Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

“Chinese toestanden in UK Vaccinatie App” vertelt Silkie Carlo van Big Brother Watch UK…

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Een zeer zorgwekkende ontwikkeling waar iedereen van op de hoogte dient te zijn! In Engeland is de invoering van een digitale Covid-19 vaccinatiepaspoort dat trekken heeft van een Chinees Social Credit Systeem inmiddels een feit, en deze ontwikkeling wordt wereldwijd razendsnel uitgerold. In New York hebben ze de Excelsior Pass, in Israël de Green Pass, in Hawaii de Common Pass van het Wereld Economisch Forum. In Nederland zullen wij dit niet bespaard blijven.

Bekijk het interview van Big Brother Watch UK met Silkie Carlo. Met toestemming van Blckbx delen wij deze video hier. Deel het zoveel mogelijk, aub. 

“Chinese toestanden in UK Vaccinatie App” verteld Silkie Carlo van Big Brother Watch

 

Je kunt deze video ook op onze site bekijken: https://www.blckbx.tv/videos/chinese-toestanden-in-uk-vaccinatie-app-vertelt-silkie-carlo-van-big-brother-watch-uk

“Chinese toestanden in UK Vaccinatie App” vertelt Silkie Carlo van Big Brother Watch UK…

Via Signal bereikte ons een tweet van TalkRadio waarin Julia Hartley-Brewer een interview deed met Silkie Carlo van Big Brother Watch, een privacywaakhond uit de UK. Het gesprek duurde slechts 6 minuten maar is een “MUST SEE” voor iedereen. De Britse overheid heeft het NHS app – waarin het vaccinatie paspoort is geïntegreerd – een update gegeven en de dingen die ze over hun burgers willen weten beginnen meer en meer te lijken op de Chinese “social credit score” vertelt Silkie Carlo. “Dit mogen we nooit toelaten want de overheid is er voor ons en wij niet voor hen”, besluit Julia Hartley-Brewer.

NHS App Update

“Gegevens met betrekking tot geestelijke gezondheid, levensstijl, etnische afkomst, biometrische gegevens en vermeend crimineel gedrag; wat heeft dat in godsnaam te maken met het bewijzen dat je twee prikken hebt gehad!?” Schreeuwt Julia Hartley-Brewer het uit in haar radio show…

Dit komt onze kant op…

Programmamaker Flavio Pasquino schoot meteen in gang toen hij de korte video zag. “Dit moeten alle mensen in Nederland zien want dit is geen lokaal idee maar komt ongetwijfeld deze kant op”. In de inleidende tekst en afkondiging benadrukt Pasquino;

Dit gaat nooit meer weg als…

“Besef dan dat onze overheden bezig zijn, op pan-Europees niveau om een digitaal corona paspoort uit te rollen dat ons leven zal veranderen in een permanente surveillance cultuur waarbij je in binnen- en buitenland zonder QR code niet meer deel kunt nemen aan het leven zoals je dat gewend was”.

“Besef dat als het digitale corona paspoort en komt…dat het er is om te blijven. Want de geschiedenis leert ons…dat opgeschroefde veiligheidsmaatregelen nooit voor even zijn…denk aan de toegenomen beveiliging op vliegvelden na 9/11…als het er eenmaal is…gaat het nooit meer weg”.

The Great Reset met Professor Bob de Wit

In 2020 maakte Flavio Pasquino een boeiende aflevering met Professor Bob de Wit over de Great Reset en de link met het Chinese Social Credit Score systeem. Zeker een aanrader als dit onderwerp je nu getriggerd heeft. Bekijk die uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/the-grea…

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier: https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Bronnen voor personen en of onderwerpen die ter sprake kwamen


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x