Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Chantage, omkoperij, beloningen, bedreigingen, list en bedrog

Verspreid de vrijheid!

Alles wordt uit de kast gehaald om u naar het ‘vaccin’ centrum te duwen.

Niet alleen in Nederland. Het is zoals met alle corona hoax onzin, het gebeurt simultaan over de hele wereld.

hugo de jonge hield onlangs zijn tel-sell praatje en in Oostenrijk kunnen ze er ook wat van. De overheid heeft een tenenkrommend spuitpropaganda filmpje laten maken. Het verschil met Nederland is echter dat de media in Oostenrijk wel kritisch aandacht aan deze waanzinnige propaganda heeft besteed. U hoeft niet de hele video te bekijken maar kijk wel even naar de walchelijke beelden van de dansend blije mensen met hun gen-spuit:

 

 

Een spuit halen en je mag meteen naar het dance event in de jaarbeurshal in Utrecht.

Dat is de verkooptechniek.

Correct informeren over het hoe, wat, waar en waarom is uit den boze.

 

Is er nou echt bijna niemand (de CSTV lezers uitgezonderd) die eventjes kan nadenken over hoe misselijk misdadig dit is. De spuit en die test wordt je opgedrongen door politici omdat zij anders jouw grondrechten niet teruggeven. Ga je elke dag naar de dokter om te vragen of je ziek bent? Dat doe je toch niet? Je gaat naar de dokter als je ziek bent.

Ik ga met niemand van de domme massa nog een inhoudelijke discussie aan. Ik vraag alleen nog maar:

“We zitten midden in de meest verschikkelijke pandemie van de afgelopen 100 jaar, een pandemie die nu al anderhalf jaar aan de gang is…… maar…..

Hoeveel mensen kent u persoonlijk, en ik bedoel PERSOONLIJK, die naar het ziekenhuis moesten of zijn overleden?”

Ik vraag het iedereen die ik tegenkom en vrijwel altijd is het antwoord, na enig nadenken, “ehhhh, nul eigenlijk”.

Of soms één maar die bleek ook kanker te hebben.

Nou ja, mijn vader is geregistreerd als covid-19 dode, maar in werkelijkheid is hij overleden aan een hartaanval. En ik kan u verzekeren dat mijn vader niet de enige is waarbij met de covid overlijdens de waarheid met een korreltje zout is verwisseld.

 

Een vriendin van mij stuurde me deze tegelwijsheid. Korter en krachtiger kan het niet worden uitgelegd:

 

 

Maar de meerderheid slikt de propaganda voor zoete koek. Lange rijen voor de spuitcentrales. Hoera! Ik heb ‘m!

Een dierbare vriend en vriendin van mij hebben een tijdje geleden hun eerste shot gehad. Heel, heel voorzichtig was ik al een tijdje op ze aan het inpraten over de plandemie en de gevaren van de de gen-therapie spuit. Maar het mocht niet baten. En toen ze me vertelden dat ze binnenkort hun tweede spuitje konden gaan halen heb ik ze met tranen in mijn ogen gesmeekt om het niet te doen.

“Haha, misschien wordt mijn huid straks wel groen en groeien er ezelsoren op mijn hoofd, maar we doen het toch maar.”

Ik heb ze allebei 500 euro geboden om het niet te doen. Maar ze zeiden:

“Wat hebben we aan 500 euro als we straks dood zijn.”

Ze kennen niemand die is doodgegaan aan covid. Maar toch zit het zo in het hoofd ingebakken dat als je de spuit niet neemt, dat je dan dood gaat.

Een andere vriend gaat morgen zijn tweede spuit laten zetten. Een intelligente en beleesde man en toen ik hem vroeg waarom, antwoordde hij dat hij dat nodig heeft om te kunnen reizen. Een triest antwoord maar ik denk dat dit voor heel veel mensen geldt. Laat ik die muilkorf nou maar opzetten, anders is het allemaal zo’n gedoe. Laat ik die spuiten nou maar nemen, anders wordt het reizen zo lastig.

Het is onwerkelijk eng dat mensen zo kunnen denken.

 

In wat voor wereld zijn we beland waar politici de dienst uitmaken als het om onze gezondheid gaat?

Politici bepalen dat je je moet laten diagnosticeren terwijl je niet ziek bent van een niet bewezen ziekte. Politici bepalen dat je experimentele medicijnen moet laten inspuiten terwijl je niet ziek bent van een niet bewezen ziekte.

Waarom mag gezondheidszorg niet worden overgelaten aan de mensen die daarvoor gestudeerd hebben? Doktoren bijvoorbeeld. Nee, een groepje veeartsen en politici bepalen wat er met uw lijf gebeurd. Doktoren worden geweerd. Doctoren die met onderbouwde feiten komen worden genegeerd. Doctoren die onderzoek hebben gedaan naar de pcr test, naar medicijnen, naar de gevolgen van vaccins worden verwijderd van de (social) media en andere kanalen.

Dr. Peter Borger met zijn retraction paper over de pcr test, volledig genegeerd.

Dokter Bhakdi met zijn waarschuwingen aan de EMA. Professor dr. Sucharit Bhakdi heeft 30 jaar ervaring als professor immunologie. Deze sympathieke man is razend bezorgd over de lange termijn gevolgen van deze gen-spuiten. Samen met een team van internationale wetenschappers is uit hun onderzoek gebleken dat de spike eiwitten die uw lichaam gaat produceren na de genetisch modificerende mRNA spuit een spoor van vernieling kunnen achterlaten in uw hele lijf. De brandbrief wordt door het Europese Medicijn Agentschap verticaal geklasseerd.

En er zijn nog zoveel duizenden andere doktoren, artsen en wetenschappers die soortgelijke zorgen uiten. We hebben er hier op CSTV al veelvuldig over bericht en de onderzoeksresultaten en opinies van vele bezorgde specialisten, inclusief nota bene de uitvinder van de mRNA techniek, gepubliceerd.

Alle zinnige informatie die over deze onderwerpen verschijnt op youtube, facebook, linkedinn, twitter: weg ermee!

Het lijkt wel op de boekverbrandingen uit het verleden, maar dan digitaal.

En dan mogen serieuze wetenschappers nog blij zijn dat ze niet zelf op de brandstapel worden gegooid.

 

Volgens mij is het zo dat iedereen, inclusief kinderen, die spuit moet hebben omdat anders straks, als gerenommeerde wetenschappers gelijk blijken te hebben, overduidelijk vast komt te staan dat gevaccineerden niet beschermd, maar slachtoffer worden door de spuit (en dus slachtoffer van de overheidsterreur). De groep niet gevaccineerden, die straks zonder problemen de volgende griepgolf doorstaat, moet zo klein mogelijk blijven. Want als dat een aanzienlijke groep zou zijn, dan worden deze misdadigers, als ze onomstotelijk ontmaskerd zijn, gelyncht.

 

Ondertussen is de volgende serie maatregelen al in voorbereiding.

Dat wordt wel even schrikken voor de gegenocideerden (goed bedacht Gladiator!) als ze er achter komen dat “de enige oplossing uit deze crisis is het vaccin” niets meer dan hugo’s loze praatjes waren.

Kijk even naar deze chart en vergelijk 2020 (pre-genspuit) en 2021, waar de werking van de genspuit verantwoordelijk wordt gehouden voor de daling van de sterfte cijfers in Europa. U en ik weten natuurlijk wel dat dit gewoon list en bedrog is en dat het normale seizoenseffect hiervoor verantwoordelijk is.

 

Ik heb de lezers van CSTV al vaker uitgelegd dat dit paniekcircus nooit meer op gaat houden. Welke agenda’s er precies uitgerold gaan worden weet ik niet, maar dat er agenda’s worden uitgerold is zeker. De vierde golf onzin komt er namelijk aan, in de vorm van de uiterst gevaarlijke deltavariant.

Mijn enige hoop is dat straks in september/oktober, als alle vrijheidsberovende maatregelen weer worden ingevoerd, er iets meer mensen zullen zijn die beginnen na te denken. Die zich beginnen af te vragen hoe het kan dat ons beloofd werd dat onze wereld weer normaal zou worden als we allemaal die spuit zouden nemen. En nu hebben we allemaal braaf het spuitje genomen en nu moeten we toch weer in lockdown, met avondklok, mondkapjes, afstand houden en moeten winkels en restaurants weer dicht……

Misschien dat er dan iets meer mensen beginnen te begrijpen dat we voor de gek worden gehouden.

Want wees nou eerlijk: Als de nos en het ad en de telegraaf u niet al anderhalf jaar lang elke dag zou bestoken met ‘nieuws’ over de vrééééééééselijke pandemie, de besmettingen, de varianten, de ziekenhuizen en de noodzaak van de ‘vaccins’, dan zou u helemaal niets hebben gemerkt van een ‘pandemie’. Dan zou u helemaal niets hebben gemerkt van een crisis, een eerste, tweede en derde golf. Dan had u misschien een vriend of kennis of familielid gehad die een weekje in bed had gelegen wegens de griep en was het leven verder gewoon normaal doorgegaan.

 

De BBB agenda moet worden uitgerold en dat kan niet als de meerderheid van de mensen uit de angsthysterie geraakt.

Dus u moet erin blijven. Straks stromen de ziekenhuizen zogenaamd weer vol en dat komt door de varianten, maar vooral komt dat door die paar wakkere mensen die niet hebben deelgenomen aan het spuitexperiment. Dat worden de paria’s van de maatschappij. Ze verzinnen wel wat om de onbespoten mensen de schuld te geven. Als die groep maar niet te groot is. Frankrijk heeft al in overweging om de spuit maar domweg verplicht te stellen. Desnoods onder dwang of op straffe van zware boetes. Nou, u weet inmiddels wel dat alle overheden dezelfde menukaart met maatregelen hebben, dus snel zullen andere landen volgen.

Ook Spanje, waar het leven eigenlijk weer redelijk normaal is, houdt de paniekknop nog steeds ingedrukt. De Spaanse jongeren kunnen eindelijk weer een klein beetje van hun jeugd genieten en trokken volop naar Mallorca. Maar het feestje was van korte duur. Eén iemand werd onwel en moest naar het ziekenhuis. Vervolgens werd er beweerd dat dat een corona verspreider was en werden alle jongeren op Mallorca onder politiebewaking opgesloten in hun hotels. De msm nam het panieknieuws natuurlijk onmiddellijk over. Dat een rechter deze acties van tafel heeft geveegd en de jongeren nu weer vrij zijn wordt niet gemeld. Het regime gaat natuurlijk wel in hoger beroep. En onder de jeugd zit de schrik er weer goed in.

Ze zijn het allemaal al weer helemaal aan het voorkoken. Reizen naar Portugal, naar Spanje, bezoek aan voetbalwedstrijden, popconcerten en andere bijeenkomsten worden straks als oorzaken aangewezen voor nieuwe ‘besmettingsgolven’ en dus de rechtvaardiging van nog meer overheidsterreur.

De jeugd van tegenwoordig die gewoon een beetje gaat lopen feesten. Dat kan toch niet zeg!

 

 

Het is allemaal onze schuld dat ze de maatregelen weer moeten invoeren.

In werkelijkheid is er ook bij de vierde en de toekomstige vijfde, zesde, zevende en achtste golf weer helemaal niets aan de hand,

behalve dan dat ons leven nog verder de vernieling in wordt geholpen.

 

De onvolprezen Dr. Pierre Capel heeft nog een verontrustende edoch verhelderende video boodschap. Hij legt uit waarom bij een Wappie (Wetenschappelijk Actief Persoon Pratend in Eerlijkheid) de hersenen nog werken en bij de lappies niet.

 

Dat verklaart waarom de angst moet worden blijven gevoed.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
32 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
32
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x