NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Mondkapjes en social distance – De totale gekte

We gaan het meemaken. Men wil iedereen met een mondkap op zien lopen. Binnen en buiten. 

Is dit verantwoord? 

Tuurlijk niet! Psychologisch gezien is het absoluut onverantwoord. Dat merkt iedereen dagelijks. Het geeft een gevoel van angst. Onderdrukking. Afstand (die nog eens wordt aangevuld met het bizarre fenomeen “social distancing”).

RIVM: “In de even weken zijn mondkapjes goed, in de oneven weken helpen ze niets, of zoiets”

 

Het sociale contact van handen schudden, omhelzen en lekker menselijk met elkaar bezig zijn, WEERSTAND OPBOUWEN. Het is allemaal vervangen door een samenleving waarin we angstvallig naar elkaar kijken. Elkaar ontwijken en nu al, in landen zoals Spanje, moet men hem overal dragen.

Wanneer je dus iets doet wat ongezond voor je is en volledig tegen de natuur ingaat, dan krijg je een boete, een strafblad en je kunt zomaar worden opgepakt.

Zijn mondkapjes ongezond dan? Nogal ja!! Dat moet toch nogal logisch zijn? Ook zonder enige kennis. En dat het geen zak helpt dat zien we aan de irrationaliteit en absurditeit van deze maatregel. Dat leest u een stukje verder in dit artikel.

Maar ook is er veel onderzoek naar gedaan. Dit onderzoek komt uit 2005. 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7087880/

Er is een artikel in de maak dat uitgebreid ingaat op het dragen van mondkapjes)

De conclusie van dit onderzoek, in opdracht van de regering, luidt:

“De resultaten van het experiment laten zien dat hartslag, microklimaat (temperatuur, vochtigheid) en subjectieve beoordelingen significant werden beïnvloed door het dragen van verschillende soorten gezichtsmaskers.”
“Daarom kan worden geconcludeerd dat N95 en chirurgische gezichtsmaskers significant verschillende temperaturen en vochtigheid kunnen veroorzaken in de microklimaten van gezichtsmaskers, die een diepgaande invloed hebben op de hartslag en thermische stress en subjectieve perceptie van ongemak.”

Iedereen die een mondkapje draagt zal dit ook bevestigen. Maar er schijnen studies voor nodig te zijn om mensen in te laten zien dat het continu dragen van zo´n ding uiterst ongezond is terwijl ze het eigenlijk zelf wel merken. Je hartslag gaat omhoog, je ademt moeilijker. Het is gewoon niet natuurlijk.

M´n vader zou zeggen: Als God had gewild dat we mondkapjes op moesten dan werden we er wel mee geboren.

Daar zit iets in omdat de mensen aan de absolute macht een soort God-syndroom hebben. Denken God te zijn. Geld en macht hebben die mensen al zoveel dat het voor ons stervelingen onmogelijk is om te begrijpen hoe deze satanische “mensen” denken. Mensen die de absolute macht willen en al op veel vlakken allang hebben. Die gekke complotdenkers ook al die jaren! Zalig zijn de onnozelen. Wie verder kijkt zal de waarheid vinden. Kennis is macht. Het ligt voor je. Maak je er geen gebruik van? Wie ben je dan om een ander tegen te spreken?

Mondkapjes op en de compleet nutteloze asociale anderhalvemeter maatregelen hebben wij ons als burgers binnen enkele maanden, zonder enig verzet, geaccepteerd.

De HELE DAG op de televisie en in de kranten wordt je geconfronteerd met nietszeggende meldingen over doden. Je wordt er dood- en doodmoe van en je weet dat mensen er massaal in blijven trappen.

Mensen gaan dood. Iedere dag vallen we met bosjes dood neer door allerlei ziektes, virussen en andere omstandigheden.

Wanneer je deze maatregelen tegenover de gevolgen die deze maatregelen hebben zet, dan zou normaal gesproken ieder rationeel persoon per direct naar Den Haag rijden en de hele coalitie aan de schandpaal nagelen. Schaterlachend om hun dommigheid.

Maar de werkelijkheid is dat de samenleving veel mensen enorm heeft teleurgesteld en ontzettend zwak blijkt te zijn.

Diezelfde mensen die nu een hele grote mond hebben over de mensen die wél verder durven kijken en de totale gekte inzien, zijn exact dezelfde waardeloze figuren die ons in januari ook uitgelachen hebben als we hadden verteld dat ze binnen 1 maand allemaal verplicht met een mondkapje op zouden moeten lopen en dat je een boete van €400 krijgt als je te dicht bij iemand staat. Plús strafblad. “Haha! Tuurlijk joh! Koekwous! En de Aarde is plat!”. Je kent ze wel.

Ze lopen nu al tegen de lamp want oei… het blijkt wel allemaal uit te komen wat die aluhoedjes zeggen. Inderdaad! Vanaf dag één waarschuwen wij en anderen!

Deze slappelingen zijn niet de kern van het hele probleem, maar wel de kern die tegenhoudt dat de mensen tegen deze klinklare krankzinnigheden in opstand komen. Het zijn de mensen die aan de verkeerde kant van de geschiedenis komen te staan omdat ze meewerken deze waanzin te normaliseren en weigeren verder te kijken of te luisteren naar iemand die dat wel doet.

Treurig: we hebben allemaal vrienden en familie die zo zijn.

Kijk ze allemaal lopen met mondkapjes op! 

Blijkbaar werkt de werkwijze van de media en van de politici zo goed door de bevolking bang te maken met de dood dat de helft van de bevolking niet meer in staat is om rationeel te denken. Zou het niet zo´n serieus onderwerp zijn dan kun je uren kijken naar deze totale gekte met chips en pinda´s voor de buis.

Mensen met mondkapjes kijken, Sommigen zie je zelfs met een soort plastic bouwwerk over hun hoofd lopen. Het is een verschijning die je als rationeel mens de hele dag nee schuddend rond laat lopen. Vanaf een terrasje dit fenomeen aanschouwen is net science fiction. Kijk ze gaan. Kijk ze lopen.

Komt er één voorbij en dan expres even hard hoesten. Alsof er een terroristische aanslag wordtr gepleegd zoveel paniek. We zijn helemaal gek geworden. Compleet doorgedraaid.

Men maakt er een psychische oorlogsvoering van. U beschermt niet uzelf met een muilkorf. Nee. U BENT DE SCHULD ALS IEMAND ANDERS DOODGAAT!

Erger nog: U KUNT LETTERLIJK IEMAND VERMOORDEN DOOR GEEN MONDKAPJE TE DRAGEN!

 

Schandalig en zo doorzichtig…althans.. lang niet voor iedereen dus.

In Spanje moet je overal mondkapjes op. Maar niet op de terrasjes. Staat er iemand naast je die passeert en even een praatje maakt, dan moet die wel een mondkapje op.  Jij niet maar als je zelf ook opstaat waarschijnlijk wel. Voor die persoon geldt overigens ook de anderhalve-meter afstand regel. De persoon met wie je staat te praten is dus op 2 punten strafbaar. Geen mondkapje en geen anderhalve meter afstand, terwijl je beste maat naast je aan de tafel, bijna tegen je aan geplakt, zijn laatste slok bier neemt en nog een handje besmette pinda´s eet.

Gaat men eenmaal aan de wandel dan moet de muilkorf weer op. Maar niet als je aan het sporten bent. Dus het ligt aan de kleding of aan het tempo waarin je loopt of je een mondkapje op moet, ja of nee. Aangezien auteurtje nooit, maar dan ook nooit in zijn leven verplicht een mondkapje op zal zetten, houd ik het maar op snelwandelen. Het is hilarisch. Maar het wordt je moeilijk gemaakt en, net als met het vaccin, zal het niet dragen van zo´n ding je buiten de samenleving zetten.

Zelfde geldt voor de aankomende vaccinatie.

Op het strand?

Je mag op het strand, op gepaste afstand, zonder mondkapje zonnebaden maar als je opstaat om even een ijsje te halen, 10 meter lopen, dan moet je je mondkapje op. Wil je gaan zwemmen, ook 10 meter lopen maar dan de andere kant op, dan hoeft het niet.

Waar zijn we mee bezig? Wanneer valt collectief het kwartje dat we enorm in de zeik worden genomen? Wanneer kunnen mensen niet tot bezinnen komen om eens even rustig het complete plaatje te overzien?

