Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Waarom geloven de verkondigers zelf de boodschap niet ?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Zoals laatst rutte in een interview (moest) bekennen dat hijzelf niet gevaccineerd is en zelfs nog niet eens getest is geweest, zijn er meerdere zogenaamde kopstukken in de Corona ¨crisis¨ die zelf wel het woord verkondigen maar daarentegen de rol van valse profeet spelen.

video

Of de CEO van Pfizer.

Was het niet werelds weldoener b. gates die in een interview zei dat zijn kinderen nooit en te nimmer een vaccin ingespoten zouden krijgen?

Welnu, hieronder een interview met een andere Dagobert Duck uit het rijtje, geen probleem met het in stand houden van het gehele circus als verdienmodel maar laat hem niet in de rij met ongeduldige voor de test of prik gezet worden want dan ………

Elon Musk wijst vaccin tegen coronavirus af, beweert dat pandemie “zijn geloof in de mensheid heeft verminderd”

Hij zei tijdens een podcastinterview in september 2020 dat hij geen vaccin nodig heeft omdat hij en zijn gezin “geen risico lopen”. De 49-jarige SpaceX-oprichter veroordeelde ook grootschalige lockdowns als een “ernstige fout”. Musk merkte op dat de pandemie zijn geloof in de mensheid had doen afnemen vanwege de “irrationele reacties” van mensen erop.

Elon Musk wijst vaccin tegen coronavirus af, beweert dat pandemie "zijn geloof in de mensheid heeft verminderd"

Musk onthulde zijn weigering om het Wuhan-coronavirusvaccin te krijgen tijdens een interview op 28 september in de Sway-podcast van de New York Times . Hij gaf een kort antwoord aan podcast-presentator Kara Swisher toen ze het Tesla-hoofd vroeg of hij de COVID-19-prik zou krijgen. ‘Nee, ik loop geen risico voor [COVID-19]. Mijn kinderen ook niet. ”

De gastheer van de podcast wees op de tegenstelling tussen Musk’s inspanningen om de mensheid te helpen – zoals milieuvriendelijke elektrische voertuigen en ruimtevaartuigen – en zijn kijk op de pandemie. Hij merkte op dat “iedereen sterft” en voegde eraan toe dat de pandemie zijn vertrouwen in de mensheid heeft verminderd. “Het heeft mijn geloof in de mensheid verminderd, de hele zaak … [vanwege] de irrationaliteit van mensen in het algemeen,” zei Musk.

Desalniettemin heeft Musk’s verminderde geloof in de mensheid hem niet van zijn inspanningen afgeleid. De oprichter van Tesla en SpaceX zei dat hij zich niet te veel richt op de pandemie. In plaats daarvan heeft hij al zijn inspanningen gedaan om te doen wat hij kan om de mensheid te verbeteren. “Ik probeer echt het meeste goed te doen met de tijd die ik op deze aarde heb. En… ik [moet] dit doen zonder dat mijn hoofd explodeert en [ik] te gek wordt, ”merkte Musk op.

De technologie-bigwig uit Zuid-Afrika noemde zijn werk met het epidemiologieteam van Harvard University en het Duitse bedrijf CureVac toen hem werd gevraagd naar zijn recente inspanningen. Hij vertelde Swisher dat Tesla “ook heel wat tijd doorbracht met het epidemiologieteam van Harvard om antilichamen te onderzoeken.”

Musk nam ook een uithaal naar Microsoft-oprichter Bill Gates tijdens de podcast en vertelde Swisher dat Tesla de machines had gemaakt die CureVac gebruikt om vaccins te produceren . Hij merkte op: “[Bill] Gates zei iets over mij dat ik niets deed [iets om de wereld te helpen tijdens de pandemie.] Hé sukkel, we maken eigenlijk de vaccins voor CureVac, het bedrijf waarin je investeert.”

De CEO van Tesla noemde lockdown-orders ‘ernstige fouten’

Musk sprak ook zijn minachting uit over bevelen die in verschillende staten werden ingevoerd en noemde ze “een ernstige fout”. De CEO van Tesla merkte op: “Dit is een hot-button-probleem waarbij rationaliteit op de achtergrond staat. In het grote geheel van dingen hebben we iets met een zeer laag sterftecijfer en een hoge besmetting. ” Het “juiste om te doen” zou zijn geweest om mensen met een zeer hoog COVID-19-risico in quarantaine te plaatsen “totdat de storm voorbij is” in plaats van het hele land op slot te doen, voegde hij eraan toe.

Bovendien verdedigde Musk zijn poging om Tesla-fabrieken open te houden te midden van de pandemie. Hij merkte op dat hij zoals gewoonlijk aan het werk is gegaan – met SpaceX die al astronauten naar de ruimte en terug stuurt. Swisher vroeg wat zijn werknemers die het gevoel hebben dat ze risico lopen, zouden denken over het melden voor werk. Musk vertelde haar dat deze werknemers thuis moesten blijven. “Als ze een legitieme reden hebben om risico te lopen, moeten ze thuis blijven”, legt hij uit.

Swisher drong verder door hem te vragen in de schoenen van zijn werknemers te stappen, geïntimideerd door het feit dat ze moeten werken ondanks de dreiging van COVID-19. Musk weigerde verder commentaar te geven op de kwestie en zei tegen de podcast-host dat hij “verder moest gaan” omdat hij niet in debat wilde gaan over de pandemie.

Ondertussen vertelde Musk aan Swisher dat hij moeite had om zijn Tesla-fabriek in Californië open te houden. In mei 2020 klaagde de fabrikant van elektrische voertuigen Alameda County aan wegens het gesloten houden van zijn fabriek in Fremont. De faciliteit, die 10.000 werknemers in dienst heeft, hervatte de activiteiten in dezelfde maand nadat ze sinds 23 maart was gesloten – openlijk in strijd met het lockdown-mandaat van de provincie.

Volgens de rechtszaak van Tesla was het bevel tot stillegging van de provincie in strijd met een eerder bevel van gouverneur Gavin Newsom. Door het eerdere mandaat van de gouverneur konden bedrijven in “16 cruciale infrastructuurindustrieën”, waaronder transport, hun activiteiten voortzetten. Tesla liet de rechtszaak tegen Alameda County later op 20 mei vallen “zonder enig vooroordeel”, meldde The Verge .

De CEO van Tesla zei tijdens de podcast met Swisher: “[Apart] gedurende enkele weken waar we werden gesloten door de staat, en vervolgens [door] de overijverige Alameda County, … we hebben de hele tijd auto’s gemaakt en het is geweldig geweest. . ”

Lees ook:


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture