nl Nederlands

Column/Opinie – Is COVID19 de schuld van 1%?

Naar aanleiding van alles wat nu gebeurt ben ik, Cisco, wat eigen onderzoek gaan doen.

Dit om te kijken of er waarheid zit in wat o.a. Jensen en David Icke beweren. Bestaat er zoiets is als de 1 procent of The Cabal of Illuminati?

Wat beweerd wordt is dat wat ze doen zich in de openbaarheid moet afspelen. Hoe wordt de massa gemanipuleerd?

Hierbij de volgende link:
https://edition.cnn.com/2020/03/24/asia/testing-coronavirus-science-intl-hnk/index.html

Kloppen de cijfers en beweringen? Waar wordt nu eigenlijk op getest?

Als je goed leest roept het een paar vraagtekens op! De test die ontwikkeld is test op corona: of iemand het DNA van dit virus bezit .

Alleen is corona een vorm van SARS en is iedereen hier al mee in contact gekomen. Dus als iemand getest wordt zal die al snel positief zijn. Al dan of die persoon ziek is of ziek is geweest.

De daadwerkelijke boosdoener het Sars-covid-2 virus is een variant die nieuw is.

Als je het artikel goed leest zie je dat niet specifiek hierop getest wordt, sterker nog er zijn GEEN tests die specifiek deze corona mutatie kunnen opsporen.

De huidige methode van testen geeft een totaal verkeerd beeld van de werkelijke cijfers omtrent het aantal doden. We zitten nog midden in het griepseizoen en al die mensen die enigszins klachten hebben worden allemaal toegeschreven aan covid19.

Al die mensen met onderliggende ziektebeelden die nu dood gaan worden gerapporteerd als zijnde slachtoffers van dit virus. Ik zeg niet dat covid19 niet bestaat, alleen zijn de cijfers wel werkelijk?

En wat is er aan de hand met de wereld de lockdown de angst de stress?

Zo als ik er nu naar kijk is het een normaal griep seizoen waarin elk jaar mensen overlijden als gevolg van onderliggende problemen of aangetaste immuun systemen.

Het covid 19 virus bestaat, maar heeft maar een klein aandeel in wat zich wereldwijd afspeelt. Dus even fictief: 95 procent of meer overleeft en slechts 5 procent of minder overlijdt aan de gevolgen van covid 19 .

Of heeft covid 19 een kleiner aandeel in deze slechts 1 of 2 procent van het totale aantal doden?

Als iedereen dit virus al in zich heeft en de test niet specifiek deze gemuteerde versie van covid19 opspoort dan kloppen de cijfers NIET.

In ieder griepseizoen overlijden mensen als gevolg van verminderde immuunsystemen. En nooit is hier op deze manier op gereageerd!! Er wordt angst gezaaid en de angst regeert.

Wat is er nu WERKELIJK aan de hand?

David Icke:

David Wilcox:

Amazing Polly:

Over Tedros van de WHO:

 

Dit is een manier van de 1 procent om hun macht uit te oefenen en hun plan om de wereld te regeren. Het omverwerpen van de economie, mensen aan de afgrond te brengen en totale controle.

China is hier het grote voorbeeld door mensen te monitoren met camera’s, gezichtsherkenning, aftappen telefoongegevens en de inzet van A.I.

Wat is het gevolg als deze crisis over is?

Dat op het moment dat er weer een griepgolf komt, en dat gebeurt elk jaar weer, er een lockdown komt: TOTALE CONTROLE over de massa.

Dat door het bijdrukken van geld, gebakken lucht dus, er steeds grotere schulden komen en daarmee geven wij onze vrijheid op. Dat te weinig mensen zich de vraag stellen: bij wie hebben we al die schulden en wie zit hierachter?

De centrale wereld bank: en die is in particuliere handen en wordt beheerd door slechts een handjevol mensen. Een select groepje mensen, slechts een paar families, die zich zelden of nooit laten zien of van zich laten horen.

Met het doel: een nieuwe wereldheerschappij.

Follow the money, mensen!

Met vriendelijke groeten,
Cisco

Afbeelding: een paar families die deel uitmaken van de 1% Elite

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
dreamteam
dreamteam
Newbie
3 maanden geleden

Tot voor kort was de NWO een vaag begrip voor me, richtte me hoofdzakelijk op de partijen PVV en FvD, zag alleen het globalisme als de bedreiging voor een soeverein Nederland! Met de dood van Jeffrey Epstein begon er bij mij echter al wat te borrelen, want hoe kon het toch zo zijn, dat iemand met zulk een reputatie, zolang buiten het gezichtsveld bleef? Maar toen eenmaal deze persoon zonder dat hij ook maar enige duidelijkheid had geschapen, door moord in zijn cel alle geheimen zijn graf in meenam, begon me wel heel erg duidelijk te worden dat mensen als… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x