Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

CDC directeur: “Veranderingen mondkapjesplicht eventueel bijgesteld”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hoe zou dat toch komen?

“Het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) overweegt herzieningen van hun maskerrichtlijnen te midden van groeiende vragen of het nog steeds nodig is dat mensen buiten maskers blijven dragen nu meer dan 84 miljoen volwassenen in de Verenigde Staten volledig zijn gevaccineerd.”, zei de directeur van het bureau donderdag.

Dat soort zinnen komen er uit corrupte organisaties wanneer ze merken wanneer het halve land alle idiote coronamaatregelen van boord gooit.

Ruw geschetst: Wat er over blijft in Amerika is een ander half land vol met mondkapjes, lockdowns en andere ellende terwijl de staten met gezond verstand nog lang en gelukkig verder leven.  Zichtbaar voor de hele wereld.

“We zullen kijken naar de “maskervraag” voor buiten, maar ook in de context van het feit dat we nog steeds mensen hebben die sterven aan COVID-19,” aldus directeur Walensky op NBC Today.

Ja jongens, hoe moeten we nog serieus met bovenstaande uitspraken omgaan?

Het zou pas raar zijn als er niemand meer aan sterft, niet? CDC? Het is een verkoudheidsvirus, toch? Met een sterftecijfer van 0,15% toch? Dus sterven er nog altijd mensen aan, toch? Zoals dat ook al eeuwen was bij de plots verdwenen griep met ook een mortaliteitscijfer van 0,15%… Toch?

Niet verwacht dat Newsmax het meldt, of het zich laat uitleggen, alsof dit komt vanwege: “verschillende staten die willen versoepelen”.

De reden dat dit gebeurt zijn deze feiten:

5 staten in de VS gestopt met de mondkapjesplicht.

Texas, Mississippi, Iowa, Montana en North Dakota stoppen met de mondkapjes.

16 staten hebben nooit een mondkapjesplicht gehad

Alaska, Arizona, Florida, Georgia, Idaho, Missouri, Nebraska, Oklahoma, South Carolina, South Dakota, en Tennessee hebben nooit een mondkapjesplicht gekend. Hooguit werden ze aanbevolen.

En die staten doen het het allerbeste van allemaal. In de VS en wereldwijd. Op alle niveaus. (bron) (bron)

Daarom zingt het CDC een toontje lager want ze weten ook wel dat van alle staten die stoppen met deze waanzin alle positieve cijfers omhoog schieten en alle negatieve cijfers naar beneden.

[the_ad_group id=”5832″]

Coronasprookje blijft in stand

De staten die wel lockdowns en andere zware coronamaatregelen hebben ingevoerd zijn de sjaak. De inwoners en ondernemers, helaas. Niet de empathieloze leiders.

Voor de grootste machtswellustelingen en blaaskaken komt dit ongelegen. Die willen op alle mogelijke manieren het coronasprookje in stand houden. Zij vinden het heerlijk om hun macht te botvieren op onschuldige burgers. Voor hen zijn die mondkapjes heel belangrijk omdat het het enige tastbare is dat doet denken aan een zogenaamd virus in het straatbeeld.

Als je mondkapjes weghaalt uit het straatbeeld, krijgt de mens de neiging juist weer het gewone leven sneller te omarmen en kun je ze minder goed manipuleren. Daarbij lachen die mensen hun bevolking absoluut uit. Daar ben ik van overtuigd. Er zitten wat een sadisten tussen.

Het is niet zo gek dat er bij ons in Nederland niemand haast maakt en spreekt over de mondkapjesplicht terwijl er tientallen bewijzen zijn dat ze niet werken. Dit is puur psychologisch. Laat die rituele verbranding maar komen.

Ten overvloede perste het CDC ook nog deze lege zinnen uit:

“Een van de dingen waarvan ik denk dat het erg belangrijk is om te begrijpen, is dat, hoewel er geweldig nieuws is en we elke dag steeds meer mensen laten vaccineren, we gisteren nog 57.000 gevallen van COVID hadden”, zei Walensky donderdag.

Zogenaamde “besmetten” dus op ruim 328.000.000 inwoners.

“We hadden nog steeds 733 doden! (context: van gemiddeld 82 jaar met achterliggende aandoeningen die in wezen aan iets anders overleden maar een griepvirus werd hen, zoals bijna altijd, fataal)

Dat Newsmax zich verleend voor dit fakenews. Hopen dat ze ook op het gebied van corona snel wakker worden. Ze hebben al door dat de maatregelen een misdaad tegen de mensheid zijn en spreken dat ook uit. Nu nog even de ogen openen en de context van dit zogenaamde virus goed bestuderen en we kunnen achter de mensen aan die verantwoordelijk zijn en uitzoeken hoe dit exact is ontstaan.

Laat het alsjeblieft niet zo zijn dat we ons vergissen en dat ook dit soort media hun zielen verkopen.

Bron:
https://www.newsmax.com/us/cdc-rochelle-walensky-masks-covid/2021/04/22/id/1018643/

Lees ook:


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x