NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Column Rients Hofstra – Leve de republiek!

Heeft de monarchie nog bestaansrecht na eeuwenlange ellende?

We zitten nu opgescheept met een onverantwoordelijke blaag, annex verwende, in de puberteit blijven hangende dramhannes – overigens wel in staat drie nieuwe geldverslindende elitaire tuthola’s op deze aardkloot te plempen, waardoor de erfopvolging wederom is gewaarborgd! – die weer eens onvergeeflijk in de fout ging. En dat is nog onschendbaar ook.

Eerder stond hij al eens op een foto tegen een Griekse restauranteigenaar aan te schurken en liet later duidelijk hoor- en zichtbaar tijdens een fotosessie de oplettende Nederlanders weten dat de covid-ellende fake zou zijn. Hij heeft op de diverse uitverkoren scholen bij regelmaat niet op zitten letten tijdens de geschiedenislessen, met name die over zijn voorvaderen.

Willem de Zwijger was minder loyaal naar de burgers dan in de gemanipuleerde boekjes staat. Maurits misbruikte het geloof om Johan van Oldenbarnevelt te laten onthoofden. Stadhouder Willem III gaf hoogstpersoonlijk opdracht een oproer uit te lokken, waarbij Johan de Witt en zijn broer Cornelis bij de gevangenpoort in Den Haag levend werden gevild. Een aantal Willempies zijn mede schuldig aan heel veel gruwelijk voortijdig geëindigde levens in diverse Nederlandse koloniën, naast het laten vangen en verschepen van Afrikaanse slaven.

En dan hun panisch vluchtgedrag. Gelijktijdig met de inval van Napoleon, en later die van Hitler zaten de oranjes nog voor het 1e schot viel al hooghartig en droogstoppelig in Engeland.

De koningen I, II en III deugden stuk voor stuk niet, verrijkten zich mateloos ten koste van de Nederlanders en vele mensenlevens elders.
Maar vlak ook de aangetrouwde Duitsers niet uit. Van Hendrik van Mecklenburg-Schwerin lopen hele legers nakomelingen rond, Bernhard van Lippe-Biesterfeld was corrupt als een maffiose kerosinehandelaar en naaide Nederland aan alle kanten (schijnt ook meer kinderen te hebben dan de 4 officiële), niet in het minst tijdens WO II. Zo bood hij Hitler aan Nederland te verlossen van de monarchie, om vervolgens ons land namens Hitler als 17e bondsrepubliek te gaan besturen.

Claus von Amsberg zou meermalen in dubieuze gelegenheden zijn gespot, waar ook Demmink kind aan huis was.

Beatrix was een echte kindervriend, volgens getuigen zo erg dat ze de jacht op hen opende op domeinen van de Nederlandse staat. Kinderbloed houd je jong is in die kringen een eeuwenoud gezegde, dan wel gebruik.

En nu dus onze Wimpie Appie van Buren van Bartlehiem, door opa Bennie gekoppeld aan ook al een kind van foute ouders, die eveneens niets met het gepeupel heeft. Lappen met hun grut net als Ferd Grapperhaus (verrek, ook al een Duitse achternaam) alle regels van Mark de Dictator en Hugo de Verschrikkelijke aan zijn bootslippers.

Net na een bootje van 2 miljoen van onze belastingcenten en een vergoedingsverhoging van 5% vond de empathieloze ijzige vorst het nodig met een vliegtuig van de staat (de belastingbetalers dus) naar Griekenland te vertrekken voor een vreselijk verdiende vakantie, terwijl zijn trouwe onderdanen zich allemaal thuis 1,5 meter van elkander moeten verstoppen, met niets anders te doen dan elkaar gemuilkorfd aan te staren.

Natuurlijk wisten Hu go & Ma rk (Mago Hurk) dat de overjarige puber, wellicht tegen hun advies in, stampvoetend in het regeringsgevleugelte Lesboswaarts vloog.

Voor dit stilzwijgende akkoord dient het duo Mago Hurk op staande voet de laan te worden uitgestuurd, tenzij zij het op zich gaan nemen onze monarchie in het tempo van een speedboot van 2 miljoen om te smeden tot een echte democratische republiek, waarbinnen zij dan vervolgens als vakinhoudelijke onbenullen nooit meer een functie zouden mogen vervullen.

Rients Hofstra

 


Rechteloze werkelijkheid
Auteur: Rients Hofstra
€19,95 bij succesboekenRoerig evenwicht
Auteur: Rients Hofstra
€19,95  succesboeken.nl

Meer van Rients Hofstra

https://commonsensetv.nl/column-rients-hofstra-woede-en-onbegrip/
https://commonsensetv.nl/column-rients-hofstra-kundige-onkunde/
https://commonsensetv.nl/column-rients-hofstra-hoezo-betrouwbare-overheid/
https://commonsensetv.nl/column-rients-hofstra-symboolpolitiek/
https://commonsensetv.nl/maakt-de-gelegenheid-de-dief/
https://commonsensetv.nl/perspectiefloos-demonstreren/
https://commonsensetv.nl/zet-hoog-in-en-geef-t-volk-een-leeg-worstenvelletje/

Subscribe
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
tonysMelody TM

hear, hear. Meer van dit soort stukken. Ter aanvulling moet de controller/ handler van Willem III van Oranje zeer zeker aan bod komen.

Dat was deze jesuieten-rat, https://nl.wikipedia.org/wiki/Gaspar_Fagel die hem de fijnere kneepjes van het mensen bedonderen, huichelen en uitbuiten bijgebracht heeft. Want dat doen die crypto’s nu eenmaal.

Willem had geen les meer nodig in degeneratie want alle Oranjes worden gemankeerd geboren.

https://drieboertjes.home.blog/2020/04/21/mja-die-joodse-zaeck/

Rients

Dank voor je terechte aanvulling!

Bootsma

De waarheid mag gezegd worden, goede samenvatting over deze beschamende onschendbare familie en overheidsdictators Rients!

Rients

Dank voor je bemoedigend oordeel!

Danny

Mooie column.. (zoals altijd)  

Rients

Dankjewel!

Gijzelaar

Daar deze parasitaire familie nooit vrijwillig DNA afstaat, tijd voor een corona testje.
Dan kunnen we meteen even uitlaten zoeken of ze wel zijn wie ze zeggen te zijn.
De meningen over hun afkomst zijn namelijk nogal verdeelt.
Wat de onbenullen Rutte en de Jonge goed duidelijk maken, als je werkelijk helemaal nergens voor deugt kan je altijd nog de politiek in en een land besturen in crisis tijd. Je hoeft alleen maar chantabel te zijn. Nederland is onder het huidige systeem verworden tot een narcostaat en een bananen-monarchie, en moet tot de fundering toe afgebroken worden en opnieuw opgebouwd. Daarbij zal de huidige (politieke) elite en andere machtsstructuren volledig ontmanteld moeten worden.
Top column, Rients.

tonysMelody TM

uhum, uhum, als ik even mag wijsneuzen. Het is bananen-republiek en in dezen een Chiquita-monarchie. Waarvan akte.

Rients

Er is iets aan te doen. Je weet van AS ( alternatiefstaatsbetel.nl )? Dan bepalen de burgers i.p.v. de partijelites met de monarch als duurbetaalde trekpop.
Achter de schermen bundelen enkele partijen zich met AS als speerpunt voor de komende verkiezingen.

tonysMelody TM

Hey ! da’s een goed idee.

Rients

Dank je.
Wellicht is AS ( alternatiefstaatsbestel.nl ) de juiste oplossing van alles wat jij opnoemt.

Gijzelaar

Rients, ik ben bekent met je “alternatieve staatsbestel”. En jawel, daar kan ik heel erg ver in mee gaan. Het enige waar ik absoluut niets in zie, samenwerking met bestaande nog met nieuw op te richten politieke partijen, die aan de volgende verkiezingen deel willen nemen. Het systeem is in staat van verre ontbinding en laat zich niet van binnenuit veranderen, meedoen is conformeren en dus kansloos. Naar mijn mening hebben we een buitenparlementaire beweging nodig, die zich inzet om tot een parallelle samenleving te komen. De monarchie, politiek Den Haag en andere machtsstructuren moeten z.s.m. buitenspel gezet worden, dan pas zal het “alternatieve staatsbestel” een realistische en effectieve oplossing bieden. We maken in deze oorlog slecht nog een kans door massaal niet meer mee te doen met de gevestigde orde. En wees er van overtuigd, het is echt oorlog.

Rients

Als je het AS-systeem goed leest, weet je dat volksvertegenwoordigers nooit mee zullen doen aan coalitievorming, met fractiediscipline en partijpolitieke benoemingen.
Wanneer burgers merken dan een woord een woord, een Kamerlid een Kamerlid is, worden andere partijen gedwongen hier in mee te gaan. Het is dus van binnenuit te veranderen, maar dan moet AS wel aan de publicitaire weg timmeren.

Gijzelaar

Rients, ik ben bang dat je niet helemaal beseft hoe gecorrumpeerd de huidige politiek is. De partij kartels gaan de macht nooit uit handen geven, die willen helemaal geen echte democratie. Op enkelen na die voor de bühne nog een beetje de schijn van oppositie voeren, heeft nagenoeg het voltallige parlement de democratie bij het grofvuil gezet. Als de stemming over de noodwet al iets duidelijk gemaakt heeft, dan is het dat wel. Dat men het referendum als “ondemocratisch instrument” afgeschaft heeft was al een teken aan de wand. Willens en wetens hebben de “volksvertegenwoordigers” de democratie vermoord. Als ze het uit onwetendheid gedaan hebben, over hoe het nu echt zit met corona, getuigd dat van grove desinteresse en luiheid. Dat is minstens zo kwalijk en geeft hun onvoorstelbare onbekwaamheid weer. In beide gevallen dienen dat soort lieden daar onmiddellijk verwijderd te worden.
Het betreft hier allemaal politici die tot de partij kartels behoren, die zullen alleen met AS akkoord gaan om het zo snel mogelijk de kop in te drukken. Kijk wat er met Pim Fortuyn en de LPF gebeurd is, zie hoe het Baudet en zijn FvD vergaat. Die laatste heeft altijd terecht beweerd dat je het systeem niet van binnenuit kan veranderen, maar juist met een sterke buitenparlementaire beweging. Uiteindelijk is hij toch verleidt om de politiek in te gaan en slaat nog geen deukje in een pak gesmolten boter. Politiek Den Haag, parlement en kabinet met aan het hoofd een ongekozen staatshoofd. Allen lopen ze aan de leiband van de werkelijke macht, democratische vernieuwingen komen absoluut niet op de agenda.

tonysMelody TM

In 1946 hebben de Italianen het koningshuis afgeschaft omdat deze te close was met het Fascisme (Mussolini). Die situatie hebben wij nu ook in Nederland.

Zodra de oorlog tegen de Corona-dictatuur is gewonnen. Moeten we de rol en steun van het Koningshuis aan dit Fascisme onderzoeken, en daarna veroordelen.

Het is heel belangrijk om de rol van de joden in de ontwkkeling en verval van Nederland te onderzoeken en te begrijpen. Het is niet alleen maar Verlichting en Spinoza wat ze brachten.

Maar nog meer deceptie, leugens, wreedheid en bedrog. De media, in bezit van Shula Rijxman, praat nooit over Joden. Het is altijd en alleen maar de islam t.o.v. de Nederlanders.

Dat is afleiding waar Geertje Wilders heel hard aan meewerkt. Het afleiden van het Joodse Kwaad en Landverraad in Nederland ten nadele van de Mossel/Moslim.

https://drieboertjes.home.blog/2020/10/24/och-anne/

Last edited 1 maand geleden by tonysMelody TM
Rients

Zie mijn reactie hierboven.

Rients

Dat de nieuwskanalen eenzijdig en gekleurd verslag doet moge wel duidelijk zijn.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
17
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x