NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

CommonSenseTV neemt uitnodiging gesprek met Mark Rutte aan!

Deel dit! 

Mail het hem ook. Tweet het hem. Laat horen dat je ook een gesprek wilt. We zullen echt met de juiste mensen komen, ook buiten CSTV om. 

Hij biedt het zelf aan en kan het dus niet weigeren. Hij kan niet zelf de critici uitnodigen. Dat weet de Minister President zelf ook wel. Common sense.

CommonSenseTV klaar voor een gesprek met Mark Rutte

Jasper van CommonSenseTV laat hier weten aan Mark Rutte dat wij bereid zijn in te gaan zijn op de uitnodiging van Minister President Mark Rutte om in gesprek te gaan.

Mark Rutte riep onlangs via een persconferentie op graag in gesprek te willen met kritische mensen over o.a. de coronamaatregelen.

Deze video, een mail en een aangetekende brief komen de kant van Mark Rutte op.

Laten we eens een goed, eerlijk en fatsoenlijk gesprek hebben over deze maatregelen.

Als BlackLivesMatter en KickOut Zwarte Piet welkom zijn voor een gesprek dan is het logische dat ook wij, burgers van Nederland met een andere mening, een gesprek zullen gaan voeren met Minister President Mark Rutte.

Wij wachten de plek, tijd en datum af wanneer we elkaar kunnen ontmoeten!

Minister President: “Wij rekenen op u!”

 

 

 

Deel dit! 

Mail het hem ook. Tweet het hem. Laat horen dat je ook een gesprek wilt nam,ens de burgers. We zullen echt met de juiste mensen komen, ook buiten CSTV om.

Hij biedt het zelf aan en kan het dus niet weigeren. Hij kan niet zelf de critici uitnodigen. Dat weet de Minister President zelf ook wel. Common sense.

5 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
12 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Het grootste gevaar van een gesprek met Rute is dat je in slaap wprdt gesust door een daadwerkelijke muur van woorden. Waak daar voor, Jasper en blijf zijn babbeltruc doorzien en kortsluiten. Heb heb je vragen klaar op papier. Blijf de baas van de verhaallijn. Blijf vragen stellen. En, laat Rutte blijvend bewijzen dat zijn maatregelen echt nodig en nuttig zijn. Dat kan hij niet. Vooral niet als jij blijft hameren op de andere zijde van hun sprookje. Trek het ook in internationaal belang en refereer aan WHO, NWO, VN en laat hem maar stellen dat dat onzin is.

Last edited 1 maand geleden by Bart
Carla

Hoi Jasper, Onze MP gaf dit voorjaar in een persconferentie aan dat er ‘ hele grote veranderingen aan gaan komen’. Ik ben wel nieuwsgierig welke ‘ hele grote veranderingen ‘ het zullen zijn en/of wat hij daarmee bedoelde. Zou jij, als je gezellig een kopje thee of koffie zit te drinken met onze MP deze vraag, waar ik al langere tijd mee worstel, namens mij, aan hem willen stellen? Vol verwachting kijk ik uit naar zijn antwoord. Bij voorbaat dank voor jouw moeite, energieke inzet en tijd. Carla P.s. Voor de mensen die gaan reageren met de vraag of de… Lees verder »

Nelly GriffioenkindvanGod

Ben benieuwd wat voor misleidende antwoorden Mark Rutte op jullie terecht kritische vragen heeft, want alle Covid-19 maatregelen heeft veel gevolgen gehad voor de bevolking en de meeste op de kwetsbare groep ouderen- chronisch zieken en gehandicapten en mensen met ernstige ziektes zoals kanker, hartkwalen etc geen gebruik konden maken van reguliere en specialistisch onderzoek en evt behandeling, waardoor veel mensen niet op tijd de nodige medische hulp kregen en onmenselijk onnodig, terwijl iedereen de hoge maandelijkse kosten aan de zorgverzekeraars en het eigen risico wel doorbetaald moesten worden. Ik vind dit een kwalijke zaak en neem dit zelf ook… Lees verder »

ND

Het zal mij benieuwen of rutte het aandurft!?

Jan Janssen

Ik raad een gesprek met Rutte AF !
Het is een ongelofelijk uitgekookte link-miechel, en hij heeft alleen maar de kwaadaardige bedoeling, elke kritiek belachelijk- en vooral monddood te maken.
Achteraf beweert hij dan ‘doodleuk’ dat “hij de zorgen begrijpt, maar dat iedereen het in grote lijnen met hem eens is ” ……….
Vergeet niet : hij beheerst de media : 99% is MSM : NPO, SBS, RTL, enz.

Met z’n allen demonstraties houden, is veel beter.
Gebeurt nu over zowat overal : van Engeland tot Australie,
van Brazilie tot Duitsland.

vrij mens

Ik ben het hiermee eens. Verdiep je grondig in psychopathie en psychopathische manipulatie-technieken. Je praat met een ‘racing car without brakes’. Deze psychopaat wordt niet gehinderd door een geweten zoals wij ‘humans’ dat hebben en heeft daardoor te allen tijde een enorme voorsprong. Dat is een cruciaal verschil. Onderschat dit a.u.b. niet! Het devies bij psychopaten is altijd ‘no contact’. Op redelijkheid hoef je niet te rekenen alhoewel deze maskerdragers het masker van redelijkheid zullen opzetten en jou daarentegen als het tegenovergestelde zullen ‘framen’. Zie: https://www.theatlantic.com/health/archive/2012/07/the-startling-accuracy-of-referring-to-politicians-as-psychopaths/260517/ Lees eerst de boeken: ‘Without Conscience’ of ‘Snakes in Suits’ van Robert Hare en… Lees verder »

Bart
Bart

Is er al een afspraak gemaakt?

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x