NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Column – Even tanken bij het tankstation…

Vandaag, bij het tankstation, eens ff tanken.

Ga naar binnen om af te rekenen… staat daar een vrouwtje achter dik glas met een masker op. Er was verder niemand binnen. Ik vroeg haar of het nu verplicht werd door Shell of zo? Dat je achter glas een masker op moet?

“Nee”, antwoordde ze, “Ik wil dat de mensen zien dat ik een masker op heb zodat zij ook een masker op doen.”

Ik zei tegen haar dat wanneer ik haar vroeger zag, zonder masker, er een altijd vriendelijke en aardige dame achter de balie stond, met altijd een glimlach op haar gezicht. Nu zag ik alleen maar angstige ogen, geen emotie en vooral geen glimlach. Ik zei tegen haar dat je op deze manier mensen die binnen komen alleen maar banger maakt. Toen werd ze stil… “Maar het moet toch?”, zei ze…

Ik zei: “Nee, het is een verzoek, nu nog, maar op deze manier werk jij mee om het een verplichting te maken.”

Ik heb me toen maar omgedraaid en ben weggegaan, die is niet meer te redden.

Toen ik in m´n auto stapte moest ik weer denken aan de woorden van mevrouw van Ark: “We moeten de manier van denken bij de mensen veranderen.”

Van Ark: Mondkapjes dienen geen medisch doel maar gedragsverandering

Loop een supermarkt binnen zonder bekluier en je wordt aangekeken als een parasiet, een verrader, een outcast. En ik wil eigenlijk iedereen die met gezond verstand nadenkt waarschuwen!!

We zijn er nog lang niet. Ze willen dat we emotieloze en hersenloze schepsels worden. Met de mouw opgerold in de rij gaan staan om je te laten vaccineren, zo snel mogelijk. Geen vragen stellen, alleen maar befehlen opvolgen. Heil Brussel, Heil Europa…

Denk goed na lieve mensen, denk zelf goed na!!!!

10 jaar Rutte… Net als de zorg nu, krijgt iedereen nog 1000 euro van hem. Gaan we niet krijgen. In al die 10 jaar betalen we gemiddeld 1000 euro p.p. meer op jaarbasis aan belastingen, zorg en onderwijs.

Rutte heeft alles kapot gemaakt. Begin maart dit jaar waren er 1150 IC bedden. We zijn nu bijna in november en er zijn nog steeds 1150 IC bedden. Met 50% van de informatie die ze krijgen maken ze 100% beslissingen, nog steeds.

Vandaag is er 1 patiënt van Nederland naar Duitsland gevlogen. 1 patiënt!!

Maar de media zitten er bovenop. Dat is nieuws…

10 jaar Rutte lieve mensen, de zorg, ons onderwijs, de politie en ook onze militairen, het is allemaal kapot. Alles moet naar naar Brussel, alles moet naar de EU. Zelfs onze bloedeigen koning gelooft niet meer in deze sprookjes, hij gaat gewoon op vakantie.

Het enige wat Rutte in 10 jaar bereikt heeft?

We mochten al 120 km/u op onze snelwegen, dankzij Rutte mochten we op sommige stukken 130 km/u. En nu weer terug naar 100 km/u… meer heeft Rutte niet gedaan in 10 jaar tijd.

Al moeten we met z´n allen wel op zoek naar heel veel onderste steentjes. Veel geluk met zoeken…

Subscribe
Abonneren op
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
wilboo

de ramp van 1953 was een eitje vergeleken met 10 jaar rutte en zijn trawanten die een veelvoud van het aantal slachtoffers nu al op hun naam hebben, plus wat er nog aan staat te komen

Bart

Alles is kapot.
Wat een gaaf land.

Knalkopje1

Hier ze je fascisme in de praktijk!

ignorant

Wanneer krijgt het nederlandse volk de enige echte Zorro Rutte te zien ? Geen Sorry Rutte , die hebben we al te veel gezien en voor wie er nu nog geen genoeg van heeft gaan we Zorro Rutte uit de zak toveren , de enige echte gemaskerde Sinterklaas met andermans geld . De man , die alles weggeeft wat van een ander is !

Ominous

Corona. Fascisme onder het motto ‘draconische maatregelen’. Samen sterk tegen complotgekkies. Geen handjes schudden, maar elleboogjes uitwisselen nadat je er in geniesd en gehoest hebt. Bel de politie als mensen niet luisteren. Wijs elkaar op de nieuwe regels. Wie niet luisteren wil, wordt buiten gesloten. Mondkapjes op en bek dicht.

Vaarwel YouTube.

Last edited 28 dagen geleden by Jan de Man
Jan de Man

We kunnen veilig concluderen dat de afgelopen 10 jaar samengevat kunnen worden in collectieve rampjaren. Laten we hopen dat we in maart 2021 worden verlost van deze verschrikking.

RUTTE
Chris Collard

Hierbij wil ik me volledig aansluiten bij jou en Danny.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
8
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x