NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Corona – Filosoferen en feitjes

Voorwoord

Dit document bevat veel vragen die je jezelf, of andere kunt stellen om na te denken over de corona situatie. Het zijn vaak filosofische vragen, maar soms ook feitelijk. Denk erover na en bespreek het eventueel met je omgeving.

Statistieken

Totaal aantal mensen in Nederland = 17,28 miljoen.

Hoeveel mensen in Nederland besmet met covid?
Tot 21 juli 2020 zijn er volgens het RIVM 52073 patiënten met covid geweest. Het kan zijn dat dit lager is geweest omdat het rivm anders meet, of hoger, omdat mensen die besmet zijn met covid zich niet hebben laten testen. We gaan er dus even vanuit dat dit aantal klopt.

In context met het aantal mensen in Nederland; 100/17,28 miljoen x 52073 = 0,30% – Met andere woorden; ongeveer 0,3% van Nederland is besmet geweest met covid.

Op dit moment (14 augustus) is op de volgende site https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/ te zien dat er praktisch geen corona meer in nl is. 32000 duizend mensen geschat besmet in Nederland. Ten opzichte van alle mensen in Nederland, is dat 0,186%.

Dit is toegenomen en vooral binnen de groep van 20 tot 40 jaar. Het aantal IC bedden of doden neemt echter niet toe en dat onderstreept het vermoeden dat jongeren niet hard geraakt worden.

Hoeveel mensen in Nederland zijn overleden aan covid?
Tot 21 juli 2020 zijn er volgens het RIVM 6136 mensen overleden. 100/17,28m *6136 = 0,035%
Op 14 augustus was dit 6159 wat in procenten 0,036% is.

Er zijn dus weinig doden bij gekomen en besmettingen nemen toe, wat eigenlijk goed zou moeten zijn, want dat zorgt voor groepsimmuniteit, iets wat Rutte in het begin ook zei. De mensen die zijn overleden, zijn vaak over de 70 jaar MET onderliggende aandoeningen.

https://www.rivm.nl/documenten/wekelijkse-update-epidemiologische-situatie-covid-19-in-nederland

Griep
Een gemiddeld griep seizoen, kost aan ongeveer 5.000 mensen per jaar het leven (in 2018 waren het er 9444). Destijds waren er toen ook al ic bedden tekorten.

Gevolgen
Door volledige focus op Covid door ziekenhuizen, hebben andere ziektes of aandoeningen meer tijd gehad om te ontwikkelen. Mensen nu groter kanker gezwel, meer hartproblemen, of depressiever. Hoeveel mensen lijden nu daardoor, of komen zelfs te overlijden? 

Hieronder heb ik een aantal cijfers bij elkaar gezet, zodat u de ernst van corona in context kan zetten met andere doodsoorzaken. Deze wordt regelmatig geupdate;
https://docs.google.com/spreadsheets/d/14dkajLIbOf8iuoDJK7LyUGXzO42SOseX01rOr764FK0/edit?usp=sharing

Het vaccin, Bill gates en gezondheid

Door de media en door politici wordt constant gesproken over een vaccin. Er wordt verteld dat dit de enige oplossing is. Als een vaccin de enige oplossing is, hoe kan het dat sommige virussen nog niet uit de wereld zijn geholpen?

