CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Catalonië – Mondkapjes vanaf vandaag OVERAL verplicht

Het is niet te bevatten. Vanaf vandaag, donderdag 9 juli 2020, is het in heel Catalonië verplicht om ALTIJD een mondkapje te dragen.

Ook wanneer er genoeg afstand gehouden kan worden.

Dus men mag niet meer zonder mondkapje op straat lopen. Ieder mens op straat zonder mondkapje krijgt een boete van €100. Op het terras neem je een slokje bier en hup, je muilkorf weer omdoen. (bron)

Dit geldt voor iedereen vanaf 6 jaar oud. (bier vanaf 18)

De President van de Catalunya Quim Torra, sprak dit vandaag, zonder blikken of blozen, uit en heel Catalonië (ongeveer net zo groot als Nederland) moet vanaf donderdag een muilkorf om. Gisteren mochten ze elkaar nog wel even volop “besmetten” maar vanaf vandaag kom je de deur niet uit zonder mondkapje.

De man kreeg volledige steun van de Catalaanse gezondheidszorg. Geen enkel tegengas. Ook in de media praat men alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Het mooie is dat men op vragen zoals: “en als we wat eten?” of “en als we op het strand liggen?” de President antwoord dat men dan hun gezonde verstand moeten gebruiken hoe te handelen in dat soort situaties!!

Maar op de vraag hoe, werd niet geantwoord. Logisch, want met gezond verstand kun je al deze maatregelen niet uitleggen en kun je niets verzinnen wat te doen in zulke situaties wanneer zulke draconische maatregelen worden genomen. En de politie krijgt zo veel macht en kan ieder willekeurig persoon elke dag weer betrappen. Eens moet dat kapje even af maar dat mag niet. Of wel? Of dan wel of dan niet? Het is net waar oom agent zin in heeft.

 

Wat is de reden dat de geesteszieke Quim Torra dit besluit heeft genomen? De échte reden weten we wel zo ongeveer. We kennen de agenda.  Angst, onderdrukking en het uitvoeren van een hele gevaarlijke politieke agenda. Het heeft niet met Corona te maken.

 

De “officiële” reden: Na tests zijn 4.000 mensen positief getest op Corona. Ze zijn letterlijk weer terug bij af. Terwijl het juist goed nieuws is. (bron)

Dat is goed nieuws voor diegenen die door kunnen redeneren. Meer positieve tests betekent dat het virus steeds onschadelijker blijkt te zijn in verhouding met het aantal dodelijke slachtoffers.

Maar in plaats daarvan gaat men lijnrecht tegen de logica in!

Waar de media en politici eerst iedereen dagelijks gek maakte met dodencijfers zonder enige context, doet men nu exact het tegenovergestelde. Men maakt de burgers bang door getallen van besmettingen te noemen zonder de context.

“1 miljoen mensen besmet!”, het land in rep en roer en weer braaf in lockdown. “1 miljoen mensen besmet, slechts 0,025% overlijdt gemiddelde leeftijd 82 jaar.” Het land kan direct uit de lockdown en iedereen is opgelucht.

De manier waarop het gebracht wordt bepaalt de maatregelen en de emotionele staat van de kortzichtige mensen en ook van de wakkere mensen die stapelgek worden van zoveel onrecht en absurditeit.

Respect voor mensen die dit niet inzien kan men bijna niet meer opbrengen.

Je mag het niet zeggen… maar de teleurstelling in de mensheid is zo groot dat mensen die nog steeds geloven in deze gekte en niet in staat zijn logisch te redeneren en feiten op een rijtje te zetten, maar ook niet willen luisteren naar diegenen die dat wel zien en echt het beste met die persoon én met het land voorhebben, idioten zijn.

Vrij pijnlijk want dan praat je vaak over je eigen vrienden en familie.

De frustratie zit hem erin dat DIE MENSEN, hoe lief ze ook zijn in veel gevallen ,mede verantwoordelijk zijn voor de afbraak van hun en ons land. Puur uit naïviteit en blind vertrouwen in de hoofdverantwoordelijken.

De frustratie in deze video zal heel herkenbaar zijn voor velen.

De schapen naar de “Test-Straat”.

https://www.youtube.com/watch?v=cgEY6MWjGQA

Detail: De auteur van dit artikel woont in Catalonië..

Zie ook:

Column – Daar gaan de schapen weer!

#KICKOUTRUTTE SHIRTS en andere kleding en gadgets in de officiële CSTV Shop – Normal en Premium kwaliteit!

Laten we allemaal weer even lekkernormaal gaan doen. Draag het uit! Bezoek onze shop!

 

 

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven