Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Linkse indoctrinatie in het onderwijs

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gedwongen ongecensureerde exposure door CoC Nederland

Beste lezer,

Tijdens de Open Dagen op middelbare scholen, waar ouders met hun kinderen van 10 jaar oud en ouder, zich kunnen oriënteren op het gebied van voortgezet onderwijs, verspreidt CoC Nederland een folder genaamd de ‘Leerlingen Handleiding’.

De foto’s in het boekje laten weinig aan de verbeelding over.

Op de kennismakingsdagen is er ruim plaats gemaakt voor het CoC in de aula’s van de scholen door middel van een display met lesmateriaal van één van CoC’s plaatselijke afdelingen

Als een soort stripboek worden foto’s met tekstballonnetjes gebruikt om LGBTI issues in de kijker te spelen bij de kinderen.

De informatieboekjes worden uitgedeeld en openlijk in een aula gepresenteerd en GEPROMOOT door een leerling van de school.

De teksten in de gratis te verkrijgen ‘Leerling Handleiding’ laten weinig aan de verbeelding over en zou je zelfs bij vlagen grof en banaal kunnen noemen.

In ieder geval wordt er geen rekening gehouden met ouders die hun kinderen wellicht nog even weg willen houden van deze ‘seksuele voorlichting’ die op een intimiderende wijze onder de tieners hun neus wordt geschoven.

Intimidatie die als drukwerk wordt uitgegeven door CoC Nederland met goedkeuring van de desbetreffende scholen.

Met vriendelijke groeten,
Jaap Poldervaart

Wat is COC?

COC Nederland komt op voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (LHBTI’s). We zetten ons in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTI’s in Nederland en het buitenland. We streven naar een diverse en inclusieve wereld waar mensen zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie en geslachtskenmerken. Het COC werd opgericht in 1946 en is daarmee de oudste nog bestaande LHBTI-organisatie ter wereld. Als één van de weinige LHBTI-organisaties beschikken we over een speciale raadgevende status bij de Verenigde Naties.

 

Website COC:

https://www.coc.nl/over-ons

 

Ter aanvulling op deze column van Jaap.

CoC is een Nederlandse belangenvereniging voor lesbiennes, homo’s, transgenders en  biseksuelen.

Wist u dat het CoC leeft van het geld van Sigrid Kaag?

Sigrid Kaag (D66) is minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Het welvarende deel van het Nederlandse actiewezen draait op overheidsgeld.

Maatschappij kritische actiegroepen die geen of weinig leden hebben worden door de minister in leven gehouden.

Ontwikkelingssamenwerking mag jaarlijks zo’n 6 miljard euro uitgeven. HONDERDEN miljoenen komen terecht bij TIENTALLEN groeperingen zoals bijvoorbeeld het CoC.

Met dat geld bestoken ze zowel de overheid als de Nederlandse samenleving met acties,  lobby’s en rechtzaken, aldus Syp Wynia in een column hierover.

De Nederlandse belastingbetaler fungeert als geldboom om linkse plannen van allerlei groeperingen aan uw kinderen op te dringen.

In de ‘Leerlingen Handleiding’ wordt bijvoorbeeld ook doorverwezen naar ‘Jong & Out’.

Jong & Out is een online community waar kinderen tot 18 jaar hun eigen profiel kunnen beheren en vrienden kunnen worden met homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transpeople.

Er zijn ook door het hele land bijeenkomsten waar jongeren tot 18 jaar elkaar kunnen ontmoeten.

Ook kunnen uw kinderen volgens de folder hun licht opsteken bij:

derozeolifant.nl, gayandschool.nl, nietalleenanders.nl, gaystraightalliance.nl, coc.nl, homogeschiedenis.nl, staoptegenhomofobie.nl, voorlichtingindeklas.nl, iedereenisanders.nl

D66 wil namens het CoC nu Tweede Kamervragen gaan stellen over het niet NALEVEN van de wet.

“In de wet staat dat ELKE school respect en een veilig klimaat voor LHBTI-leerlingen moet creëren.”, aldus een woordvoerder van COC Nederland.

“Als ouders van kinderen op Gereformeerde scholen van tevoren al moeten beloven dat ze achter reformatorische standpunten staan, kan je nooit zorgen voor RESPECT en VEILIGHEID voor die groep op school. Dat is ONACCEPRABEL, LHBTI-leerlingen moeten hiertegen beschermd worden.”

Ook hebben veel reformatorische scholen PROFIELEN die (transgender-) leerlingen belemmeren in hun genderidentiteit en- expressie, vindt het CoC.

Het COC wil dat minister Arie Slob (Onderwijs) en minister Ingrid van Engelshoven (Emancipatie) de scholen aanspreken op de verklaringen.

Ook zouden de kerndoelen, die bepalen dat scholen respect voor LHBTI’s MOETEN bijbrengen, volgens de organisatie snel MOETEN worden aangescherpt en verduidelijkt.

Over het aanscherpen van kerndoelen en LGBTI profielen op ISLAMITISCHE SCHOLEN in Nederland wordt niets gemeld in het artikeltje op de website van het CoC.

Ook in de fotoboekjes wordt alleen de Bijbel op de hak genomen. Over de Torah of Koran worden geen ‘snedige grappen’ gemaakt.

De leerlingen in het stripboekje pesten de ‘domineeszoon’ omdat hij de Bijbel citeert.

Zij zeggen tegen de schooldirecteur dat het GSA (genderstraightalliance) EIST dat er homofilms worden opgenomen in de collectie van de mediatheek op school.

Leerlingen commanderen de leraar dat leraren moeten gaan lesgeven met de zinnen hij-en-hij en zij-en-zij.

“Geen ge-maar, DOE het nou gewoon!!”

Het voorlichtingsboekje gaat richting ‘darkroom’ met foto’s van een leernicht met zweepje en een dagdromende schoolmeester:

“En ’s nachts als ik uitga ben ik weer Meester Staal!”

Het ‘domineeszoontje’ wordt in de photo comic gestigmatiseerd en badinerend toegesproken door medeleerlingen:

‘Als Gristen geloof ik in naastenliefde’, zegt Johannes.

“En scharen, rimmen, beffen, neuken, pijpen, zuigen, likken en neuken zijn ook vormen van naastenliefde”, zeggen zijn klasgenoten in de ‘Leerlingen Handleiding’.

Bronnen:
https://www.sypwynia.nl/waarom-gaat-er-zoveel-belastinggeld-naar-milieudefensie/

https://www.coc.nl/jong-school/tal-van-reformatorische-scholen-hanteren-afwijzende-verklaringen-over-lhbtis

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x