Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Complottheorie

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Door Marcel van Tol              Luisteren, Waarnemen en Onthullen

Al meer dan een jaar ben ik bezig met onderzoek naar alles wat verband houdt met de grootste pandemie van de afgelopen 100 jaar, de pandemie die de wereld teistert en tart tot in al zijn voegen.

En dan heb ik het niet over een virus of een ziekte……

 

Mijn onderzoeksresultaten plaatste ik vorig jaar regelmatig op diverse fora en mijn complete verhaal: The Big Corona Picture verscheen op 2 september vorig jaar op CommonSenseTV. Alles wat ik daarin heb opgeschreven is nog steeds actueel. Ongeveer alles wat ik daarin heb voorspeld is uitgekomen.

Ik heb geprobeerd een compleet verhaal te schrijven en het daarom The Big Corona Picture genoemd.

Op dat moment, met alle informatie waar ik toen over beschikte leek het artikel een behoorlijk compleet beeld van de wereldwijde idiote situatie weer te geven, inclusief de mogelijkheid dat er een complot achter zat.

 

Maar de laatste tijd, door de laatste ontwikkelingen en onthullingen, ben ik ervan overtuigd geraakt dat het verhaal bij lange niet compleet is.

De Protocollen van de wijzen van Zion zijn al meer dan 120 jaar geleden geschreven en vormen tenminste de inspiratie van wat er thans speelt. Het is niet direct een aanrader om de protocollen te lezen want het is hele taaie kost. Ik heb er al eens een artikel aan gewijd. Onderaan dit artikel staat de link.

Maar het komt er in het kort op neer dat een groepje zelfbenoemde ‘eliten’ controle over de hele, maar wel uitgedunde, wereld willen verwerven. Zij willen dat gaan bereiken door overal in te infiltreren. Onderwijs, politiek, justitie, ambtenarij en zo voort. Door list en bedrog, door chantage en omkoperij willen zij overal de macht over hebben. Het uitgestippelde plan is een proces van héél veel jaren. Niemand van de bedenkers van het plan van destijds is nog in leven. Maar we zien de ideeën uit het plan later in de geschiedenis op verschillende plekken weer opduiken. Kissinger, swab, gates, rockefellers, allemaal hebben ze rapporten geschreven en of uitspraken gedaan die zouden kunnen refereren aan de protocollen. Jacques Atalli, adviseur van Mitterand en beschermer van macron, sprak in 1980 over een forse reductie van de bevolking door middel van spuitjes waarvoor de mensen uit zichzelf in de rij gaan staan.

Heeft u weleens gehoord van Georgia Guidestones? Ook die zijn met gemak in verband te brengen met de Protocollen.

Nou, misschien wel in een mildere vorm dan wat er in de Protocollen staat beschreven, maar volgens de guidestones moet de bevolking wel tot 500 miljoen mensen worden gereduceerd.

Er gaan geruchten dat zelfs beatrix iets met de guidestones te maken zou hebben.

 

bill gates heeft zich ook diverse malen laten ontvallen dat hij iets wil doen tegen de overpopulatie. Zijn doel was 10 jaar geleden al om de bevolking met 1 miljard te reduceren.

 

 

Met wat er in 2019/2020/2021 gebeurde en aan het gebeuren is lijkt dit alles samen te komen. Wie er allemaal achter zitten en bij betrokken zijn is heel erg moeilijk om uit te zoeken. Maar een aantal zaken zijn wel duidelijk:

De rockefeller en de rothschild (pirbright) families beheersen een groot deel de grondstoffenmarkt, het financiële systeem en de medicijnindustrie. De morgan familie beheerst ook een groot deel het financiële systeem. De dupont familie beheerst een groot deel van de chemische industrie. De bush familie beheerst een groot deel van de politiek. De gates familie beheerst vrijwel de gehele de virus en vaccinindustrie. De soros familie beheerst een groot deel van het onderwijs. De swab familie beheerst vrijwel de volledige politiek wereldwijd en een groot deel van de industrie. De murdoch en bloomberg familie beheersen het nieuws, en ga zo maar door. Het is teveel om het allemaal helder in kaart te kunnen brengen, maar deze lieden en hun belangen komen allemaal bij elkaar en zij zijn de zelfverklaarde leiders van de wereld. Sommigen wat meer op de voorgrond, sommigen meer op de achtergrond. Maar het zijn onmiskenbaar juist al deze lieden die nu ‘zo begaan zijn met het veranderen van de wereld’.

 

Een hele reeks aan losse feiten hebben mij verder aan het denken gezet:

Op 11 januari 2020 overleed een Chinese man aan een toen nog onbekende longziekte. Op 12 januari 2020 werd in de VS het gebruik van de pcr test voor de detectie van sars-cov-2 goedgekeurd.

(Reiner Fullmich gaat er steeds van uit dat het de Corman-Droste paper (23 januari 2020) was die het gebruik van de pcr test valideerde voor de covid-19 diagnose, maar in werkelijkheid was het een kopie of een plagiaat van het Amerikaanse document van 12 januari 2020.)

De regie van deze hele crisis ligt dan ook meer in Amerikaanse dan in Europese handen.

In de jaren voor 2020 zijn er door de meeste landen van de wereld grootschalig pcr covid-19 tests ingekocht.

In september 2019 heeft er een grootschalige oefening plaatsgevonden hoe het volk gemanipuleerd kon worden tijdens een corona virusuitbraak. Hierbij waren vele presidenten, ministers, vertegenwoordigers van de mainstream media en multimiljardairs bij betrokken. De organisatie was in handen van Johns Hopkins University (lees: mike bloomberg) en bill gates.

De belangen die bill gates heeft in vrijwel alle farma concerns over de hele wereld. En dan heb ik het niet (alleen) over aandelenbelangen, maar over patenten en rechten op medicijnen en vooral op vaccins.

De patenten die bill gates heeft op virussen. Teveel om op te noemen. Te gek om waar te zijn.

De macht die bill gates heeft bij de who en daarmee de macht over vrijwel alle regeringen die hun gehoorzaamheidscontracten met de who hebben ondertekend.

 

Lange tijd heb ik gedacht dat de vaccins zijn ontwikkeld om een deel van de mensheid uit te roeien.

Maar inmiddels denk ik niet meer dat dat het geval is.

Er is iets heel anders aan de hand. Er is namelijk een ongeluk gebeurd dat het hele plan van de ‘elite’ kliek in de war heeft gestuurd.

Het plan van de kliek was om een zeer levensbedreigend virus te ontwikkelen. De ontwikkeling van het virus vindt en vond al jaren plaats in het viruslaboratorium in Wuhan. Maar de financiers achter de ontwikkeling van het virus waren niet de Chinezen. Dat was onder andere gates, schwab en fauci en misschien een klein deel van de rest van de ‘elite’ kliek. Uiteraard zoveel mogelijk gebruik makend van the tax payers dollars….

Het doel van het virus was om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien. Door middel van genetische ‘gain of function’ experimenten moest een vernietigend virus worden gekweekt.

Het gevaar echter van een dodelijk virus is dat het geen onderscheid kan maken tussen de zelfbenoemde ‘goeden en kwaden’. Oftewel, bill, klaus en tony en hun makkers en families liepen zelf ook risico op overlijden door het genetisch gemanipuleerde virus dat ze aan het ontwikkelen waren.

Daarom moest er een vaccin komen. Het virus kon dan vrij rondwaren over de wereld en zijn verwoestende werk verrichten en het elite groepje en een groep ‘werkvolk’ kon beschermd worden door middel van een vaccin.

 

Alles was in voorbereiding, alles stond zeer zorgvuldig gepland. Maar toen gebeurde er iets heel vervelends. De labomedewerkers die nog aan het knutselen waren met het virus, lieten het ‘halffabrikaat’ per ongeluk ontsnappen. Ze raakten zelf besmet en brachten het ‘virus in ontwikkeling’ ongewild naar buiten.

 

Grote paniek in de tent. Ze wisten nog niet hoeveel schade het virus zou kunnen gaan veroorzaken en het allerbelangrijkste:

Het vaccin was nog niet klaar!

In allerijl moesten strategieën worden aangepast en nieuwe worden verzonnen. Ze hadden er niet op gerekend dat de oefening in paniek creëren al zo snel in de praktijk moest worden toegepast. Maar er moest snel worden gehandeld. Herinnert u zich nog de woorden van prins charles? “We moeten snel handelen want dit is een gelegenheid die we moeten aangrijpen. Dit zeldzame raam van mogelijkheden staat maar kort open….”

Al snel bleek het ontsnapte virus niet zo gevaarlijk te zijn, maar de uitbraak en verspreiding bood wel een mooie gelegenheid om de door de kliek beheerste farmabedrijven een fikse boost te geven.

De vaccins die ze aan het ontwikkelen waren om zichzelf te beschermen, konden nu, in afgeslankte versie, worden verkocht aan de domme mensenmassa, mits via de media voldoende paniek kon worden veroorzaakt. En laten zij daar nou net alle middelen voor beschikbaar hebben!!!

 

Om het de schijn van zorgvuldigheid en echtheid te geven is de volgende strategie bedacht:

De 2 grote Amerikaanse farmaconcerns gaan de vaccins leveren. Eén Europese speler gaat voor spek en bonen meedoen. En J&J, die maar een heel kleine farma afdeling heeft ook. En hoe ze het voor elkaar gekregen hebben: De Europese ontwikkelingskosten zijn volledig betaald door de Europese overheden. De schade van J&J is niet substantieel en zal onderling wel worden geregeld. Dat weet ik niet precies.

Het belangrijkste is uw opinie:

‘Kijk toch eens, ze hebben alles op alles gezet om ons te redden. Twee fabrikanten hebben het gehaald, de vaccins van de andere twee zijn bij nader inzien toch niet goed genoeg gebleken. Wat zijn ze toch zorgvuldig. Wat zijn ze toch begaan met onze gezondheid’.

 

Dat er problemen zouden komen met de snel in elkaar geflanste vaccins dat viel te voorzien.

Maar door de focus te leggen op de problemen bij AstraZeneca en J&J werden twee doelen gediend: Ten eerste, door het, eerst deels en later volledig, afschaffen van hun vaccins werd een zweem van zorgvuldigheid gecreëerd en ten tweede werd de Europese concurrent, die zijn vaccin véél en véél voordeliger ging aanbieden omdat de afnemers de ontwikkelingskosten al hadden betaald, op een gemakkelijke manier uit de markt gedrukt.

Ze lachen zich dood. En ondertussen richt het Pfizer vaccin de meeste schade aan, maar daar bericht de leugenmedia u toch niet over.

 

Het aantal mensen dat overlijdt door de vaccins ligt vooralsnog niet substantieel hoger dan de overlijdens aan het ontsnapte virus.

Dus ze kunnen met deze strategie nog wel een tijdje vooruit en ze zijn zich momenteel aan het herbezinnen op het vervolg van hun strategie. De fuzz die is ontstaan rond de vaccins door een grote groep artsen en wetenschappers komt hen alleen maar goed van pas. Dan is er tenminste geen aandacht voor het vervolg van hun strategie: Ofwel het verder ontwikkelen en uitproberen van de vaccins die hun uiteindelijk moeten gaan beschermen tegen het echte virus dat ze aan het ontwikkelen waren. Ofwel ze gaan door met de vaccin strategie en proberen ze daar hun uitroeiingsplannen mee te realiseren.

 

Ondanks dat hun plannetje in eerste instantie een beetje in de soep is gelopen lachen ze zich nu dood om wat er gebeurt.

De mensen vechten bijkans om zich een spuit te laten injecteren. Voor hun is dit een prachtig medisch experiment. Of, zoals klaus het een jaar geleden zo prachtig wist uit te drukken: dit is een unieke kans (a rare opportunity) waar we snel en dankbaar gebruik van moeten maken. Wat een geluk bij een ongeluk!

De spuiten waren nog lang niet klaar voor gebruik maar de proefkonijnen stellen zich in rotten van 100 op om het uit te proberen. En dit spel kunnen ze nog een tijdje uitmelken want er is nu een Vietnamese variant en een Nepalese variant en binnenkort een Burkina-Fassou variant en voor al die varianten hebben we een nieuwe spuit nodig. Voorlopig kunnen ze erop los experimenteren. Vrijwilligers genoeg.

Dus het plan is niet helemaal gelopen zoals ze voor ogen hadden. Het pakt nog véél mooier voor ze uit.

 

Morgen: Meer over de hoofdrolspelers…..

 

De protocollen worden voor uw neus uitgevoerd

Column: The Big Corona Picture

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x