NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Corona zwendel! Lege ziekenhuizen,. fake begrafenissen en lege doodskisten in Brazilië?

…een land dat het sowieso al beter doet dan Nederland qua slachtoffers per miljoen mensen…

BESTE VOORBEELD CORONA-ZWENDEL?

Jair Bolsonaro, de President van Brazilië, heeft leden van het Braziliaanse parlement verzocht om eens een kijkje te gaan nemen in een ziekenhuis dat beweerde 5.000 geïnfecteerde en 200 sterfgevallen te hebben als gevolg van COVID-19.

Zij ontdekten dat het ziekenhuis de gevallen en de beweringen zwaar heeft overdreven had.

Erger nog. Er was in feite geen enkele patiënt of persoon, Het ziekenhuis was helemaal leeg en was duidelijk nog in aanbouw. (bron)(bron) (bron)

Wat nog schokkender was, was de beslissing om de doodskisten te openen die zogenaamd in afwachting waren van het transport van de slachtoffers van het coronavirus.

Bij het openen van de doodskisten waren de MP’s geschokt, maar niet verrast, toen bleek dat ze leeg waren. (bron) (bron)

Is dit allemaal echt?

Er zijn wel heel veel bronnen die dit hele verhaal bevestigen. Vanaf mei al.

Behalve het gros van de mainstream media.

Deze “rechtse” President moet van het podium zoals Donald Trump dat in de VS moet.

Dokter Edison Carmo, uit Minas Gerais, meldt dat ziekenhuizen 18.000 Braziliaanse real krijgen van bepaalde instanties voor iedere geregistreerde COVID-dode.

Ook dit wordt door de MSM stellig ontkent. HEEL stellig. Dit is een voorbeeld.
https://www.aosfatos.org/noticias/e-falso-que-hospitais-recebem-r-18-mil-para-cada-registro-de-obito-com-suspeita-de-covid-19/

Dokter Edison Carmo, uit Minas Gerais, meldt dat ziekenhuizen 18.000 Braziliaanse real krijgen voor iedere geregistreerde COVID-dode.

Ook dit wordt door de MSM stellig ontkent. Wel heel stellig.
https://www.aosfatos.org/noticias/e-falso-que-hospitais-recebem-r-18-mil-para-cada-registro-de-obito-com-suspeita-de-covid-19/

De President Bolsonaro wil niet dat de pers het volk onterecht angst aanjaagt. En dat moet je ook verwachten van een leider.

Maar volgens de MSM maakt hem dat een moordnaar.

Het is de media min of meer verboden om dagelijks coronadoden te melden. En terecht, niet? Dat heeft niets met inperken van journalistieke vrijheden te maken. Het is opruiing. Het is crimineel!

Doe je toch ook niet bij de griep? Dan ben je toch ziek bezig?

De man is ontzettend populair onder de bevolking maar de minderheid creëert, ook weer via de media, een andere wereld. Deze rechtse President moet, net als Trump, van het podium worden verwijderd. En kom neit aan de corona-religie!

Jair Bolsonaro

CNN:

“The Brazilian president has frequently played down the severity of the coronavirus outbreak, even as it devastates his country.” (bron)
De Braziliaanse President downplayed regelmatig de ernst van de uitbraak van Corona, ZELF TERWIJL HET ZIJN LAND VERWOEST.

Downplayen? Verwoest het land?? Relativeren en objectief naar de situatie kijken noemen wij dat.

CNN framed de boel en maakt misbruik van de grootte van Brazilië om zo mensen, die niet direct cijfers kunnen lezen en in de juiste context kunnen plaatsen, schrik wordt aangejaagd. Angst!

De media smijt weer met absolute cijfers, maar Brazilië doet het beter dan Nederland.(bron)
In Nederland overleden er per miljoen inwoners 357 mensen. In Brazilië 286.

Het land telt ruim 210 miljoen inwoners. Dan spreek je al snel van honderden doden of duizenden doden per dag. Maar Brazilië is bijna net zo groot als heel West-Europa.

En natuurlijk moet hij impeached worden volgens de MSM in Brazilië en dat vergroot de CNN uit alsof de grootste misdaad tegen de mensheid zojuist is gepleegd. (bron)

Want hoe makkelijk is het om een President van een land zoals Brazilië, dat wij als “corrupte bende” moeten zien (ook weer door diezelfde media aangepraat) in een kwaad daglicht te zetten?

Maar hoe door en door corrupt is het Westen wel niet? Het voordeel van Corona is dat we nu het ware gezicht krijgen te zien van media, politici en gevaarlijke 1%´ers op de achtergrond komen ook in beeld.

Het is hilarisch om te zien hoe alle mainstream media wereldwijd ieder land dat niet mee heeft gedaan met de lockdown heftig onder vuur neemt.

Zweden, Japan en ook Brazilië hier. Brazilië heeft ook geen lockdown ingevoerd.

Ze doen het net zo als de rest. Het virus is er maar er is niet te bewijzen dat een lockdown helpt. Het is wél bewezen dat een lockdown geen groot verschil maakt met landen die niet in lockdown zijn geweest.

Maar die landen die persé de lockdown in wilden, zijn economisch verwoest en de meest bizarre maatregelen worden, met dwang, getroffen en komen in de wet. Het volk wordt vernederd en leeggeplunderd op alle manieren. Het Nieuwe Normaal wordt met geweld, intimidatie en via de media opgedrongen.

Welk landen zijn dan de Bananenrepublieken? Landen als Brazilië of Nederland?

De media heeft er voor gezorgd dat wij nu in deze situatie zitten omdat mensen niet meer rationeel kunnen nadenken door angst.

Dat laatste klopt! Maar NIET DOOR COVID19! Door de media en onze politici.

Het wensdenken is lachwekkend van dit soort media. Ook in Nederland spreekt men van “de domme President”. Zonder ook maar enig onderzoek te doen. Ze typen het gewoon over. Men wil zo graag dat COVID19 gevaarlijk is en dood en verderf zaait.
Maar dat doet het niet. Het raakt enkel mensen op respectabele leeftijd en is veel milder dan de griep. En dat is balen!!

Men durft de viroloog uit Zweden zonder schaamte een gevaarlijke man te noemen terwijl hij één van de weinigen is die ervoor heeft gezorgd dat het land economisch niet naar de knoppen is en heldere taal spreekt over het virus en (onmogelijke) vaccins.
Er wordt ook niet naar de man geluisterd. Zijn interviews worden niet uitgezonden. Hij is gevaarlijk. Punt. Want hij “deed het niet zoals ons.”

Bronnen:

https://stillnessinthestorm.com/2020/07/must-see-empty-coffins-empty-hospital-brazilian-mps-expose-biggest-covid-19-hoax-known-to-date/

https://medium.com/dfrlab/empty-hospitals-fake-burials-and-chloroquine-systemic-disinfo-downplays-covid-19-7eb91d784165
https://www.poynter.org/coronavirusfactsalliance/
https://fort-russ.com/2020/06/empty-coffins-empty-hospital-brazilian-mps-expose-biggest-covid-19-hoax-known-to-date/

https://prepareforchange.net/2020/07/01/empty-coffins-empty-hospital-brazilian-mps-expose-biggest-covid-19-hoax-known-to-date/

Dit speelt allemaal vandaag de dag. We houden het in de gaten.

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x