CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Corona gebruikt voor WhatsApp- en Facebook fraude

TelegramNL komt met een interessant en belangrijk artikel over oplichtingspraktijken via Whatsapp en Facebook messenger.

Voor zulk soort zaken kan niet vaak genoeg gewaarschuwd worden.

TelegramNL schrijft:

“Wij krijgen steeds meer meldingen van oplichting, ook TelegramNL wordt vaak benaderd met zulke berichten. Dit is één van de berichten die wij vandaag kregen:”

hoi het spijt me dat ik contact met je heb opgenomen, ik schrijf dit bericht met een zwaar hart en tranen in mijn ogen, het is moeilijk voor mij om naar de computer te gaan om dit bericht te schrijven. Ik deel deze informatie op deze manier omdat ik mijn fortuin wil schenken aan een persoon die groeit in GOD. blijkbaar heb ik terminale hersenkanker, mijn arts heeft me zojuist laten weten dat mijn dagen geteld zijn vanwege mijn toestand, mijn gezondheid verslechtert. Ik ben van plan al mijn eigendommen te schenken omdat ik een bedrag van 500.000 euro op mijn rekening heb staan ​​en ik de bank niet wil verlaten. Ik ben op zoek naar iemand die mijn fortuin kan erven, dus als iemand geïnteresseerd is in het erven van mijn eigendom, kunnen ze contact met mij opnemen via e-mail om meer redenen voor mijn donatie. E-mail: reazri…..@gmail.com E-mail: reazri…..@gmail.com of neem automatisch contact op met mijn advocaat via deze whatsapp: 337568……

Nu kennen de meeste mensen dit soort scams maar door emoties worden mensen vaak onoplettend en voor je het weet trap je er in. Dus toch belangrijk om te blijven vermelden.

Lees hier het artikel van TelegramNL:

https://www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/binnenland/veel-oplichtings-praktijken-via-whatsapp-en-facebook-messenger/

Lees hier het hele artikel:
https://www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/binnenland/veel-oplichtings-praktijken-via-whatsapp-en-facebook-messenger/

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven