NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Christen-bashing: Egyptenaar dwingt bewaker op knieën in grootste Kathedraal van Italië

Een Egyptische man heeft woensdag voor paniek gezorgd in Milaan door een bewaker van de wereldberoemde Dom te gijzelen. Dat meldt Belga. De politie kon hem overmeesteren nog net voor er doden of gewonden vielen.

De kathedraal van Milaan (Duomo Santa Maria Nascente) is een van de grootste rooms-katholieke kathedralen in de wereld en de grootste van Italië.

Iets voor 13.00 uur wandelde de in Londen geboren Egyptenaar de kathedraal van de Italiaanse stad binnen met een mes en liep hij recht op een bewaker af die bij het altaar stond.

Hij dwong hem te knielen en hield het mes tegen de hals van de man.
Mensen begonnen te gillen en schreeuwen in de Dom, waardoor de politie in de buurt snel op de hoogte was van de gijzeling.

Een groep agenten ging ongezien en incognito de kathedraal binnen en slaagde erin om de gijzelnemer te overmeesteren toen deze even niet oplette.

Uiteindelijk duurde de gijzeling zo’n 10 minuten. Het slachtoffer raakte niet lichamelijk gewond, de Egyptenaar werd gearresteerd.

bron

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
8 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Nauta

Nog steeds wil 99% van de wereld bevolking gewoon vrede voor lief en vaderland. Deze incidenten van een gestoord person krijgen te veel aandacht. Laat je niet beïnvloeden door “nieuws” wat alleen maar als doel heeft om ons te hersenspoelen.

Abou Bakr

idd, elke gestoorde krijgt onnodig veel aandacht om ons te misleiden zodat wij niet op het echte gevaar vd overheid gaan letten.

Alex i

Even if these muzrats are born in Western societies, they still cling to the same ideology poured in by their parents and friends. Makes no difference! They live by the rules of Islam, no matter where they are born. They keep their heritage alive. They will never accept Western values, don’t kid yourself by believing they will fully integrate, they won’t! Islam is the dominant religion in Egypt with around an estimated 90% of the population. Almost the entirety of Egypt’s Muslims are Sunnis, with a small minority of Shia and Ahmadi Muslims. The latter, however, are not recognized by… Lees verder »

Abou Bakr

Helaas is mijn engels niet zo best……
Jammer dat u de berichtgeving zo serieus neemt…..wat u ook van islam vindt, de daad van die meneer is absoluut niet toegestaan in de islam. Mogelijk gaat het om geestelijk gestoorde persoon, het lijkt in ieder geval erg op. Bovendien wordt Egypte door een chrstelijk/seculiere leider geleid, die op een dubieuze wijze aan de macht is gekomen en uiteraard mbv het westerse machthebbers.

Alex i

That’s what the MSM want you to believe, a deranged mentally unstable person. While in fact they act very calculated, driven by religion/ideology. Every terrorist attack made by one individual is labeled, mentally disturbed/unstable, etc etc. What a joke! That’s why they always scream *allahu akbar* right? Are you kidding me! Mentally unstable my ass!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x