Religies zoals het Jodendom, christendom en de islam hebben namelijk alle drie enkele grote structurele fouten in zich, het ontkennen van reïncarnatie is daar één van, wanneer mensen in machtsposities terecht komen en er een enkel leven als doel is, zullen veel van deze mensen, daar waar ze kunnen, het zo goed mogelijk voor zichzelf willen maken en de regeltjes uit heilige geschriften, zoveel mogelijk naar eigen hand zetten.
Desnoods passen ze de heilige boeken naar eigen hand aan, zie de film “The name of the Rose” met Sean Connery, de moeite waard te bekijken.
https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Name_of_the_Rose

Wanneer de mensheid zich zou gaan beseffen dat we hier met een doel zijn en ook meerdere levens hebben om dit te bereiken, zal de mensheid aanmerkelijk gaan veranderen, de hebzucht die ons nu zo verteert, welke ook gerelateerd is aan bijvoorbeeld het christendom zou dan gaan verdwijnen, men zou veel bewuster gaan leven en op zoek gaan naar spiritualiteit en dat gaan ontwikkelen, iets wat religie uit het Vissentijdperk heel lang heeft bestreden, denk maar eens aan het verbranden van heksen, want wie waren dat eigenlijk?

 

De chaos waarin we nu leven, heeft er alles mee van doen met het willen beheersen en uitbreiden van de macht, door een kleine selecte groep aan mensen, de zogenaamde 1% groep, het heeft er ook mee te maken dat deze New World Order wel heel veel te verliezen heeft in het nieuwe tijdperk, Aquarius staat namelijk voor spiritualiteit, daar past geen religie meer in, de wetenschap dat we de hel of de hemel zelf hier op aarde kunnen scheppen en niet afhankelijk is van één of andere god, zal ons tot heel andere mensen maken.

De mens dient weer in contact te komen met de aarde en een goed rentmeesterschap uit te voeren, wanneer we vanuit de ruimte de mensheid zouden observeren, dan lijkt het nu wel Sodom en Gomorra op de nodige plaatsen, dat is overigens een bijbelse beschrijving, welke we los dienen te laten, net zoals we het coronavirus los dienen te laten, want deze nodeloze doodsangst heeft ons lang genoeg onnodig in de greep gehouden.
Hierbij wil ik het even laten, met dit andere geluid!

Met vriendelijke groet,
Chris Collard

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x