CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Collins: Adam Schiff is de voornaamste getuige in onderzoek

Doug Collins (rep. GOP), vooraanstaand lid van de gerechtelijke commissie van het Huis der Afgevaardigden, maakt zich klaar voor hun rol in de afzettingsprocedure tegen president Donald Trump. De eerste getuige die zij willen oproepen is de voorzitter van de Inlichtingencommissie Adam Schiff. Die de grootste rol speelde in het onderzoek, tot nu toe! 

De Republikeinen willen Schiff horen vanwege zijn waarschijnlijke contacten met de klokkenluider.

“Mijn eerste en belangrijkste getuige is Adam Schiff,” vertelde Collins “Fox News Sunday.” Hij beweerde dat als Schiff zichzelf niet beschikbaar stelt voor ondervraging, dit slecht zal reflecteren op zijn geloofwaardigheid en het werk dat hij tot nu toe heeft gedaan.

“Als hij ervoor kiest dit niet te doen, vraag ik echt zijn waarachtigheid en wat hij in zijn rapport opneemt. Ik vraag me af waarom hij het doet, ‘zei Collins. Collins zei specifiek dat hij wil dat Schiff bespreekt wat hij en zijn personeel wisten over de klacht van de klokkenluider en de eigen interacties van Schiff met Oekraïne.

Hij beweerde ook dat Schiff relevante documenten voor het onderzoek had achtergehouden.

“Als ze denken dat ze zo’n geval hebben, geef ons dan alle materialen,” zei hij.

In een brief aan de president die vrijdag werd gestuurd, gaf Nadler Trump tot 6 december om te beslissen of hij raadsman aanwezig wilde hebben bij hoorzittingen en om aan te geven welke voorrechten hij zal inroepen. Collins beweerde dat dit Trump geen tijd geeft om zich voor te bereiden. aangezien het rapport van Schiff niet snel van tevoren zal worden vrijgegeven.

“Als advocaat wilt u, als u een zaak voor de toekomst hebt, precies weten waar u voor staat,” zei Collins.

De republikein heeft ook ingegaan op wat hij als een oneerlijk proces beschouwt als het gaat om de hoorzitting van woensdag met experts in het grondwettelijk recht die zullen afwegen op mogelijke afzetting. Drie van de getuigen zullen worden opgeroepen door de Democratische meerderheid, en een door de Republikeinse Partij.

Dit wordt vervolgd…

1 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x