CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Column – Het Coronavirus

Beste lezers,

Bekijk eerst even dit:
http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Dit is op zijn minst opmerkelijk 3 maanden voor de uitbraak van het corona virus is deze simulatie afgespeeld ,die op dit moment wel hele voorspellende gelijkenissen vertoont met wat er nu afspeelt.

Zoveel miljoenen mensen in quarantaine in China. Informatie te laat doorgespeeld en nog denk ik dat er dingen worden verzwegen. Of op zijn minst vertraagd.

Op vele plekken buiten China komen er berichten van mensen die besmet zijn.
Waarom is het vliegverkeer niet onmiddellijk gestopt?
Waarom halen we mensen terug met al de risico’s van dien?

Ook geen toevalligheid, vond ik het moment dat het uitbrak in China rond het Chinees Nieuwjaar. Juist op dat moment dat al die mensen overal heen reizen.

Dit artikel is uit 2013:
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/rotterdams-patent-op-virus-nodig-voor-industrie~b80d7acc/

en:

https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en?oq=10130701

Ik vind het patent wat coöperaties hebben op dit soort virussen toch vreemd. En de connectie die dit heeft met vaccinatie en bijvoorbeeld Bill Gates. Bill gates die aardige man die iedereen wil helpen en vaccineren.

Die eerst een resistente gemanipuleerde aedes mug loslaat in de jungle. Waardoor daarna blijkt dat mensen uit die omgeving besmet raakte met het zikavirus door dezelfde mug.

Ook vreemd is een wet in Amerika die de coöperaties, die deze vaccinaties ontwikkelen, op geen enkele manier strafbaar maken als er bijwerkingen zijn. Dit wordt als een gegeven feit aanvaard en openlijk toegegeven.

Mochten er toch rechtszaken komen en moeten ze dingen afkopen dan is er een constructie bedacht waarbij slachtoffers van de vaccins worden afgekocht met geld van de belastingbetaler.

De grote gevolgen.

Quarantaine in China vanwege dit virus met als gevolg dat de hele industrie daar platligt.

Binnen afzienbare tijd zal je zien komen er enorme tekorten van allerlei zaken waar we afhankelijk zijn gemaakt van China. Één ding steekt daar bovenuit: De medicatie en grondstoffen voorziening uit China.

Er zijn vele vreemde zaken die bij elkaar komen en de haast die gemaakt wordt om een zekere agenda uit te voeren en op alle vlakken uit te voeren is zeer duidelijk. Ook het verzwijgen en manipuleren van de massa door de media is overduidelijk.

Wordt vervolgd.

Met vriendelijke groeten,
Cisco

 

CSTV wil iedereen die iets te vertellen heeft, meegemaakt heeft of gewoon zijn mening over bepaalde onderwerpen wil laten horen, de kans om dit te doen. 
Stuur een bericht naar info@commonsensetv.nl en ook jij kunt jouw eigen column of opiniestuk schrijven als het de moeite waard is!

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven