Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Chaos in knettergek Australië

Ook in Australië gaan de protesten door tegen de lockdowns en de fascistische maatregelen.

En terecht. Wat daar gebeurt daar kan niemand met zijn of haar verstand meer bij.

Gisteren was het vooral raak in Melbourne. De mainstream media spreekt over “gewelddadige demonstranten”. (bron)

video

 

Gek hè? Dat mensen gewelddadig worden.

De politie zegt dat 218 mensen zijn gearresteerd en zes agenten in het ziekenhuis zijn opgenomen na de gewelddadige anti-lockdown-protesten van vandaag in Melbourne.

Een woordvoerder van de politie van Victoria zei dat meer dan 4.000 mensen het protest bijwoonden.

Duizenden demonstranten wilden door de politielijnen te doorbreken in de buurt van Parliament House in Spring Street, waar de demonstratie begon, aldus ABC. (bron)

Het geweld brak los toen demonstranten zonder masker door het CBD naar het station Flinders Street trokken, waarbij ze fakkels afvuurden en leuzen scandeerden.

De meest gewelddadige scènes waren te zien in Flinders Street, waar demonstranten voorwerpen naar de politie gooiden. De politie reageerde met pepperspray.

De politie waarschuwde dat iedereen die wordt aangehouden of geïdentificeerd als iemand die het protest heeft bijgewoond, een boete van meer dan $ 5.000 zou krijgen

“Hoewel er enkele vreedzame demonstranten aanwezig waren, kwam de meerderheid van de aanwezigen met geweld in gedachten”, zei een woordvoerster van de politie van Victoria.

Ja, wat denkt u zelf wanneer u uw bevolking opsluit en de meest bizarre experimenten met ze uithaalt? Schaam je kapot als politie zijnde. Hoe kun je als mens deze tirannie handhaven?

Doe je helm af en ga er naast lopen. Het gaat over je eigen toekomst en die van je kinderen. Of je nou een politiepak aan hebt of niet.

De politie gebruikte niet alleen pepperspray. Ook rubber kogels werden op de burgers afgevuurd.

De politie arresteerde 218 mensen, van wie drie in hechtenis voor het aanvallen van agenten, en legde 236 boetes op.

“Elke gearresteerde krijgt een boete van $ 5.452 voor het overtreden van de lockdown-beperkingen,” zei de woordvoerster.

Het onderzoek naar het protest wordt voortgezet.

Eerder riep politiechef van Victoria, Shane Patton, mensen op het protest niet bij te wonen.

“Het is gelabeld als een ‘vrijheidsdemonstratie’ is. Het is allesbehalve dat,” zei hij.

En hoe moeten de burgers dan hun vrijheid afdwingen wanneer de overheid je onderdrukt, vernederd en uitroeit, meneer de politiechef? Mensen worden tot wanhoop gedreven. Hoe kan zo´n schepsel met zichzelf leven door dit te zeggen?

Wat te doen wanneer er bizarre seks richtlijnen worden gegeven, je wordt verplicht je te laten vaccineren en wanneer nieuwe regels worden ingevoerd die nergens op slaan zoals mensen die vanuit Victoria naar Zuid-Australië wil reizen, worden geclassificeerd als niveau 6 alsof het beesten zijn, een nummer en een kooi, en vrijstellingen moeten aanvragen om via SA Health binnen te komen?

Of deze dan:  Mensen die op de vlucht zijn voor huiselijk geweld zullen moeten worden onderworpen aan vereisten van streepjescode niveau 5, waaronder COVID tests op dag één, vijf en dertien, dan nog 14 dagen quarantaine en het dragen van een masker op elk moment dat ze in contact komen met het publiek gedurende 14 dagen na hun aankomst in ZA. We praten hier over mensen, geen nummers!

En over zelfquarantaine: “De politie zal “regelmatige” nalevingscontroles uitvoeren bij mensen die in quarantaine zitten.”

Bron:
https://www.abc.net.au/news/2021-08-21/sa-tougher-border-restrictions-for-victorian-arrivals-covid/100396920

Zie ook:

Australië is gek geworden: Geen sex, alleen masturberen a.u.b.!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture