Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Catastrofe! Vaccin van Fauci 20% ‘ERNSTIG LETSEL’ percentage

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

CORONA-VACCIN van FAUCI een CATASTROFE: VACCIN VAN BEDRIJF MODERNA HEEFT 20% ‘ERNSTIG LETSEL’-PERCENTAGE IN TESTGROEP VOOR HOGE DOSES

Een week voordat Tedros Adhanom op 30 januari zijn paniekberichten de wereld in begon te slingeren kwamen Gates, de WHO en de World Economic Forum en wat bankieren (oftewel de Elite) bij elkaar en daar werd beraamd dat Moderna Therapeutics de opdracht zou krijgen voor een vaccin voor de pandemie waar we nog helemaal niets over gehoord hadden!!

 

Op 24 april is er een topconferentie geweest via de monitor, waar werd gesproken door o.a. Bill Gates, Tedros Adhanom, Merkel en Macron over: als straks de grote vaccinatieronde gaat beginnen ‘dan moeten alle 7 miljard aardbewoners gelijke toegang hebben tot de injectienaald’.

Er is een grote druk om de vaccinaties verplicht te maken.
Maar dit wordt weggezet als fake news en een complottheorie.
Maar door het te bestempelen als nepnieuws maakt men de discussie juist dusdanig verdacht.

Terwijl er geen enkele geheime kennis voor nodig is om te zien wat er aan staat te komen.

Iedereen met gezond verstand kan 1+1 bij elkaar optellen. Men weet en voelt dat de druk opgevoerd wordt.

Het opheffen van de staat van beleg wordt expres zo langzaam gedaan dat de meeste mensen zullen gaan verlangen naar een uitgang.
Welke sprong ze ook moeten maken!
Om maar onder die lockdown, huisarrest, social distancing en mondkapjes uit te komen.

En daarmee wordt wel degelijk een klimaat gecreëerd dat vrijwillige inenting mogelijk maakt.

Bij Event201 kwam naar voren dat 50% van de mensen bereid is om een ongetest vaccin in te laten spuiten. Wat levensgevaarlijk is.

Maar angst is een slechte raadgever en angst is nou juist wat er bij de massa ingepompt wordt 24/ 7 door de staatsomroepen en de Mainstream Media: ‘floodthezone’ volgens het script van de WHO en Event201.

Als een vaccin niet meegedraaid heeft voor een jaar of tien dan kan je het niet vertrouwen.

Maar mensen zullen in de rij staan voor een vaccin en dan zullen de sterfgevallen vele malen hoger zijn dan het aantal coronadoden.

Ondanks het opgewekte persbericht van farmaceutisch bedrijf Moderna Therapeutics de afgelopen week, konden de klinische proefresultaten voor het baanbrekende COVID-vaccin NIET VEEL SLECHTER uitvallen.

Het vaccin, dat is ontwikkeld door Anthony Fauci, en gefinancierd door Bill Gates, gebruikte een experimentele mRNA-technologie waarvan de twee mannen hoopten dat die snel ingezet zou kunnen worden om te kunnen voldoen aan de door Trump voorgestelde versnelde invoering van een COVID-19 vaccin.

Dr. Fauci was zo overtuigd van de veiligheid van zijn injecties dat hij afzag van het testen op ratten – en apen. (Moderna meldde verdacht genoeg geen specifieke gezondheidsgegevens van zijn studies met muizen). Dat lijkt nu een vergissing te zijn geweest:

Drie van de 15 menselijke proefpersonen in het hoge dosis segment (250 mcg) kregen binnen 43 dagen na ontvangst van Moderna’s vaccin te maken met een ‘ernstige, ongewenste reactie’.

Moderna gaf haar klinische proefstudie en de ruwe gegevens niet vrij, maar in haar persbericht – dat bol stond van de TEGENSTRIJDIGHEDEN – werd wel erkend dat zich bij drie vrijwilligers Grade 3, systematische gebeurtenissen ontwikkelden die door de FDA werden gedefinieerd als zijnde:
‘Het niet meer kunnen uitvoeren van de dagelijkse activiteiten en daarom medische interventie vereist’.

Moderna liet alleen UITZONDERLIJK GEZONDE vrijwilligers toe om deel te nemen aan deze vaccin-studie.

Een vaccin met dit soort reactie percentages, kan ernstige schade veroorzaken bij 1,5 miljard mensen als het wordt toegediend aan ‘elke persoon ter wereld’.

En een vaccinatie voor elke persoon ter wereld is precies de drempel die Gates heeft vastgelegd voor het beëindigen van de wereldwijde lockdown.

Moderna legde niet uit waarom zij slechts voor acht deelnemers ‘positieve antilichamen testen’ meldde.

Deze uitkomsten zijn vooral teleurstellend omdat de gevaarlijkste hindernis voor deze inenting nog steeds aanwezig is: de uitdaging van een natuurlijke COVID-besmetting van de deelnemers.

Eerdere pogingen om COVID-vaccins te ontwikkelen hebben in dat stadium altijd GEFAALD.

Zowel mensen als dieren kregen toen ze werden blootgesteld aan het natuurlijke virus een zeer sterke ANTILICHAAM RESPONS, werden vervolgens ziek en stierven.

Het persbericht van Moderna Therapeutics luidde de ‘Positieve Tussentijdse Fase 1 bevindingen’ in.

Ik (Robert F. Kennedy) heb die claim doorgestuurd naar mijn collega’s in het beveiligingsrecht; FTC-regels beperken de mate waarin overheidsbedrijven een MONSTER af mogen schilderen als Miss World.

https://childrenshealthdefense.org/news/vaccine

https://stichtingvaccinvrij.nl/catastrofe-in-vaccin-proeven-vaccin-van-bedrijf-moderna-heeft-20-ernstig-letsel-percentage-in-testgroep-voor-hoge-doses/

We leven in STAAT VAN BELEG!

Is Bill Gates kwaadaardig en levensgevaarlijk?


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x