CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Column – Bah! Er zijn veel te weinig coronadoden gevallen!

…reken maar dat vele “betrokken” mensen zo denken. 

In een behoorlijk aantal artikelen hebben we de simpele cijfers en statistieken uitgebreid besproken om aan te tonen hoe ontzettend klein en ongevaarlijk dit coronavirus, of COVID19, is.

Vanaf het begin was dat voor mij al de directe indicatie dat er iets niet klopte en ik heb nooit begrepen waarom anderen dat niet zagen. Niet de lezers, dan zou ik ze tekort doen. En het direct zien van verhoudingen en contexten wanneer je cijfers ziet is iets wat slechts een deel van de mensen in zich heeft. En anderen die dat niet hebben maar wel over gezond verstand beschikken, zoals de meesten hier, begrijpen het ook.

Net zoals andere mensen weer over logica´s beschikken waar de berekenaars niet in kunnen komen. Maar als simpele burger ze kan zien dan moeten toch heel veel geleerden het ook kunnen zien. Niet?

Maar de meute op TV en in de politiek.

Goed, je bent ook geen viroloog maar gaat wel zoeken en je komt er al snel achter dat de standaard viroloog, de één van de honderdduizenden die de media goed ligt, geen open kaart speelt.

Thierry Baudet, een intellectueel. Al die “wakkere” journalisten. Maurice de Hond die pas na maanden aan kwam zetten. En tot de dag van vandaag wordt het NOG niet duidelijk benoemd.

Komt er een wiskundige die dit gaat weerleggen? En zo niet, waarom wordt dit niet uitgebreid benoemd?

Hoe makkelijk is het om te zien dat deze hele coronagekte een grote scam is?

Deze stelling hebben we al meerdere malen geplaatst. Hier, op Twitter en op YouTube. En wij hebben wat kijkers en lezers. VEEL!

U kent niemand die is overleden aan corona! U die dit leest kent niemand!

Op een enkeling na. Mensen die de 0,03% hebben gekend. We hebben 1 keer een reactie gehad. Maar het profiel van diegene die de tweet stuurde is van dien aard dat het aanneembaar is dat het een trol is.

Geef het voordeel van de twijfel: Hij zei: “Ik ken er 3 en in andere steden ook 5.”

Als dat het enige antwoord is op de vele artikelen en video´s die zo vaak bekeken zijn, ja dan is hij één van de personen die de 0,03% van de Nederlanders die zijn overleden aan corona heeft gekend.

Expres vaak benoemd.  We krijgen geen serieus tegengas. Terwijl we dagen hebben met honderdduizend bezoekers en meer. Juist voor DIE artikelen.

Wat we wel krijgen is dat we van YouTube gebanned worden en video´s hierover verwijderd worden.

Omdat je verder zo weinig tegengas krijgt, ga je automatisch ook verder denken over die vele twijfelgevallen en artikelen van mensen die onterecht als Coronadode geregistreerd werden. In Nederland en wereldwijd. Dan zou het percentage, dat nu al werkelijk niet significant is, nóg lager zijn.

Wat Baudet altijd beweerde over het klimaat, 0,007 graden, dus volkomen insignificant, is ook hier van toepassing.

Een raadsel waarom hij dit niet vanaf het begin, in ieder geval, als optie open heeft gehouden.

Dit is de simpele som die een ieder kan berekenen of aan kan nemen van iemand die het voor ze neerlegt. Gebaseerd op de officiële cijfers en men moet dan ook nog eens in acht nemen dat het waarschijnlijk lager ligt als men het nieuws nauwkeurig gevolgd heeft. ZELFS de mainstream media.

Afgeronde getallen.

6.000 doden

HALLO!

90% had minimaal 1 maar meestal 3 of meer aandoeningen en zouden evengoed sterven én stonden dus onterecht geregistreerd als coronadode. Dat doet men ook niet bij de influenza griep die ook fataal zouden zijn geweest bij deze mensen op leeftijd.

Dan houdt je 600 mensen over die direct aan corona zouden zijn overleden.

600!!
Leg de maatregelen, politiegeweld, mondkapjes, anderhalve meter, vaccinatie, lockdown, quarantaine, en alle waanzin van de dag hier eens naast.

HALLO!!!!

Het zijn hun eigen cijfers en dus gaan we zelfs van het maximale uit.

Want erger nog, en heel waarschijnlijk (dat komt steeds meer naar buiten) zitten de zaken zo:

De Volkskrant heeft meerdere malen gemeld dat slechts 1.2% van de overledenen geen achterliggende aandoening had. 

En dat gaat rond.

Áls DAT waar is dan hebben we te maken met zo´n 65 directe coronadoden met een gemiddelde leeftijd van 82 jaar!!!

Om dit gemiddelde te behalen, kun je geen 10 jongeren ertussen hebben, want dan kom je niet aan 82 toe! Heel weinig mensen worden ouder.

HALLO!!!!!!!!

Bij de eerste HALLO was het al waanzin!

Het is basis rekenen Deze idioterie zou in een normale samenleving direct gestopt worden. Schaterlachend die gasten uit Den Haag van het podium worden getrokken.

Als je dan al de mainstream media volgt en je gelooft het. Kijk deze cijfers dan ook eens? En trek eens een eerlijke conclusie?

Dit virus is NIETS in verhouding tot de maatregelen. Het is WAANZIN. Het is de grootste zwendel aller tijde.

En waarom kan deze waanzin slagen?
-Het onverklaarbare blinde vertrouwen in vaccins, omdat het nou eenmaal “hoort” in plaats van te denken: Nu hebben we internet, we gaan eens kijken wat er precies in die vaccins zit en wie er achter zitten.
-De media die een wereldbeeld creëert voor de kijkers.
-Hoe het in vredesnaam mogelijk is dat zoveel mensen niet gemotiveerd zijn om gewoon ietsjes verder te kijken over zo iets belangrijks. Het ALLERBELANGRIJKSTE wat wij ooit zullen meemaken als mens.
-Veel mensen begrijpen niet dat alles door te tellen is. Ook griep, Aids, kanker, patatjes met, alles blijft doorgaan. Dus het vermelden is misleiding. Deal with it. Het stelt geen r**t voor.

MENSEN; WE HEBBEN INTERNET! DE ONEINDIGE SCHAT AAN INFORMATIE!!

Ik stop de rant. Ik val in herhaling. Er zijn geen bronnen vermeld omdat er al zoveel artikelen over geschreven staan hier.

De inspiratie het weer eens te herhalen kwam na het lezen van dit stuk:
https://niburu.co/binnenland/15282-er-zijn-meer-coronadoden-nodig

Bravo auteur! It´s that simple. Het is een circus wat we zien terwijl als iedereen eventjes deze cijfers uitgelegd krijgt, we inderdaad schaterlachend deze politici uit de weg zouden ruimen.

Ja maar de lockdown heeft het voorkomen? Nee. Nooit bewezen. Meerdere landen hebben het zonder gedaan. En die hebben nu een klein extra voordeeltje. Ze zijn niet naar de klote. U wel. Nu of later!
En die hotspots? Ouderen met griep bij gezonde ouderen zetten is moord. Dat weet een ieder. Dus ook met Corona. En er zijn zoveel meer feiten die aantonen dat er fouten zijn gemaakt. Bewust of onbewust.
En Spanje en Italië? Heerlijk he, als de media iedere dag kan spreken over duizenden doden. Nederland is kleiner en moet het doen met slechts honderden doden per dag. Maar plak er een video bij van wat lijkenzakken, iets dat je bij de griep niet in je hoofd haalt, en het drama is compleet.
Toch hebben de maatregelen geholpen!
Wat bewezen is is dat het niets uitmaakt wat je doet en wat een feit is is dat onze economie en ons leven naar de filistijnen is. Wat nooit is bewezen is dat de lockdown heeft geholpen.
Maar okay, het zal. We kunnen ook ieder jaar in quarantaine gaan voor de griep? Dan gaan we heel veel ouderen het leven besparen. Want die is veel dodelijker.

Gaan we dat doen? Dat willen die ouderen zelf niet eens. Omdat het te zot voor woorden zou zijn terwijl het veel dodelijk is dan Corona en ook nog een jongere mensen dood. De gemiddelde leeftijd is 65 jaar bij griepdoden. Je let gewoon een beetje op als je ziek bent.

En met welk argument je ook komt. De cijfers laten zien dat de maatregelen compleet fout, abject, stupide en idioot zijn.

Dit wetende: Wat gaan we doen? Dit kabinet houdt het geen week vol als we de boel platleggen en hand in hand door het land marcheren. Belasting betalen? Boetes? Voor wat? Ook jullie brave mensen die er bang voor zijn “ongehoorzaam” te zijn! “Wat ga je doen, tegen 17 miljoen?

 

doneer

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

4.4 13 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven