NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Conservatieve Andrzej Duda herkozen als president Polen

Fantastisch nieuws over de strijd tegen de Bilderbergers, de NWO en de EU.

Duda heeft met 51% van de stemmen gewonnen, nadat hij bij de eerste ronde ook al als winnaar uit de bus kwam met 43,5% van de stemmen.

Rafal Trzaskowsi de pro-liberale, eurofiele burgemeester van Warschau en tegenstander van Duda droop af met de staart tussen de benen.

De pedo media probeerden het de hele tijd zo te spinnen dat het heel spannend zou worden, maar uiteindelijk is de marge best ruim geworden.
Waarschijnlijk nog veel ruimer in reality, omdat je natuurlijk altijd rekening moet houden met de Bilderberg-Soros-fraude voor de pro-pedo kandidaten.

Andrzej Sebastian Duda (48) presenteerde zich tijdens zijn campagne als verdediger van katholieke waarden en extra overheidssteun aan gepensioneerden. Zijn herverkiezing betekent dat de huidige regering zijn conservatieve agenda volledig ten uitvoer kan gaan brengen.

We zitten midden in een cruciale tijd met onze strijd tegen de Deepstate en daarom is deze impuls voor de patriots van onschatbare waarde.

We vernemen over andere landen in Oost-Europa, zoals Tjechië, Hongarije, Bulgarije dat er allerlei opstanden al uitbreken. Servië hebben we gezien tegen de lockdown, met succes!!

De winst voor Duda wordt wellicht het einde van de EU en van Timmermans, want hier komen ze niet overheen met alle stress die al speelt.

Als je dan ook ziet hoe Timmermans bijvoorbeeld jarenlang Duda heeft gedemoniseerd.
Hij zou homofobisch zijn en xenofobisch.
Een autocraat! En een verkrachter van de rechtsstaat.

Maar Duda is gewoon herkozen door het Poolse volk.
Het Poolse volk zegt: Fuck you Timmermans, Fuck you EU!

In de msm wordt Duda beschreven als iemand die staat voor het gezin!!!
En daar kunnen ze helemaal niet tegen!!! Want Timmermans heeft zelf geen fijne jeugd in zijn gezin gehad!

Timmermans is als kind verkracht door een homofiele pedofiele priester.
Hij gruwelt van ‘family’. Net als Rutte. Net als Macron, net als Merkel.
Die moeten er allemaal niks van hebben. Maar Duda wel!!! Polen wel!!

De linkse media omschrijven Duda dus als iemand die staat voor het gezin ten koste van de rechten van de lgbthq, lees: pedofiele rechten!!

De Recht en Rechtvaardigheid Partij (PiS) gaat nu weer een aantal jaren de dienst uitmaken in Polen.

Er zijn enorme Poolse gemeenschappen in de VS en in Brazilië en Poolse diaspora in andere delen van de wereld, die ook hier een gigantische pro-patriot impuls van krijgen, dus van alle kanten is dit winning, winning, winning en verwoestend nieuws voor Timmerfrans.

Dit is een feestdag! Voor patriotten wereldwijd. Ook voor Bolsonaro, voor Le Pen en voor Salvini in Italië, die de volgende zal zijn die de troon gaat bestijgen.

Nothing can stop what is coming!!!!

bron

bron

 

Zie hier het liveblog van gisteren van Jens met de uitslag:

Conservatieve Andrzej Duda herkozen als president Polen

4.8 5 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
vraagtekentje

Hoi, in het zojuist verschenen artikel over verkiezing Polen, geschreven door: Leslie Alexis, staat dat Frans Timmermans geen gezin heeft, maar dat klopt niet hij heeft een vrouw en een zoon.     Franciscus Cornelis Gerardus Maria Timmermans is een Nederlands politicus, diplomaat en, sinds 1 december 2019, eurocommissaris en tevens de eerste vicevoorzitter van de commissie-Von der Leyen. Timmermans was van 5 november 2012 tot 17 oktober 2014 minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet-Rutte II. Wikipedia Geboren: 6 mei 1961 (59 jaar), Maastricht Echtgenote: Irene Timmermans (geh. 2000) Ambt: Europees Parlementslid sinds 2019 Kinderen: Marc Timmermans Opleiding: St George’s… Lees verder »

vraagtekentje

Tja, geen fijn jong gezin is nog steeds een gezin, een vrouw en zoon is een gezin, hoe je het ook went of keert, je moet natuurlijk wel feitelijk rapporteren. Zet er dan bij dat het geen familieman is of wat dan ook, ik haat die man ook met elke vezel die ik in me heb, maar als je niet bij de feiten blijft loop je een groot risico dat je straks niet meer serieus wordt genomen, en dat zou jammer zijn. Het is alleen een advies ik draag jullie een warm hart toe dus doe er je voordeel mee… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x