Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Coronaboetes en lockdown ongrondwettelijk verklaard

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Spaanse regering moet ruim 1.1 miljoen boetes terugbetalen

De meesten hebben vast wel meegekregen dat er in Spanje ruim 1.1 miljoen boetes moet worden terugbetaald aan burgers die beboet werden vanwege het overtreden van de lockdownregels.

Zowel de eerste als de tweede lockdown plus een aantal vergaande maatregelen zijn ongrondwettelijk verklaard. (bron)

Nu het eenmaal een feit is komen zelfs de mainstream media er niet onderuit het te melden, zij het met frisse tegenzin.

Normaal gesproken zou je denken dat media koppen met “Regering moet 1.1 miljoen boetes terugbetalen” of iets in die trend. Want dit is nogal groot nieuws.

Maar het schandalige van de mainstream media is dat ze vrijwel allemaal de indruk geven, op hele slinkse wijze, dat de Spaanse regering zélf tot de conclusie is gekomen dat het onconstitutioneel was en dat het het initiatief is van de regering om de boetes terug te betalen. (bron)

Een grove leugen. Het heeft totaal niets met de werkelijkheid te maken.+Maar vrijwel alle media melden dat in de laatste alinea´s van het artikel. Het is overduidelijk dat de media een verlengstuk zijn van de overheden en niet willen dat deze poppenkast stopt.

En in plaats van blijdschap bij de journalistiek, wordt er kritiek geuit dat 6 tegen 5 té krap is. Maar tevergeefs.

Eerste en tweede lockdown ongrondwettelijk

Het Grondwettelijk Hof (TC) heeft de eerste noodtoestand en een deel van de beperkingen tijdens de lockdown, waaronder het huisarrest, ongrondwettelijk verklaard en zij eisen dat de boetes terugbetaald worden.

Ook de tweede noodtoestand en de vergaande maatregelen werden afgelopen ongrondwettelijk verklaard door het Grondwettelijk Hof. (bron)

Met een krappe meerderheid van zes tegen vijf maar het is er door.

1.142.127 boetes moeten terugbetaald worden. (bron)

“Het Grondwettelijk Hof (TC) heeft een deel van de beperkingen van de eerste van de door Pedro Sánchez afgekondigde alarmtoestand ongrondwettelijk verklaard . Met een krappe meerderheid van zes tegen vijf is de TC van mening dat de beperkingen op de mobiliteit die in de maanden van de eerste golf werden opgelegd, verder gingen dan een eenvoudige beperking van de grondrechten om de schorsing aan te gaan. Het huisarrest is er één van.”

Dit is een uitspraak van het Grondwettelijk Hof van een groot EU land.

Wat bijna nergens vermeld wordt is dat de politieke partij VOX hier achter zit. (bron)

In een zeer vroeg stadium sleepte de voorman van de partij Santiago Abascal de president van Spanje Pedro Sánchez en de overheid al voor de rechter. Dit is samenwerking met verschillende burgerinitiatieven.

Maar VOX is voor een strikt immigratiebeleid, voor soevereiniteit en de macht terug naar de burgers en dus extreem rechts volgens de media. Ze worden behandeld zoals het FvD in Nederland door de media en politieke ambtsgenoten. Dit keer trokken de media aan het kortste eind.

Santiago Abascal

“Het vonnis wordt uitgesproken op verzoek van die van Santiago Abascal . Vox verdedigde dat de regering de alarmtoestand op een beledigende en ongepaste manier heeft gebruikt met een duidelijke schending van de openbare vrijheden van de Spanjaarden. Ze wezen erop dat met de alarmtoestand het niet toelaatbaar is om de rechten van de Spanjaarden op te schorten, aangezien de enige beperking die het zou bevatten die van het vrije verkeer zou zijn. Als de regering de grondrechten wilde opschorten, hadden ze een uitzonderingstoestand moeten instellen en dat hebben ze niet gedaan omdat ze daarvoor naar het Congres hadden moeten gaan om met argumenten uit te leggen wat hun motieven en project waren.“. (bron)

Misschien handig om te weten dat de tweede man van VOX, Javier Ortega Smith, een topadvocaat is. Hij heeft ook altijd uitgesproken dat een ieder zijn of haar boete moet aanvechten om zo hun geld terug te krijgen. Het probleem is dat mensen het niet doen. Om wat voor reden dan ook.

Javier Ortega Smith

Blijkbaar is het zo dat wanneer mensen wél tegen hun boete in verweer gaan hun centjes terug krijgen. (bron) (bron) Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Zoek en je komt tientallen voorbeelden tegen. In alle landen overigens. Zoek niet met Google want dan moet je eerst door de eenzijdige bagger heen die je op de eerste pagina´s ziet. Yahoo bijvoorbeeld laat hele andere resultaten zien.

Waarschijnlijk is het in Nederland niet anders. We hebben het gezien bij Richard van Beem (bron) (bron)

Het lijkt pure bluf van de overheden en het zet je te denken wat er zou gebeuren wanneer iedereen zijn of haar boetes aanvecht. Zelf vind ik het onbegrijpelijk dat iedereen dat niet doet. Het zou het eerste zijn wat ik zou doen. Een boete omdat ik te dicht bij iemand sta of van mijn grondrechten geniet? En dan niet tegen die absurditeit ingaan? Dat is toch van de zotte?

De rechters kunnen dan wel corrupt zijn. Tienduizenden zaken over onterechte boetes daar zitten ze niet op te wachten. Het lijkt erop dat zij die het aanvechten stilletjes hun geld terug krijgen en verder mondje dicht en snaveltjes toe, lijkt mij.

Rechter: PCR test niet betrouwbaar

In november 2020 al verklaarde de rechtbank in Lissabon dat de PCR test niet betrouwbaar is. (bron) (bron)

Er werd in het midden gelaten wat precies te doen met deze uitspraak. De EU bemoeide zich ermee, waaronder Duitsland (dus Merkel), en dan gaat het al snel in de doofpot en het wordt op misdadige wijze gespinned door de media. (bron)

Ze halen andere zaken erbij om de uitspraak te ontkrachten. Onder andere werd de zaak van 3 Duitse toeristen erbij gehaald. (bron)

Kijk hier hoe media de wereld aan het lijntje houden. (bron)

Ze maken ervan dat de zaak ging over 3 Duitse toeristen die onterecht in quarantaine gezet werden. Dit heeft niets te maken met de zaak waarin de PCR test als onbetrouwbaar verklaard werd. Dat is logisch. Tóch doen de media en de politiek het gewoon. Ze zijn alle schaamte allang voorbij en liegen, bedriegen en desinformatie verspreiden is aan de orde van de dag.

Portugal: Geen 17.000 coronadoden maar 152

Volgens de  uitspraak van de rechtbank in Lissabon is het aantal geverifieerde COVID-19-sterfgevallen van januari 2020 tot april 2021 slechts 152, niet ongeveer 17.000 zoals beweerd door ministeries.

Alle “anderen” stierven om verschillende redenen, hoewel hun PCR-test positief was. (bron)

De grote vraag is: Waarom wordt er in vele gevallen niets gedaan met deze uitspraken? Waarom worden ze genegeerd? Zijn “ze” zo bang en spelen ze alles of niets? Ik denk dat ze veel kwetsbaarder zijn dan wij denken en dat we hun macht zwaar overschatten en onze macht zwaar onderschatten. Ik denk dat het negeren van gerechtelijke uitspraken en het doorduwen van ongrondwettelijke maatregelen allemaal op hun bordje terechtkomen en ze hun eigen graf graven. Er is té veel tegenstand en dat gaat niet over. Dat groeit. Help mee en denk eraan dat het bij jezelf begint.

Hoax

Het is logisch en vanaf dag één kon je al concluderen dat er absoluut geen sprake was van een pandemie. Zelfs niet met de officiële (onbetrouwbare) cijfers.

Het is simpel: Ruim 90% heeft hele andere aandoeningen zoals kanker, hartziektes of longziektes. De weerstand tegen een virus of een griep wordt die mensen meestal fataal. Die mensen registreer je dan niet als “overleden aan de griep”. Nee, natuurlijk niet. Ze zijn overleden aan een ernstige ziekte zoals kanker.

Dus alleen dat al, dan is er nog 10% over die dan wel “direct aan corona stierven”. Die cijfers zijn nihil en het treft alleen zeer oude mensen (gemiddelde leeftijd van 82 jaar). Alleen deze gegevens die vanaf het begin officieel waren, zijn al genoeg om aan te tonen dat er niets aan de hand is. Het is zo stupid simple en ongelooflijk dat nu pas, na bijna 2 jaar, deze plandemie groots in twijfel wordt getrokken.

Tel er de aantoonbare vals geregistreerde covid doden bij, de onbetrouwbare PCR, de griep die ineens is verdwenen (en ineens weer terugkomt) en tal van andere onlogische factoren en ieder weldenkend mens komt tot de conclusie dat dit één grote hoax is. Zij die erin geloven zijn de complotdenkers. Alhoewel de definitie van dat woord verkeerd begrepen wordt.

Een pandemie… Waar zijn al die slachtoffers? Waar zijn de emotionele gesprekken van mensen die in hun omgeving andere burgers met bosjes dood zien neervallen? Nergens. Het is in principe een natuurlijke doodsoorzaak.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x