In deze omgeving vallen in ieder geval weinig kwartjes. Auteurtje is bijna de enige in het dorp die zonder mondkapje loopt. Die naam heeft ie al dus de boetes zullen snel volgen. Ze doen maar! Alsof het leven zonder die boetes beter wordt. Laat de rechter het maar zeggen. De ellende is toch al compleet als niet snel iedereen hetzelfde gaat doen. En de boetes worden niet betaald dus daar gaan uw donaties niet heen.

Mocht ik vast komen te zitten: “Free Danny!”.

Wordt ik toch nog beroemd. Iets wat ik helemaal niet wil.

Fysiek, financieel en psychisch volledig uitputten

De politie heeft inmiddels de macht om volledig willekeurige mensen te beboeten en een strafblad te geven. Deze regels breekt iedereen dagelijks. Gewild of ongewild.  Een goed voorbeeld in Nederland was de gegijzelde bus door de politie. Een bus op weg naar een anti-coronamaatregelen demonstratie. Men liet gezinnen met oma´s en kinderen meer dan 7 uur lang in een bus zitten om ze uiteindelijk allemaal te beboeten met een hele dikke prent voor het “geen afstand houden”.

Bloedserieuze “journalisten” en reporters die helemaal meegaan in het mondkapjes verhaal en de algemene totaalgekte rondom corona waar je hond nog niet dood aan wil gaan.

Over honden gesproken. Maurice de Hond: Allemaal prima hoor, maar het probleem is dat je veel te laat aan kwam kakken, ergens in mei? Terwijl wij nozems tig onderbouwde artikelen hebben geplaatst met de cijfers die de waanzin laten zien. Als wij dat kunnen dan had hij dat helemaal gekund. Maar Maurice houdt het virus in leven. Dus, al spreekt hij waarheden, een onheilsprofeet. We nemen corona veel te serieus. En dit soort mensen werken daar aan mee.

Het is fataal wanneer je op leeftijd bent en je al wat aandoeningen hebt. That´s it! Uitzonderingen daargelaten, Maar dan ook echt HEEL uitzonderlijk. En reken maar dat zo´n geval uitvergroot wordt door de media! Maar wanneer men weet dat de gemiddelde leeftijdsverwachting van de mens hetzelfde is als de gemiddelde overleden “corona patiënt”, zo´n 82 jaar, dan begrijpt men direct dat jongeren hier NIET aan kunnen overlijden en heeft men eigenlijk al direct de hele idioterie rondom dit coronavirus door. Maar het rare is…niemand van naam lijkt op te willen staan. Doktoren willen wel maar durven niet te praten. Ze staan zwaar onder druk. De media laten sowieso niemand aan het woord. Ja, de Hond. Die houdt corona alive.

Gisteren de mededeling. Wereldwijd 0 dode kinderen direct  overleden aan corona. NUL!

Maar de scholen gaan niet open. In Spanje zijn ze aan het voorbereiden dat ieder kind eerst een soort pistool tegen zijn hoofd krijgt voordat hij of zij de school binne nmag. Waar de anderhalvemeter-cultuur er al vanaf het begin wordt ingepropt. Hoe kom je er op?? OMDAT DIT EEN AGENDA IS! 

Waarschijnlijk zijn de voorbereidingen voorlopig nog voor niks want we worden weer als schaapjes de 2e lockdown ingeloodst. Er gaat geen school open voorlopig.

Een generatie verder en opa en oma konden nog vertellen over de tijd zonder mondkapjes. Nóg een generatie verder en het is al normaal. Men weet niet beter.

Als dit virus echt zo erg was dan hadden we een enorm probleem gehad. Daar zouden deze loze maatregelen niets tegen kunnen doen. Je moet dan echt letterlijk iedereen in quarantaine zetten. Dat zouden wij snuggere mensen dan zelf ook wel heel snel in de gaten hebben.

Nee, dit is een virus. Over het ontstaan ervan zal nog veel gesproken worden maar het is een zacht aftreksel van de influenza. Het zal, als het bestaat zoals wordt omschreven, niet fijn zijn om te krijgen. Dat zal zo zijn. Maar daar kunnen veel simpelere maatregelen voor worden getroffen en hoeft geen economie voor worden afgebroken en een hele bevolking voor worden opgesloten en ze fysiek, financieel en psychisch volledig uitputten. Tot januari dit jaar was iedereen het daar nog 100% mee eens geweest.

Maar men pakt u met “de dood” en “het onbekende”, En men laat het zo lang mogelijk onbekend. Men kan alles met u doen. Zoals hier. Pak de zakdoekjes maar. Ik zat ook te huilen.

 

Hoe moeten we het dan doen?

Dat is toch simpel??

Namelijk het accepteren van het bestaan van virussen in deze wereld, zoals we dat altijd al deden (als ze al bestaan op de manier hoe het ons wordt voorgeschoteld, maar dat is weer een ander interessant verhaal) en het verantwoordelijk er mee omgaan.

In dit geval dus heel zuinig zijn op onze ouderen. Kom niet aan met lockdowns. Mensen worden tot waanzin gedreven en alle landen, met welk argument men ook komt, zij die geen lockdown hebben ingevoerd, zijn beter af. Hoe men je ook wilt laten doen geloven dat het niet zo is.

We zijn volwassen mensen! Wij horen VRIJ te leven! Ook in tijden zoals deze. Hier is heel goed mee te dealen. Het is niet zo erg.

Daar hebben we geen dwang van de overheid voor nodig. Dat kunnen wij prima zelf zoals we dat ook met de zeer dodelijke griep jaarlijks doen. Zo kan de rest van het land in ieder geval nog wel gezond doorleven. We letten echt wel een beetje op. Geef je volk verantwoordelijkheid en vertrouwen en je krijgt respect terug.

Maar nee, het moet met dwang, vrijheidsberoving en krankzinnige maatregelen.

Moeten we nog doorgaan? Kijk toch eens in welke absurde situatie men ons heeft neergezet en wat we allemaal kwijtraken en hoeveel leed we mee moeten maken? Weeg dat eens af?

Misschien begrijpen nu meer mensen hoe hun medeburgers hun haren uit hun hoofd trekken wanneer ze dit circus aanschouwen?

En dan komen de VERPLICHTE MONDKAPJES ook naar Nederland. Het is een kwestie van tijd.

Iets onvoorstelbaars voor velen. Maar het gebeurt in Spanje en het gaat gebeuren in Nederland. Van die hele grote stoere kerels die met hun vrouw over de boulevard paraderen…met mondkapje… Waar is je gevoel voor waardigheid gebleven? Dignity? Het is echt geen gezicht. Het zal me niet in dank afgenomen worden, maar ik vind het een afgang.

Volledig gehersenspoeld door corona. Betoverd! Dat is exact wat er aan de hand is. We zijn alleen maar met corona bezig..

En dat is exact de bedoeling. Want de plannen gaan door terwijl u zich dagelijks druk maakt om een, statistisch gezien, flutvirus.

Het is een massahypnose. Het grootste rookgordijn ooit opgetrokken om onze manier van leven compleet te veranderen naar een samenleving met een centrale overheid, een nieuwe wereldorde, die u in alle aspecten van het leven zal aansturen wat u moet doen met een continue controle, waar u ook bent.

 

En het wordt nog erger want men gaat u bestoken met “nieuwe besmettingen” en “een tweede golf”. 

Veel mensen testen, de schapen staan in de rij bij de McCovidDrive-In.

Na veel testen. UITBRAAK!

Daar zorgen media en politici wel voor.

Ineens geen woord over het aantal doden. Dat zou de indruk kunnen geven dat de mortality-rate dus alleen maar lager wordt. Nee, die doden daar slaan ze ons later weer mee om de oren. Zolang de helft er maar in gelooft doet de andere helft er toch niets aan.

Men maakt dus van goed nieuws, slecht nieuws. Mensen zien het voor hun ogen gebeuren en staan machteloos omdat de personen om hem of haar heen het niet zien. En ook niet willen of kunnen luisteren.

Als “het seizoen” weer begint dan kunnen we de rest van de economie in elkaar laten storten. De media weer turven. Alle schaapjes in hun hok en het is over met Nederland. En dan, misschien dan…wordt men wakker. Omdat het de knip heeft geraakt.

En het gaat gebeuren want als we één ding hebben geleerd is dat mensen over het algemeen gewoon stupid simple zijn en egoïstisch en blind totdat het hun zelf raakt.

En dan is er nog een probleem. Veel mensen zijn wel degelijk wakker, maar… wat gaat die persoon doen? Demonstreren of ergens tegenin gaan? Strafblad. Daar zit je niet op te wachten als je aan iets meedoet wat toch niet helpt. Dankzij de oprecht bange mensen maar vooral de idioten met een grote mond.

Als wij hiervoor in lockdown gaan en het zou hypotetisch gezien gerechtvaardigd zijn, dan is het een grove schande dat we dat niet jaarlijks doen met de griep. Een belediging voor de influenza-griep. Dan kunnen we nóg meer mensen redden. jonger zelfs!

Die griep doodt namelijk veel meer mensen. In 2018 maar liefst 11.500 mensen in Nederland. En je komt niet weg met een gemiddelde leeftijd van 82. Nee. 65!! Dat scheelt 17 jaar! Daar zit wél een substantieel percentage aan jongeren tussen. Oh ja, en dit zijn vaak directe griepdoden, geen indirecte zoals bij Corona vaak het geval is. (90% tot 98.8%).

Maar wat geeft het? De bevolking trapt er toch in!

Met de griep beginnen we ieder jaar opnieuw te tellen. Maar met corona tellen we maar gewoon door. HALLO!!!???

Oplopende grafieken maken het af. Je gaat er van uit dat iedereen begrijpt dat wanneer je iets begint te tellen en nooit stopt met tellen, de lijn altijd omhoog zal gaan. Laten we vanaf vandaag de doden aan mensen die overlijden door de griep in een grafiek zetten (de griep loopt ook het hele jaar door) of overledenen die door de bliksem zijn geraakt. Die lijn zal altijd blijven stijgen. En het is aan jou, die de grafiek maakt, hoe je de schaal inricht. Zo klein mogelijk met intervallen van 5 gevallen, dat werkt lekker! Een onweerspandemie is geboren.

Griepdoden doortellen

 

Coronadoden doortellen

Aantal mensen door bliksem geraakt doortellen:

Hoe vaak kom je een klavertje vier tegen doortellen

 

Hoe stijl je hem wilt maken ligt eraan welke schaal je gebruikt. Misschien een beetje flauw maar in dit principe trappen heel veel mensen die niet (en dat is geen schande) direct verhoudingen kunnen lezen wanneer ze een aantal getallen voor hun neus krijgen.

Enne…kent u iemand die aan COVID19 is overleden?  Nee he?

Dit kan voor diegenen die iemand kende van de kwart procent hard aankomen en kan reageren maar we hebben de uitspraak vaak gedaan. Nog nooit een bevestiging gekregen.

Wat wel een schande is is dat veel van die mensen niet willen luisteren en zo meewerken onze samenleving naar de afgrond te sleuren.

Oh nee, het gaat om de curve! Sorry. Hou toch op. Flapdrollen bij de RIVM. Laat dit land met rust!

En hey, dit is maar door een simpele burger uitgelegd hoor. Zoals die er heel veel zijn die ditzelfde kunnen vertellen. Ik schrijf zomaar mijn gedachten op rond de onweerlegbare feiten heen. Er zullen wat schoonheidsfoutjes tussen zitten waar mierewippers over vallen, maar de essentie…en wat wil auteurtje hier mee  zeggen?

Stop met deze waanzin! Smijt die mondkapjes weg. Houd geen afstand! Staak! Leg het land plat! Laat ze terugkomen van reces! Maar ja…

Ken je het liedje nog? 15 miljoen mensen! Die schrijf je niet de wetten voor, die laat je in hun waarde?

Niets is er meer over van dit gevoel. Door een aantal doorgedraaide politici. En wij laten het toe. Net zoals we pedofilie accepteren. WAAATTTT??

Dat was een ander artikel, sorry. Ook zoiets dat zwart op wit staat en blijkbaar niemand die er tegen op wil staan:

WHO en EU: Uw kinderen van 6 kunnen kids van 3 leren aftrekken

 

Steeds meer mensen worden wakker. We zullen alle demonstraties en acties die goed bedoeld zijn, steunen. Al denk je vaak… wat heeft het nog voor zin? Dat heeft het zeker. Er is beweging. Er is reuring. Laten de wakkeren elkaar alsjeblieft heel snel ontmoeten en massaal collectief iets doen. De grootste angst van de elite zijn eensgezinde burgers.

Laat die collectieve bewustwording alsjeblieft snel komen. We nagelen ze aan de schandpaal!

15 miljoen mensen! Die schrijf je niet de wetten voor, die laat je in hun waarde?

Dat willen wij terug!

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
7
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x