Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

De Hoekse en Kabeljauwse twisten op herhaling?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eigenlijk was ik niet meer van plan om me nog te wijden aan een column, voor de toekomst heb ik eigenlijk heel andere plannen, maar misschien breng ik juist met dit schrijven wel bepaalde mensen tot op andere gedachten.

Is er één ding zeer onwenselijk in deze tijd, dan is het wel verdeeldheid, wanneer alle koppen dezelfde kant uit zouden staan, dan is al voor de helft het pleit gewonnen, van de positie van waar we ons nu in bevinden.
Het lijkt namelijk wel of de geschiedenis zich hier herhaalt, nu zonder de zwarte builenpest, maar met Corona!

Ik kan dit woord bijna niet meer uit mijn strot krijgen, ik word er compleet onpasselijk van, maar waar ik nog veel onpasselijker van word, is dat er een tweespalt is van de zogenaamd wakkere mensen en ja misschien trap ik hiermee mensen op hun lange tenen, maar er zijn bij mij toch echt bepaalde dingen die bij mij allang niet meer door de beugel kunnen en dat is toch duidelijk wel het zaaien van verdeeldheid.
Dat was ook uiteindelijk mijn motivatie om er de brui aan te geven om voor CSTV te schrijven, Danny maakte hier zijn punt en ook ik maakte hier mijn punt en dan sta je beiden met de hakken in het zand, bent boos op elkaar, maar er gebeurt dan verder niets meer.

Maar ondertussen blijft het gestook maar doorgaan, de verdachtmakingen werkelijk op niets dan gebakken lucht gebaseerd gaan in de rondte en het trieste ervan is wel dat niemand, maar dan ook niemand van ons hier ook maar wat aan heeft, ja kabinet Rutte III doet hier zijn voordeel mee en de NWO doet er zijn voordeel mee, die vinden het prachtig, al dat gestook en onderlinge gekonkel wat alleen maar tot onderlinge verdeeldheid leidt.

De nodige mensen die nu wakker aan het worden zijn, die hebben er totaal geen belang bij dat er zo’n twist gaande is, heel veel mensen worden als eerste uitgenodigd door de lage drempels die je bijvoorbeeld vindt bij Viruswaarheid en Jensen, wat voor velen te behappen valt.

Dan zie je dat mensen Café Weltschmerz gaan aandoen, Blue Tiger studio, Ongehoord Nederland, de Ommekeer en tal van andere platforms en sites, die de mensen wakker schudden en juist dat wordt door een bepaalde groep aan mensen week in week uit volledig de grond in geboord!
Je kunt het deze sukkels proberen uit te leggen, maar ze willen het gewoon niet snappen, zij willen blijkbaar het alleenrecht op een revolutie en dulden geen anderen naast zich, ze strooien met de pedo kaart alsof het niets is en plaatsen iedere onwelgevallige in controlled opposition!
Nou, dan blijf je toch veel liever thuis, zeker als je nog maar half de ernst van de situatie inziet, lekker op de bank met een zak chips en een biertje?

Dan moet nu Willem Engel weer achter de tralies en de meest belachelijke samenzweringstheorieën komen naar boven, met een fundering van nul komma nul, dit gaat allang niet meer alleen over de NWO, dit gaat over hersenschimmen van mensen die geen andere mensen naast zich dulden.
Deze tendens is al een tijdje gaande, we zien een Viruswaarheid die doelbewust en gericht bezig is om via de officiële wegen bepaalde dingen aan de kaak te brengen en we zien diverse groepjes van Wees de Weerstand/ de Gulden Middenweg via de harde lijn om aandacht schreeuwen.
Ja VW is in korte tijd redelijk groot geworden, maar WdW gaat dat toch echt niet worden als ze op deze manier blijven opereren.

Dan gaan ze zelfs mensen afstoten, want zelfs Sven Hulleman moet het bij ze ontgelden, op 19 augustus liep Wouter Raatgever nog de mensen op te juinen en bepaalde eenzijdig zelfs dat Robert Jensen en zijn aanhang maar naar Den Haag moest komen, er was zo’n mooie video met allerlei beloften naar Hugo de Jonge toe, Wouter zou daar zelf ook bij aanwezig zijn, nou dat pakte toch wel heel anders uit en dan komt de ware leider naar de oppervlakte, een Willem Engel stond tegen wil en dank op, omdat hij een groot onrecht zag, dat zijn echte leiders, maar iemand die zijn snor drukt na grootspraak en later weer opduikt als het veilig is met leiderschapscursussen is in mijn optiek toch wel een grote nul.

Maar hier is nog lang niet alles over gezegd, ik heb een Willem Engel nog nooit mensen zien afblaffen, maar wanneer je de reacties van Wouter leest op mensen, die hem zeer terecht kritisch beoordelen over het niet aanwezig zijn op 20 augustus van hem, die raad ik toch even aan om tussen de vele reacties even die van Wouter Raatgever daarop eens te gaan lezen:

 

Misschien dat zoiets de mensen eens goed wakker schudt, mij zegt het namelijk meer dan genoeg, hij is gewoon pissed off omdat dit geen reclame is voor zijn cursusjes, waar hij nog een behoorlijke bom duiten voor vraagt ook!

Zoals ik al aangaf, echte leiders staan op, daar bestaan geen cursussen voor, dat heb je in je of je hebt het niet en je groeit met vallen en opstaan in je rol, dat Viruswaarheid via de rechtspraak de strijd aangaat dat is nog helemaal niet zo verkeerd, want zelfs als ze verliezen, leggen ze stukje bij beetje de kromspraak in Nederland bloot via de officiële weg, wat vroeg of laat toch echt wel een kentering zal laten zien, dat is heel wat anders dan vanaf een zolderkamertje telkens met de nodige halve waarheden aan te komen, om middels een soort van bijltjesdag een ieder die je maar niet aan staat naar de andere wereld te helpen, dat is zelfs niet eens meer vanuit de regen in de drup belanden, dat is van de regen in een stortbui eindigen.
Of je nou door de Hond of door de Kat gebeten wordt, gebeten word je toch en internetheld Micha Kat mensen, dat is een zeer dubieus persoon, hij ontvluchtte Nederland al vanwege schulden en een gevangenisstraf, die hij hier nog moet uitzitten en deze zogenaamde pedojager, had de nodige pedofilmpjes op zijn eigen laptop staan, als we het dan toch even over zogenaamde valse profeten hebben, dan zit deze club daar vol mee, als ik mocht gaan stemmen, dan zou ik nog eerder op de Gouden Dageraad gaan stemmen dan op de Gulden Middenweg, maar waarschijnlijker wordt de keuze tussen PVV en FvD, referendum, uit de EU en een hele grote schoonmaak op democratische wijze, voor een soeverein Nederland!

Chris Collard.

P.S. het ligt niet in mijn doelstelling om nog regelmatig columns te schrijven, maar dit is wat ik even kwijt wilde, ja Danny, waarvoor ik wil gaan schrijven heet gezond verstand, net als wat de opdruk is van je T shirts!

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x