 • Waarom is er nog steeds geen solide vaccin voor griep, aids, hiv, verkoudheid?
 • Het huidige beleid is vooral gefocust op het medische perspectief, maar hoe zit dat met de mentale en economische gevolgen van de lockdown?
 • In de VS kunnen kinderen tot 18 jaar wel 75 verschillende vaccins krijgen, is dat gewenst? Er schijnt ook een stijging van autisme en andere afwijkingen te zijn, mogelijk door verschillende vaccins? Wat zijn de gevolgen van meerdere vaccins op lange termijn?
 • Is het goed om mensen die geen vaccin nemen, te beperken in hun vrijheid? Zij mogen niet meer reizen, of gebruik maken van entertainment, omdat er een kans bestaat dat ze andere besmetten. Hoe werkt dat eigenlijk, want zij die wel een vaccin hebben zijn toch beschermt?
 • Waarom hele bevolking vaccin, terwijl het virus vooral gevaarlijk is voor ouderen?
 • Waarom een vaccin nemen voor een virus dat zich constant muteert?
 • Waarom investeert de overheid gelijk veel geld in het maken van een vaccin, zonder andere oplossingen te vinden, of te bekijken?
 • MATH+ covid protocol heeft succes gehad, maar mag niet. https://www.sepsis-en-daarna.nl/nieuw-behandelprotocol-math-covid-19-succesvol/
 • Hoe zit dat met de behandelmethode HCQ van rob ens en andere artsen? Waarom horen we alleen van een vaccin en worden alternatieven de mond gesnoerd?
  https://zelfzorgcovid19.nl/statistieken-zwitserland-met-hcq-zonder-hcq-met-hcq-leveren-het-bewijs/
 • Waarom vertrouwt de hele wereld Bill gates om met zijn financieel gesteunde bedrijven een vaccin uit te vinden? Een niet medische biljonair, die zogenaamd ons komt redden. Vertrouwt u dat? Waarom zeggen Rutte en Hugo dat we pas terug kunnen naar het oude normaal na het nemen van een vaccin? iets dat over het algemeen hetzelfde is wat bill gates zegt? is een vaccin werkelijk de enige oplossing?
 • Waarom hoor je niks over hoe je gezond wordt? Hoe je je immuunsysteem kan versterken op een natuurlijke manier?
 • Waarom moeten mensen een NIET medisch mondkapje dragen, wat dus niet werkt? zelf officiële instanties geven dit aan. Verder zijn er praktisch geen doden meer een beperkt aantal besmettingen. Zie de cijfers van de overheid zelf = https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/

Lady gaga bedankt Hugo de jong voor vaccin investering; https://www.trending.nl/nieuws/lady-gaga-tweet-minister-hugo-de-jonge/
Is zij zelf een satanist samen met Marina abrahomvic? Zie out of the shadows doc voor meer info. https://www.reddit.com/r/ChristiansAwake2NWO/comments/788297/lady_gaga_eats_a_bloody_corpse_cake_with_marina/
Waarom is dit vaccin zo bijzonder, terwijl het aantal doden enorm meevalt? en wie is lady gaga eigenlijk?

Alternatieve geneesmiddelen
Planten kunnen veel betekenen voor mensen en hen op een natuurlijke manier genezen (lees: zonder pillen te gebruiken). Onderzoek hierna wordt niet, of weinig gesubsidieerd. Waarom niet?

Traditionele medicijnen
Waarom is dit de standaard?
Waarom mogen mensen beperkt zelf bepalen waar ze gebruikt van willen maken?

Bureaucratie
Artsen lopen tegen een bureaucratische muur aan van regels en protocollen, waardoor zij eigenlijk als een robot te werk gaan en beperkt hun eigen inzicht kunnen gebruiken. Deze protocollen zijn een soort dictaten geworden, wat een verstikkend effect heeft.
Waar is het bewijs dat anderhalf meter afstand werkt?
Waarom mag de WHO bepalen wat goed en fout is? Wie controleert de WHO? Wie kan kritiek geven op de WHO?

Media en censuur

 • Hoe kan het dat de media over de hele wereld praktisch hetzelfde verhaal vertelt?
 • Waarom worden alle alternatieve informatie en meningen omtrent corona gezien als fake nieuws?
 • Waarom wil de overheid dat alleen het RIVM en WHO mogen bepalen wat we moeten doen?
 • Waarom halen YouTube en Facebook alles van hun kanaal af wat niet overeenkomt met het WHO-verhaal, onder het mom van fake news?
 • Waarom worden de bevindingen van artsen die bijvoorbeeld het alternatieve protocol hebben uitgevoerd verwijderd van social media?
 • Waarom hoor je weinig informatie omtrent de potentie dat er aan covid is geknutseld? Verschillende studies tonen aan dat dit zeer goed mogelijk is.
 • Waarom hoor je weinig over de gevolgen van Lyme, terwijl dit voor 4 a 18k per jaar, van alle leeftijden, zeer grote gevolgen heeft?
 • Waarom gaat er geen geld naar meer onderzoek en beter in kaart brengen hoe de ziekte van Lyme werkt, maar wel naar een covid vaccin dat hoogstwaarschijnlijk een beperkte werking heeft?
 • Waarom zien we bij persconferenties alleen maar de standaard media? Waar zijn de kritische vragen omtrent het gekozen beleid?

