NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Column Rients Hofstra: MSM – Fakenews contra nieuws

MSM – Fakenews contra nieuws

De reguliere media zijn sterk in het veroordelen en belachelijk maken van kritische mensen. Gelukkig zijn de MSM en de politici onfeilbaar.

1. Honderden melkveebedrijven zijn bijna 2 jaar geleden door minister Carola Schouten (CU) onterecht op slot gezet vanwege fraudevermoedens. Alleen deze zin al! ‘FRAUDEVERMOEDENS’.

Van de minister mochten 2.100 melkveebedrijven in februari 2018 geen dieren meer af- en aanvoeren. De minister vermoedde gesjoemel met veeregistratie, om onder hoge fosforheffingen uit te komen, omdat boeren de doodgeboren kalveren niet registreerden. Volgens de EU-regels hoeven boeren doodgeboren kalveren namelijk niet te registreren.

Een fact-check, Carola? En eerder was al duidelijk dat de meeste bedrijven niet hadden gesjoemeld. Een onaanvaardbare aanname, Carola? Berichtje uit de NRC van zaterdag 24 okt. Gek dat er parallellen te trekken zijn met het belasting falen in de kinderopvangtoelagen-rel, waarbij ook losjes en ongegrond werd uitgegaan van frauderende ouders. En van dat laatste maar niet willen/kunnen? leren. Uitgaan van aannames, geen onderzoek doen naar feiten, volharden in leugens en misfeiten, daardoor mensen doodongelukkig maken. Uniek zijn deze twee voorvallen niet. Sancties? Nada.

2. De MSM brengen collectief het nieuws over de zielige oranjes.

De schatten kwamen ‘uit zich zelf’??? terug van de geplande vakantie naar Griekenland. Rutte wist van niks, loog hij, maar nam alle verantwoordelijkheid op zich. Volksverlakkend staatsmanschap, staatsrechtelijk correct en daardoor het staatssysteem met een onfeilbare monarch zonder bewezen kwaliteiten belachelijk makend, omdat de overjarige puber toevallig de oudste uit het Bea-nest is.

Vervolgens een hypocriete toespraak vanaf de autocue, opgelezen door een door en door verwend schepsel, opgesteld door een saaie ghost-writer, opgedragen door een woeste premier. Wat een poppenkast voor en door volwassen hersenlozen, die naderhand van de verheugde reguliere media vernemen dat het volk diep onder de indruk was voor de diepe knieval en de door het stof kruipende vorst en vorstin. Bij elke zin dacht WA wellicht met een symbolisch opgestoken middelvinger aan alle sukkels die braaf belasting blijven betalen voor een duur, ondemocratisch instituut dat anno 2020 nog steeds – gemanipuleerd – gehandhaafd wordt.

De populariteitscijfers zijn sinds de geplande aanslag bij de punt in Apeldoorn kunstmatig hoog, zakte door een vakantie van een halve dag en moest weer publicitair opgekrikt worden. Dit zal geen enkele journalist, in dienst van de staat slaafs volgende MSM, durven bevestigen. Ook dat de twee jongste telgen wat later terug kwamen werd verdraaid bekendgemaakt: er zou geen plek zijn in de ca. 30 vluchten per dag van Athene naar Amsterdam. En dat enkele dagen aaneen. Eerlijke berichtgeving? Gebaseerd op feiten?

3. Het Limburgse Tweede Kamerlid Paul Smeulders van GroenLinks ging gruwelijk in de fout, toen hij het 1e (gratis) exemplaar van het tijdschrift ‘Gezond Verstand’ op zijn deurmat vond. Hij dacht zonder na te denken dat het een bijlage van zijn regionale krant De Limburger betrof.

Zonder te fact-checken. De door zichzelf betrouwbaar be- en genoemde politicus ging zonder onderzoek op Twitter popiejopie los en noemde de vermeende actie van zijn lijfblad ‘stemmingmakerij’.

‘Onbegrijpelijk dat de krant geen verantwoordelijkheid neemt, terwijl we juist solidariteit nodig hebben’ volgens de link(s)e groene. Solidair van wie met wie? Wat blijkt: het blad De Limburger had hier niets mee te maken.

De eerste editie van ‘Gezond Verstand’ was in verschillende delen van ons land gratis verstrekt. Grappig, maar ook verontrustend dat de titel van dit blad niet van toepassing is voor bepaalde Kamerleden. Wellicht geven de 3 genoemde voorbeelden duidelijk aan dat er heel veel behoefte is aan bladen als ‘Gezond Verstand’, maar ook aan ‘De Andere Krant’.

4. Ja, vervolgens ontkom ook ik er niet aan: de Covid-19 hysterie.

Landen die tijdens de 1e golf rigoureuze maatregelen troffen, worden nu weer getroffen door een ernstige 2e golf. (er even van uitgaande dat Covid-19 echt bestaat en dat de golven blijkbaar blijven golven.) De vakinhoudelijke onbenullen weten blijkbaar al enige tijd dat de examens in mei/juni over verschillende maanden verspreid dienen te worden afgenomen. Waar komt hun ‘kennis’ vandaan? Wishfull thinking? Is het ongefundeerd verspreiden van angstverhalen? Of moeten we aan een verborgen agenda denken?

Maar goed, terug naar de nu weer zwaar getroffen landen.

Dat zware geschut, weken na de piek van de 1e golf (hier lees je niet zo veel over en de politici hebben het al helemaal niet gelezen) heeft blijkbaar niets geholpen. Spanje onderging de zwaarste lockdown, Nederland polderde met een intelligente lockdown en Zweden deed duidelijk minder dan de omringende landen. En toch scoren alle landen weer vergelijkbare aantallen besmettelijken. Wellicht gebruiken ze allemaal de niet deugende PCR-testen. Ook daar verhalen de MSM amper tot niet over.
Kritische artsen en wetenschappers – hun aantal zwelt behoorlijk aan! – worden door de MSM geweerd, berichten hierover op o.a. Twitter, Facebook en Youtube worden systematisch verwijderd.

De plaatsers worden complotgekkies tot veel erger genoemd.
Maar dat Nederland intussen langzaam maar zeker dreigt te verworden tot een fascistische natie met censuur als het nieuwe normaal en oproepen tot het verraden van medeburgers als uitvloeisel hiervan, blijft angstvallig onderbelicht in de MSM, als het al per ongeluk op pagina 13 in kleine artikeltjes wordt aangetipt.

Nederland staat op een kruispunt: gaan we slaafs precies doen wat ondemocratisch partijpolitiek aangestelde onbenullen ongefundeerd van ons eisen, of staan we eindelijk massaal op en eisen we openheid en transparantie op alle beleidsvlakken. De economie is al bijna volledig opgeofferd aan niet bewezen achterkamertjesmaatregelen.

Rients Hofstra


Revolutie: Wat als…?
Auteur: Rients Hofstra
€19,95  succesboeken.nl

 

Meer van Rients Hofstra

Perspectiefloos demonstreren?

Column Rients Hofstra – Symboolpolitiek

Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
tonysMelody TM

Communisme/Marxisme is de religie voor de vernietigde mens, de goddeloze mens.

Al die trekpoppen in de media (GeenStijl bv) en midden/ hoger-management bij bedrijven. Die krijgen allemaal beloften toegedaan die helemaal niks en nada waard zijn.

(Maak je niet druk, jouw positie is gegarandeerd wanneer de Staat alles overneemt. Je aandelen portefeuille blijft waarde houden etc etc. Dat je dan niet meer gaat verdienen dan de receptioniste vertellen ze je nog niet).

Ik heb veel milfs geneukt en relaties mee gehad, ook uit Oost-Europa. M.a.w. ik ken dus werkelijk mensen die opgegroeid zijn in het Communisme/ijzeren gordijn.

Wat denk je, dat je een BMW of een bootje kan bezitten wanneer het Joods communisme eindelijk onze civilisatie vervangt. Dat je als dokter meer verdiend dan een lopende band mederwerker? Nee dus. Ben je gek ofzo, dat is absoluut uitgesloten.

Iedereen die nu meeheult naar het “nieuwe normaal” :

Jullie hebben geen flauw idee wat communisme is. Geen enkel besef of idee van de realiteit. En afspraken of beloften van Vrijmetselaars betekenen helemaal niks.

Liegen & Sodomie is hun religie.

Wat denk je nou, dat je een uitzonderingspositie krijgt voor je heulende werk in Nederland. Dat jij speciaal bent?

In een gebied van 500 miljoen (EUssr) werklaven? Ben je zwakzinnig ofzo? Zo werkt communisme/marxisme nooit.

Je bent helemaal niks in communisme. Je functie of titel stellen helemaal niks meer voor (financieel). Alles is voor en van de Staat.

Alleen een hele dunne laag van internationale Adel mag leven als god in Frankrijk. De rest daaronder, van directeur tot schoonmaker mag helemaal niks extra bezitten of doen.

Hier is hoe het was. Man/ vrouw waren gelijk. Iedereen even arm. Als je wat kon, dan werd je teamleider van een ploeg in de fabriek/ Amazon/Picknick of manager. Geen salarisverhoging want je doet het voor moedertje Staat, toch?

Directeuren verdienen nauwelijks meer dan de arbeider en dan nog kon je niks met je geld kopen. Want het was waardeloos papier, niet beschikbaar of verboden voor de burger.

Van de een op andere dag kon Moskou beslissen dat je oude valuta niks meer waard was. Weg spaarpot.

Als je decennia aan het werk was voor peanuts, kreeg je een plastic medaille aan het eind, voor je diensten aan het vaderland en de Staat. Je pensioen wordt gehalveerd wanneer de prijzen stijgen. Jij bent er voor de regering/ Staat, de Staat niet voor jou, dombo.

Komt geen rechter of een recht aan te pas.

Hier is hoe het werkt. De usefull idiots (msm, doktoren, leraren etc) gaan als eerste tegen de muur wanneer de revolutie is geslaagd. Die weten teveel en zijn altijd teleurgesteld in resultaat.

Kijk naar het verleden en weet jullie toekomst, goddeloze en infantiele varkens.

https://drieboertjes.home.blog/2020/10/28/hehehe-en-ha/

Last edited 30 dagen geleden by tonysMelody TM
Rients

Helaas helemaal correct. De heers en verdeelpolitiek enerzijds en de elite boven de wet stellen (klassenjustitie) daarnaast, zorgen voor enorme tegenstellingen en nog erger: verwijten tot ver over het betamelijke. Daarnaast verwijten de kampen elkaar van het verspreiden van fake-nieuws en manipulatie, terwijl de censuur eenzijdig zich steeds verder uitbreid. En dat allemaal onder de volledig geërodeerde fake-term democratie (mag ik dat vertalen in dictatuur?).

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x