CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Murk Ratte, Google dat maar eens!

Beste lezer,

Toen Meindert Fennema met zijn boek uitkwam, Geert Wilders Tovenaarsleerling, leek het allemaal nog zo onschuldig, maar als we daar nu naar kijken dan blijkt dat de politiek haar onschuld toch wel volledig verloren heeft.

Wat is er toch aan de hand in Nederland, als een kudde schapen loopt de Nederlandse bevolking achter een intrigant aan, die helemaal niet het beste voor heeft met ons burgers, een premier die ik bewust een andere naam gaf, want als je Murk (en) Ratte Googelt, dan pas komt de ware rat echt naar boven, twee referenda’s negeerde hij, om uiteindelijk dit raadgevend referendum op te doeken in kabinet Rutte III.

Hij en Ivo zetten de boel aardig Opstelten, tot op het bot is de VVD verrot, Ybeltje Berckmoes schreef hier al zo’n mooi boek over de VVD perikelen, maar het blijkt allemaal nog veel erger te zijn, als wat zij daar al aangaf.

Het boek “Voorlichting loopt met u mee tot het ravijn” geeft een heldere inkijk in de politieke keuken van de VVD, de kartelpartij van Nederland!

Dat Geert Wilders in 2004 uit de VVD stapte is eigenlijk niet zo verwonderlijk, de VVD was sinds de kabinetten Paars 1&2 zo verlinkst, dat er geen plaats meer was voor politici zoals een Rita Verdonk of een Geert Wilders, wat overigens wel verwonderlijk was, dat was wel dat Geert Wilders in tegenstelling tot Rita Verdonk een blijvertje bleek te zijn, Groep Wilders werd dat jaar dan ook een feit.
Door alle perikelen die er binnen de LPF speelden, richtte Geert Wilders hier opvolgend de eenmansfractie genaamd de PVV op, waarmee hij dergelijke toestanden in zijn partij wenste te voorkomen, wanneer we zien wat er nu nog speelt binnen het Forum voor Democratie, valt hier wel uit op te maken, dat de PVV dit helemaal nog niet zo dom bekeken had, er hebben best wel interne kwesties gespeeld, maar dit werd nooit zo’n ravage als een Henk Otten heeft weten te bewerkstelligen in het FvD.

Maar ondanks dat de partij intern de zaakjes aardig op orde blijkt te hebben, waar de VVD schandaal op schandaal aan het verbloemen is, blijft de kiezer toch maar in de leugens van Murk Ratte en zijn vriendjes geloven, zo liep Geert Wilders weg uit Rutte 1, als we de VVD en een groot deel van het CDA mogen geloven, maar de waarheid ligt net even anders!
De CDA’er Hans Hillen doet hier namelijk een boekje over open, Google gewoon eens Hans Hillen PVV, meer is er niet nodig, dan verschijnen er tal van artikelen, die laten zien dat Maxime Verhagen CDA en Murk Ratte een leugen tot waarheid verhieven.
Dit was bedoeld om de PVV te decimeren, ongeloofwaardig te maken als partij om mee te kunnen regeren, maar met de verkiezingen van Rutte II haalde de PVV toch nog 15 zetels.
Het ontstaan van Rutte II was een enorm kiezersbedrog, waar de twee partijen VVD en PvdA tegen elkaar streden als zijnde rechts versus links, elkaar helemaal afdroogden en de kiezer stonk daar uiteraard in, vervolgens doken VVD en PvdA bij elkaar in een regeringscoalitie waarbij er weer een soort van Paars ontstond, maar nu zonder D’66.

Ziet u hem nog voor u Hans Spekman, met zijn slobbertrui waar je soep van kon koken?
De PvdA bedacht het nivelleren, dat ingevoerd werd terwijl er een crisis gaande was en de bevolking al te maken kreeg met harde bezuinigingen en de VVD vond dit uiteraard goed.
Ik gaf al aan dat de PVV toch nog 15 zetels haalde, een verlies van 9 zetels ten opzichte van 2010, alles veroorzaakt door de leugen van Murk Ratte en zijn vriendjes.
Dit regeren met de PvdA werd uiteindelijk dan ook bestraft, maar nauwelijks voor de VVD, de PvdA leed een enorme ongekende verkiezingsnederlaag in 2017 ze verloren 29 zetels.
Lang leek het erop dat het een tweestrijd zou gaan worden tussen VVD en PVV, maar Murk Ratte zette premier Erdogan van Turkije op zijn nummer, waardoor hij het verlies wist te beperken voor de VVD en de bevolking zich toch weer knollen voor citroenen liet verkopen, waardoor de VVD maar 8 zetels verloor en de PVV er dus uiteindelijk maar 5 won.

In die tijd speelden er allerlei dingen, er was een korte film geweest genaamd Fitna, waarbij Geert Wilders de woede van de islam over zich uitriep. Ook had hij Kurt Westergaard een hart onder de riem gestoken. De cartoonist die Mohammed tekende met de bom tulband en natuurlijk niet te vergeten het Lombard Street rapport voor een Nexit!
Het enige wat echt duidelijk werd van dit zo verguisde rapport was wel dat al die lakeien van Brussel in de Tweede Kamer dit rapport helemaal niet zagen zitten, het werd gewoon belachelijk gemaakt, met uiteraard de nodige bangmakerijen vanuit de media!
Hetgeen Geert Wilders echt heeft opgebroken was wel het meer of minder Marokkanen, want Wilders wilde een stop op de enorme toestroom van economische vluchtelingen en het uitzetten van criminele Marokkanen.

De VVD zag toen haar kans schoon, om hiermee de PVV en uiteraard Geert Wilders een enorme smerige hak te gaan zetten, van begin af aan heeft Geert Wilders aangegeven dat dit een politiek proces was, sinds vrij recent wist RTL de documenten boven tafel te krijgen, waaruit bleek dat er een onderonsje tussen het O.M. en Ivo Opstelten was geweest, nog voordat het Wilders-proces was begonnen.

View post on imgur.com

Het geeft wel aan welk een smerige praktijken een partij als de VVD al niet bezigt, ze hebben letterlijk alles in het werk gesteld om de kiezer een vals beeld te geven van Geert Wilders, ze hebben alles in het werk gesteld om angst in te boezemen voor een uittreding uit de EU en hebben Geert Wilders geframed als racist, terwijl hij dat niet is!

In 2005 zei de Nederlandse bevolking met 61,5% NEE tegen de Europese grondwet, slechts 38,5% was voor, dat referendum werd tot een voor omgebogen in het verdrag van Lissabon, toen werd de kiezer al bedrogen, uiteraard was dit een raadgevend referendum, maar toch?
Murk Ratte negeerde zelfs twee referenda en wil ons gevangen houden in deze EU, het is werkelijk een rat, die het verdient om in de beerput geschopt te worden, die hijzelf heeft veroorzaakt, hopelijk gaan de ogen van velen open, nu er het nodige in de openbaarheid is gekomen, mogelijk gaan er koppen rollen, ik hoop op de val van dit kabinet.

Links met uitzondering van de SP is niet bepaald democratisch meer bezig, maar pseudo rechts, waaronder ik de VVD en CDA reken, zijn minstens zo hypocriet.
De VVD wilde zelfs met Groen Links gaan regeren, dat geeft toch wel iets aan?
In de CDA is er nu een machtsstrijd gaande tussen de ministers de Jonge en Hoekstra, een voorbode voor nieuwe verkiezingen? kan het maar waar zijn, dan kan gelijk het cordon sanitaire samen met het Wilders-proces de schroothoop op, kan Geert Wilders weer gerehabiliteerd worden, zijn er weer nieuwe kansen.
Het is dan ook te hopen, dat de kiezer bij het juiste vakje de rode potlood hanteert!

Chris Collard.

5 2 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x