Economie

 • De toekomstige generatie van jongeren zal het steeds lastiger krijgen om in deze samenleving te kunnen leven. Is dat wederom te rechtvaardigen?
 • Volgens sommige bronnen wordt ongeveer 60 miljoen mensen in Europa werkloos, 50 miljoen in de VS en 110 miljoen in India. Waarom?
 • Waarom moeten de clubs nog dicht blijven, terwijl er voornamelijk jongeren komen?
 • De VS is in de ergste depressie ooit (erger dan The Greatest Depression) en dat voor een virus dat eigenlijk niet eens zo dodelijk is? Hoe kan het dat de aandelenmarkt desondanks omhoog gaat bij de slechtste GDP en werkloosheidscijfers ooit?
 • Besef dat voor de bovenstaande cijfers de hele economie kapot wordt gemaakt en vooral de vermaakt sectoren zoals; horeca, clubs, theaters, musea, etc.
 • Waarom zien veel mensen hun onderneming kapot gaan, terwijl de grote bedrijven (multinationals) over het algemeen open blijven?
 • Is het goed om mensen op te sluiten in hun huis, terwijl ze moeten werken voor eten? Uit angst voor covid besmettingen moeten ze thuis blijven, waar ze vervolgens langzaam omkomen door de honger?

De mens

De mens is in de basis een sociaal dier, wij zijn succesvol geworden door samenwerking en het ontwikkelen van emotionele banden. Het hebben van sociale contacten is belangrijk voor ons welzijn.

Wat gebeurt er nu?
Mensen zien andere mensen als gevaarlijk, want ze kunnen mogelijk besmet zijn met een gevaarlijk virus. Het beleid dat daarop volgt (vooral de 1,5 meter) zorgt ervoor dat mensen geen mensen meer kunnen zijn. Sociaal contact wordt vermeden uit angst voor besmetting.

Dit gebeurt omdat er op het oog een gevaarlijk virus in Nederland rondwaart, dat niet zichtbaar is. Echter zullen er altijd verschillende (gevaarlijke) virussen zijn en dat is iets dat we moeten accepteren om te mogen leven. Er zullen mensen doodgaan, maar de samenleving gaat door.

Doen we dit niet, dan geven we de staat de mogelijkheid om onder het mom van volksgezondheid, mensen op te sluiten als blijkt dat zij mogelijk besmet zijn. Ook zullen er steeds meer regels gemaakt worden die privacy en vrijheid steeds verder beperken.

De mens is bang en leeft in angst dat ze komen te overlijden. Uit angst voor de dood, kiezen we er voor om niet te genieten van het leven. We kiezen ervoor om onszelf te isoleren en daardoor niet meer te kunnen genieten van de vrijheid die we voorheen hadden, uit angst om anderen te besmetten.

De mens is altijd, net als andere dieren, onderhevig geweest aan de dood op wat voor manier dan ook;

 • Er zijn nog steeds veel soa’s in de wereld, moeten we daarom maar geen seks meer hebben?
 • Veel mensen gaan jaarlijks dood aan hartkwalen/aanvallen/beroertes (30.000 duizend+). Misschien maar beter om gewoon niet te leven uit angst op een hart aanval of het krijgen van kanker?
 • Door motor en auto rijden gaan ook mensen dood, moeten we het daarom maar niet doen?
 • Hoe zit dat met skydiven, zweeftuig vliegen en andere gevaarlijke sporten?
 • Mensen rijden motoren, snelle auto’s, springen uit vliegtuigen, beklimmen hoge bergen met kans op de dood als het fout gaat. Desondanks doen mensen het nog steeds, omdat sommige mensen zullen zeggen dat je pas leeft, op het randje van de dood. Wat is het leven waard als je je nooit levend voelt?
 • Door het huidige beleid gaat de economie compleet kapot en zoals eerder gezegd, geldt dat vooral de entertainment sector. Waar is de lol als we geen horeca, grote evenementen, bioscopen, theaters, musea’s en of kermissen hebben?

Als de 1,5 meter afstand wettelijk wordt, dan zou het volgende niet meer mogen; knuffelen, naast mensen staan, een hand geven enz. Dit zijn kleine beperkingen, maar wat te denken van; digitale begrafenissen, of trouwerijen, waarbij men bang is dat het virus zich verspreid over de menigte. Deze emotionele ingrijpende gebeurtenissen die belangrijk zijn voor mensen, worden compleet verpest. Zou jij een digitale begrafenis, of trouwerij willen hebben?

Wat zou je ervan vinden als je geliefde, of familie lid in het ziekenhuis ligt, maar je deze niet mag bezoeken uit angst op een besmetting? En wat als je weet dat deze persoon komt te overlijden en je geen afscheidsknuffel mag nemen? Ben je het daarmee eens?

Tijdens de pandemie is het welzijn van mensen aangetast; meer depressies, geen sociaal contact, geen vrijheid (isolatie). We sluiten ons vrijwillig op uit angst om besmet te worden, maar ondertussen worden we alleen maar zieker door gebrek aan sociaal contact. Is dat slim?

We hebben momenteel gekozen om met zijn allen te leven in een gesloten inrichting voor gekkies, waarbij alleen zij die de regels opvolgen (1,5m afstand, mondkapje en later vaccin), mogen meedoen aan de dagbesteding (entertainment) en de rest dus in zijn cel (huis) moet blijven.

Bekijk het onderstaande filmpje; wil je je leven leiden in angst voor de dood, of gewoon weg genieten van het leven met al zijn nare en leuke gebeurtenissen?

Bekijk ook eens dit filmpje, maar besef wel dat het schokkende beelden kunnen zijn;
https://www.youtube.com/watch?v=GO2yoxQ7EQ8

Zie je nu opeens impala’s massaal zelfmoord plegen, omdat ze bang zijn dat ze ooit worden opgegeten? (zo ver kunnen ze niet nadenken, maar meer uit principe haha). Nee, het leven gaat door. Zij zullen natuurlijk altijd in angst leven dat ze worden opgegeten en proberen dat te vermijden, maar het leven gaat door. Besef dat als wij in angst blijven leven om ziek te worden zeer beperkende gevolgen heeft, die goed te zien zijn; mondkapje op, beperkt reizen, minder privacy, strengere regels, meer controle, geen trouwerij of begrafenis etc.

Totalitaire staat

De hoofdredacteur van de Volkskrant zegt dat in een crisis alle neuzen dezelfde kant op moeten staan. Is het handig om het RIVM leidend te maken in alles wat de bevolking moet gaan doen? Een niet transparante instantie die bekend staat om internationale connecties?

Mensen die andere mensen zien als gevaarlijk en de staat vragen om hulp, slaan een deur open die mogelijk leidt tot een totalitaire staat, omdat de macht geconcentreerd wordt. Onder het mom van volksgezondheid wordt een dictatuur in het leven geroepen.

De mens moet het recht hebben zelf te mogen bepalen wat hij, of zij met zijn ofhaar lichaam doet. De staat mag deze macht niet krijgen, laat staan hun wil op mensen forceren. Is dat het wel het geval, dan is het in Nederland niet heel anders dan in China.

De mensen die kritisch zijn op het beleid van de overheid worden weggezet als gevaarlijk en anti-sociaal, terwijl zij die klakkeloos doen wat er wordt gevraagd bestempeld worden als goed.

Er wordt ons verteld dat het virus pas weg gaat, als er 0 besmettingen of doden zijn, iets dat niet gaat gebeuren, omdat het virus nu eenmaal bij ons is. Desondanks wordt er gezegd dat we moeten meewerken, want anders…
Waarom wilt het kabinet een noodwet invoeren, om de anderhalf meter samenleving in de wet te gaan zetten, terwijl het virus praktisch is uitgestorven en het duidelijk is wat wel en niet werkt?

Besef dat dit beleid gaat volgens het kikker principe; we worden langzaam gekookt in een pan. De 1,5 meter was tijdelijk, maar wordt wettelijk als de tijdelijke (permanente) noodwet van kracht gaat. OV mondkapjes was tijdelijk, maar zolang het virus niet weg gaat (nooit) blijft de maatregel.

Waarom mogen ouderen niet zelf bepalen wat ze willen doen? Welk risico ze willen nemen? Wat is het leven waard als je eenzaam opgesloten zit in een inrichting? Zie het volgende filmpje;

 

Hoe mensen overtuigen?

Wat je in ieder geval nooit moet doen, is zeggen dat de persoon waar je het niet mee eens bent, dom is. Begrijp dat de persoon in kwestie een andere perceptie van de wereld heeft en die in twijfel brengen, zal praktisch altijd leiden tot weerstand.

Waarom gaan mensen akkoord met dit beleid?
Ik vermoed dat ze denken dat de overheid, het RIVM en de media hen beschermt. Zij denken dat alles een tijdelijke maatregel is en dat alles wel overwaait. Veel mensen eisen zelfs van de overheid en instanties dat ze geholpen worden.

Dit maakt deze instanties alleen maar machtiger, want mensen worden afhankelijk en denken minder goed zelf na. Met de juiste informatie, kunnen naar mijn mening burgers zelf goed nadenken.

 • Vind jij dat mensen vrij moeten zijn?
 • Vind jij dat mensen zelf een keuze mogen maken en andere in hun waarde moeten laten?
 • Waar ben je bang voor als er geen regels meer zijn omtrent covid? Waarom ben ik bang? Waar ben ik bang voor? is dat te rechtvaardigen?
 • Bekijk de feiten en zet die in context; is covid echt zo erg en gevaarlijk?

De volgende vragen kunnen een indicatie geven hoe mensen denken;
Denk jij dat het officiële verhaal omtrent 9/11 waar was?
Heb jij vertrouwen in de overheid (dictaturen), media (perceptie beinvloeders) en banken (creëren slavernij door schuld)?

Leuk gedichtje voor het slapen

 • Als je dood gaat door honger, dan hebben wij ervoor gezorgd dat het niet corona was.
 • Als je bedrijf die al tientallen jaren bestaat kapot is, onthoud dan dat je door ons niet dood bent gegaan aan corona.
 • Als je zelfmoord pleegt, dan hebben wij ervoor gezorgd dat dit niet door corona was.
 • Als je depressief bent en het leven niet ziet zitten, denk er dan aan dat je door ons niet dood bent gegaan aan corona.
 • We forceren je binnen te blijven, zodat je niet dood gaat door corona.
 • We sturen je naar een leven van slavernij, maar we hebben je niet dood laten gaan door corona.
 • Als je baan weg is, dan is dat omdat we om je geven en je anders dood was gegaan door corona.
 • Als je niks leuks meer kan doen door de 1,5 m maatregel, besef je dan dat je bent gered van een dood door corona.
 • De politie geeft je een boete, of slaat je in elkaar als je je huis verlaat, maar je gaat niet dood door corona.

Wij de elite, zijn ervoor jou, de burger. Wij helpen je door deze zware tijd heen die wij hebben gecreëerd. Dat het aantal mensen dat besmet wordt zeer laag is (ten op zichte van totale bevolking) en kans op overlijden nog lager, doet er niet toe. Onthoud dat wij om je geven.

*hoewel niet alles voor Nederland geldt, geld dit wel voor een aantal arme landen in de wereld, zoals India, afrika enz.

Inspiratie

Martel kamers van rutte;
https://www.youtube.com/watch?v=1lYJWptUS6E

De mens is een besmettingshaard en daarom gevaarlijk?
https://www.youtube.com/watch?v=xY8fQy_rluM

Bekijk de film; The giver

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x