Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

De Afvallige

Beste lezers,

Het is al weer enige tijd geleden dat Ehsan Jami in het nieuws verscheen als afvallige moslim Dat werd hem door de moslimgemeenschap niet in dank afgenomen, maar in Nederland is het tot op heden nog mogelijk om je los te maken van de islam.

 

Ik zeg al bewust: “tot op heden nog”, want des te meer moslims er komen, des te moeilijker dit gaat worden en Ehsan Jami richtte in 2007 het Centraal Comité voor ex moslims op.

Uiteraard ging dit alles niet zonder slag of stoot, hij werd hierom ook in elkaar geslagen en de PvdA waarvoor hij in Leidschendam raadslid was, ging uiteraard niet achter deze afvallige moslim staan.

 

Het is dan ook niet vreemd dat Ehsan Jami de PvdA verliet, want wat is een politieke partij je nog waard, als ze wegkijken van de maatschappelijke problemen waar je tegenaan loopt.

Deze problemen waar een niet onaanzienlijk deel van de Nederlandse bevolking nu al jaren tegenaan loopt, zowel allochtoon als autochtoon worden door onze politiek nog steeds doodgezwegen, zodra je hierover begint wordt je al gauw weggezet als islamofoob of zelfs racist, want als je de kop in het zand steekt, dan zie je toch deze problemen niet?

 

In de volksbuurt waar ik de nodige jaren heb gewoond leerde ik Fatima kennen, een vrouw van Marokkaanse komaf, die samen met haar man een schoonmaakbedrijfje runde, kenmerkend was wel dat zij nooit een hoofddoek droeg en zich redelijk westers kleedde en ook contact had met de mensen in deze arbeidersbuurt, andere mensen van de Marokkaanse gemeenschap praatten niet met haar, omdat ze dus geen hoofddoek droeg.

Toen ze problemen kreeg met haar haar en daarom maar een hoofddoek ging dragen, werd ze door die gemeenschap weer in genade aangenomen, want ja, dan hoor je er weer bij, maar Fatima heeft ook nog steeds haar contacten met haar buurt, de gewone Nederlanders.

 

Waarom ik deze twee stukjes hierboven even aanhaal is omdat ik vrij recent op dit stukje van Lale stuitte, een jonge ex-moslima die haar verhaal al enkele malen heeft gedaan bij Café Werldschmerz, een zeer interessante jonge vrouw, die laat zien, hoe dom er met de islam wordt omgesprongen, door mensen die eigenlijk beter zouden moeten weten, maar die net als onze politici en media telkens de kop in het zand steken.

 

Het is onvoorstelbaar, dat het gewoon autochtone hoger opgeleide mensen zijn, die onze cultuur te grabbel gooien en meewerken aan het vergiftigen van onze samenleving, die gewoon de parallelle samenleving helpen te bevorderen.

Het is gewoon eng, dat mensen zoals een Marietje Beemsterboer kunnen promoveren op studiemateriaal, wat totaal haaks staat op wat westerse kinderen op scholen leren.

 

Het valt bij mij niet te rijmen, dat er mensen bestaan, die opgegroeid zijn met onze Nederlandse normen en waarden, die in staat blijken te zijn om binnen ons onderwijs een gedachtegoed toe te staan voor kinderen van moslims, die geweld verkondigt tegen afvalligen en homo’s.

We leven hier in Nederland en hier worden moslimkinderen al vergiftigd op de basis moslimscholen in hun leerstof, hier kan een normaal denkend mens toch niet bij zou je zeggen?

Dit moet een halt toegeroepen gaan worden, dit is niet acceptabel meer, dit past niet binnen onze westerse samenleving en wat mij betreft mogen dergelijke scholen van mij gesloten worden!

Het wordt dan ook de hoogste tijd, dat we ons achter mensen zoals een Lale gaan staan, dat we mensen zoals een Marietje Beemsterboer duidelijk maken, dat haar wijze van aanpak alleen maar segregatie bevordert, ik heb haar daarom ook het volgende geschreven:

 

Geachte Marietje Beemsterboer,

 

Ik kwam op YouTube uw naam tegen, toen ik naar dit filmpje keek.

Hier zegt ex moslima Lale namelijk exact wat er gaande is in onze samenleving, ik ben dan ook van mening, dat u er zeer verstandig aan doet om uw visie eens grondig te gaan herzien!

 

We zagen al in het verleden dat de islam enorme conflicten teweeg bracht in onze westerse wereld, dat was in het voormalige Joegoslavië ook al het geval, het voeden van een dergelijke cultuur zoals u doet, zal ongetwijfeld dergelijke excessen teweeg brengen.
Ik wil het hier bij laten, kijkt en luistert u vooral eens goed wat Lale u hier te vertellen heeft.
Met vriendelijke groeten,
Chris Collard

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x