Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Corona, tijd voor bezinning!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het is gewoon bizar, dat mensen zo verwrongen zitten in een blinde paniek en dat ze werkelijk zijn gaan hamsteren, zoals een bepaalde grootgrutter in zijn reclame telkens naar voren brengt, in één van deze supermarkten kreeg een Italiaans jongetje een hoestaanval en hoestte keurig in zijn arm in de supermarkt en de nabije mensen deinsden achteruit, want ook zij hadden deze jonge knaap van een jaar of vijf ook Italiaans horen spreken tegen zijn moeder, ja de mensen zijn bang geworden, niet geheel onterecht, want hun zogenaamde volksvertegenwoordiging blijken enorme klunzen te zijn!

Video: 28 januari 2020

 

Waarom ik dat zo stellig durf te zeggen komt omdat dit kabinet gewoon achter de feiten aanhobbelt, toen zowel FvD als PVV de alarmbellen rinkelden, was het VVD minister Bruno Bruins die er zelfs niet vanuit ging dat dit virus de EU zou bereiken.

Nou dan weet je het wel, zo iemand zou het best op zijn plaats zijn achter de vuilniswagen, maar zeker niet als minister en zeker niet wanneer dat gezondheid aangaat, want menig vuilnisman zou met verstandigere oplossingen zijn gekomen als deze bruine boon, van een partij die je het beste Vuilnis Voor Democratie kunt noemen!

 

 

Ja, ik heb diep respect voor de mensen die de vuile klusjes nog willen opknappen voor ons!

Daar behoren de vuilnismannen onder, maar ook de echte politici die nog volksvertegenwoordigers willen zijn, die nog denken in het belang van de bevolking.

Globalisten doen dat niet meer en dat verklaart wel dat een Mark Rutte als premier telkens te laat is en in beginsel zelfs niet verwachtte dat corona voet aan Europese wal zou zetten.

 

 

Eigenlijk is corona iets globalistisch, het verspreidt zich door onze reislust, door grenzeloosheid, want om een dergelijk virus te stoppen, dan wel dusdanig te vertragen, zodat er op tijd medicatie op gevonden zou kunnen worden, zijn begrenzingen, zelf voorzienigheid, dus gewoon boeren hebben, agrariërs, vissers, die in de eigen voedselvoorziening de producten leveren.

Eigen farmaceutische industrie, die zelf medicatie kunnen maken zodat we niet geheel afhankelijk zijn van buitenlandse producten!

We hebben nu dus te doen met een pandemie, maar voor deze regeringscoalitie is dat wel een heel lastig woord, omdat corona uit China komt denken zij eerder aan een pandamie, ze zien dan zo’n zwart/witte pandabeer met een kommetje mie tussen de poten geklemd.

Ja ze denken nogal zwart/wit die globalistische politici, erg flexibel zijn ze niet, anders hadden ze mogelijk eens wel naar de PVV en FvD geluisterd en hadden ze niet dat laatste beetje verstand uitgescheten, waardoor wij nu vies de lul zijn door zo’n virus!

In een echte EU hadden alle lidstaten Erdogan duidelijk te verstaan gegeven, dat de vluchtelingen aan de Griekse grens niet welkom zouden zijn, maar voor lafbekken zoals een Rutte, komen deze vluchtelingen enkel net iets te vroeg, want na de corona is er uiteraard weer plaats gekomen voor dergelijke lieden, maar voor wie gezien heeft met welk een tuig daar werkelijk aan de grens staat, heeft daar hele andere gedachten over!

Die kun je het beste maar een lading rubber kogels geven, Erdogan moet je van repliek bedienen, mogelijk krijgt hij dan enig respect voor ons.

 

 

Het wordt de hoogste tijd dat Mark Rutte en zijn zooitje oprot en dat er een kabinet van Wilders en Baudet komt, weg uit die uiterst verwerpelijke  EU en weer zelfredzaam worden, dat hebben we al eeuwen zo gedaan, dus waarom zou dat nu niet meer kunnen?

De nieuwe corona variant kunnen we het beste het Mark Corutta virus kunnen noemen, je moet wel door een virus getroffen zijn om nog zo’n landverrader te willen stemmen, dat getuigt namelijk niet van een gezond verstand!

 

https://www.youtube.com/watch?v=M_8tPx-JWjE

 

Voor alle mensen die getroffen zijn door het corona virus, van harte beterschap, kijk eens goed naar wat deze leiders met u op hebben, kijk gerust eens een week of zes terug en concludeer net als mij dat ze geen knip voor de neus waard zijn.

Ze zitten er alleen maar voor zichzelf en de EU, dit virus is een heel handige afleidingsmanoeuvre van de werkelijke problemen en paniek is nu eenmaal een zeer slechte raadgever.

Chris Collard. 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x