HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Corona: “Misdaad van regering tegen burgers begaan 1.000 specialisten, 120 wetenschappers…”

Ärtze für Aufklärung is een initiatief van vier onafhankelijke Duitse artsen.

De oprichters van dit initiatief zijn Walter Weber, Heiko Schöning, Olav Müller en Marc Fiddike.

Zij willen Duitsland en de wereld waarschuwen voor de wereldwijde coronazwendel waarin we ons op dit moment bevinden. Ze onderbouwen heel goed waarom deze maatregelen irrationeel en gevaarlijk zijn en duidelijk een politieke agenda dienen.

Ze willen zelf een oppositie vormen om zo Duitsland te behoeden voor een ramp.

Op dit moment worden ze, naast 120 wetenschappers ook door ruim 1.000 andere artsen, experts en specialisten uit het land gesteund.  
Ze staan er allemaal met naam en toenaam bij. Deze lijst blijft met de dag groeien.

Allemaal staan ze  er achter dat corona misbruikt is en er dus een grote misdaad van de regering tegen de burgers is begaan.

En dit zijn niet zomaar even wat mensen. Dit zijn honderden huisartsen, specialisten en experts door het hele land heen. Ze staan achter de conclusie dat de regering een misdrijf tegen hen heeft gepleegd.

In een eerdere persconferentie op 7 mei (zie de video onderaan dit artikel) hield Dr. Heiko Schöning een anderhalf uur lang durende persconferentie.

“Het “coronavirus” virus van dit jaar, het SARS-CoV2,valt onder de seizoensgebonden griepvirussen. En dat is goed nieuws! De maatregelen die wij allemaal beleven hebben NIETS met het bestrijden van dit virus te maken.”

“Maar het slechte nieuws is dat het land in staat van angst leeft. We hebben niet de pest.. Het wordt tijd dat we gaan beseffen dat we middenin een wereldwijde misdaad zitten.”

“Coronamaatregelen zijn oplichterij en zwendel. Als bewijsvoering hebben wij uitvoerige interviews afgelegd met o.a. Wodarg, maar nog veel meer. U kunt alles in .pdf downloaden.”, aldus Schöning (zie video onderaan artikel)

Samen hebben zij een krant gemaakt met een oplage van ruim 300.000.

Op de vraag wat hen beweegt om dit te doen is het antwoord simpel. “Wij hebben een eed afgelegd!”

In deze video ziet u Walter Weber van Ärtze für Aufklärung aan het woord die zijn boosheid en irritatie uitspreekt.

Bevindingen van experts en artsen over COVID19 worden door de media en de politiek genegeerd en zelfs weggezet als complottheorieën en ja, zelfs als extreem rechts.

Ook wetenschappers worden aan de kant gezet en gecensureerd door de media.

 

 

“Het irriteert ons dat 120 bekende en kritische wetenschappers zomaar als onheilsprofeten worden neergezet!”

“Het irriteert ons ook dat als enige officiële oplossing een vaccinatie wordt aangedragen. Er wordt met geen woord gesproken over het belang van het immuunsysteem.

Het irriteert ons dat Bill Gates dagelijks verkondigt dat alleen een vaccinatie dit kan beëindigen terwijl enkele van zijn inentingsacties CATASTROFALE gevolgen hebben gehad!”

Weber laat ook weten dat hij, en inmiddels samen met duizenden Duitse artsen en experts die achter dit initiatief staan, zich irriteren aan de lockdownmaatregelen die op 23 maart in Duitsland in werking traden.

Hij is boos dat de zogenaamde versoepelingen steeds worden veranderd door de overheid. De regering wil de burger shocken door continu het worst case scenario aan het volk voor te houden.

“Hierdoor veroorzaakt de regering aan de ene kant diepe angsten en aan de andere kant opstanden en tegenbewegingen die zich gaan vormen.”

“Wanneer wij een demonstratie houden dat wordt er door de media eenzijdig verslag gedaan en zijn de deelnemers simpelweg populisten en volgelingen van complottheorieën.”

Krantenkoppen als:

Rechtsextremisten door nepnieuws aangezet tot complottheorieën

zijn aan de orde van de dag.

Het is in ieder land hetzelfde. Men volgt hun eigen RIVM die de agenda van de WHO volgt en dan komen we altijd weer bij hetzelfde en dezelfden uit. Maar dat is nog steeds taboe in 2020.

GEVOLGEN CORONAMAATREGELEN:

Het volgende citaat komt uit een officieel stuk van Binnenlandse Zaken en is schokkend:

Het federale ministerie van Binnenlandse Zaken in Duitsland schrijft op 7 mei 2020 over het interne document KMV – 51000/29 # 2 over COVID-19; Citaat:

“In maart en april werd 90% van alle noodzakelijke operaties uitgesteld of niet uitgevoerd. Dat betekent dat 2,5 miljoen mensen niet werden opgevangen als gevolg van overheidsmaatregelen. Dus 2,5 miljoen patiënten werden in maart en april 2020 niet geopereerd, hoewel dit Het verwachte sterftecijfer kan niet serieus worden beoordeeld, de veronderstellingen van experts zijn gebaseerd op aantallen tussen de 5.000 en maximaal 125.000 patiënten die zullen sterven / al zijn overleden als gevolg van de uitgestelde operatie. “

Het coronavirus in Duitsland heeft slecht een handjevol doden gekost maar de verregaande maatregelen kunnen dus zomaar aan 100.000 slachtoffers hebben gekost of nog gaan kosten. Nog even de economische impact, die niet te overzien zal zijn, daargelaten. En ook dat zal weer doden kosten door depressie en stressgerelateerde aandoeningen (bron)

In deze video ziet u een samenvatting van Heiko Schöning tijdens de persconferentie van 7 mei (Nederlands ondertiteld).

Als u hem nog niet gezien heeft: KIJKEN!

ALLE INFORMATIE IS TE VINDEN OP:

Ärtze für Aufklärung

Zet de site via Google om in het Nederlands en alle informatie is perfect te lezen.

 

De eed van de artsen:

De waarheid over corona en de Nano-chip van Mark Rutte

4.5 21 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
c0ldc0ne

Misschien heb ik het gemist, maar wat is het belang van de plegers van deze vermeende misdaad van de regering jegens haar burgers?

saskia lucia

Elke poging om de waanzin te duiden die over ons wordt uitgestort, alsmede de belangen erachter, wordt uitgelegd als complot-denkerij. 
 
Vandaar dat wij ons beperken tot de feiten, de cijfers en de voortschrijdende inzichten. Die tonen immers genadeloos aan dat er geen enkele grond is voor het gevoerde Covid-19-beleid. 
Wat de belangen zijn, zal in de parlementaire enquete achteraf wel aan het licht komen. Als u uw nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen zou ik zeggen… follow the money.. en gij zult vinden.. 
 

c0ldc0ne

Dan lees ik jullie artikel blijkbaar nog steeds niet goed:   Zij willen Duitsland en de wereld waarschuwen voor de wereldwijde coronazwendel waarin we ons op dit moment bevinden. Ze onderbouwen heel goed waarom deze maatregelen irrationeel en gevaarlijk zijn en duidelijk een politieke agenda dienen.   Ik zie namelijk geen feiten, cijfers en voortschrijdende inzichten die de conclusie onderschrijven dat er sprake zou zijn van een zwendel en een politieke agenda. De verdenking van complotdenkerij laad je juist op je door dergelijke stellingen te poneren zonder deze te substantiëren.   Je “follow the money” opmerking suggereert een financiële drijfveer, maar wie… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x