Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Quarantainekampen: Canada gaat ook binnenlandse reizen “aan banden leggen”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Quarantainekampen Canada draaien op volle toeren

Daar waar de Canadese premier een aantal maanden geleden nog verklaarde dat quarantainekampen “nepnieuws” waren dat werd verspreid door “onbetrouwbare bronnen” zijn deze kampen er, weinig verrassend, tóch gekomen.

Dit was Trudeau een half jaar geleden:

video

 

Inmiddels draaien de quarantainekampen al 2 maanden op volle toeren waarin Trudeau vooral het eigen volk in opsluit. En hij kan er geen genoeg van krijgen.

Je zit sowieso vast. 3 dagen moet je wachten op je test. Test je positief? 14 dagen vast. Op de 10e dag weer positief? 14 dagen erbij. Als je een PCR test hebt met een slecht humeur, zit je zo een half jaar in een kamp.

Doden vallen er verder door dat virus niet. Het is openbare informatie. Je zou denken dat ze een keer op moeten houden. Maar dat is niet zo.

Canada breidt het gebruik van quarantainehotels uit

Canada breidt het gebruik van quarantainehotels voor internationale luchtreizigers met een maand uit en overweegt nu al of de kampen wellicht langer open kunnen blijven  om te voorkomen dat “COVID-19-gevallen” vanuit het buitenland Canada binnenkomen.

Nu er wanhopig een hype wordt gecreëerd wereldwijd door media en politici rondom India, het gevaar komt deze keer daar vandaan, zegt Trudeau dat het kan zijn dat vluchten uit dat land niet zullen worden toegelaten.

“We blijven naar meer kijken en ik heb onze functionarissen gevraagd om bijvoorbeeld zorgvuldig te kijken naar wat het VK onlangs heeft gedaan met het opschorten van vluchten vanuit India”, zei hij. (bron)

De 180 graden gedraaide Boris Johnson heeft India aan de “rode lijst” toegevoegd. Weer een nieuwe kleur. Manman… We zijn bijna door alle kleuren heen. Dit is toch comedy capers?

 

Media en politici spreken erover alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ze weten van geen wijken en mensen als Trudeau drukken in sneltreinvaart de plannen er doorheen voor zijn “bazen”.

Al heb je geen covid (=negatieve PCR-test) dan nóg zit je 3 dagen vast. Je moet natuurlijk wel even op je uitslag wachten natuurlijk. Een net zo onbetrouwbare sneltest kan blijkbaar niet. (bron)

CBC – Quarantainekamer Canada

Wil je het land uit? Prima, maar ook eerst even testen…

Waanzin. Terwijl er mensen in nood zitten met échte ziektes, wordt dit allemaal opgezet voor de griep. Dit zijn gewoon concentratiekampen en als je ziet hoe het plan daar wordt uitgerold, dan moet je zien waar ze mee bezig zijn.

De leeftijd van de mensen die worden gevaccineerd gaat steeds verder omlaag en men wil beginnen met 40 plussers. (bron)

Over de tienduizende vaccinatie-doden en bijwerkingen wordt niet gesproken.

Toch schiet het vaccineren blijkbaar niet echt op en probeert men andere oplossingen te zoeken om de mensen om te krijgen, zoals de mensen te betalen voor een vaccin.  (bron)

“Wil jij het risico lopen om dood te gaan of ernstige, wellicht chronische” bijwerkingen te krijgen door dit experimentele mRna-vaccin? Hier heb je wat geld!”.

Was getekend: Uw eigen regering. Samen moeten we het doen. 

Een gezin met een minimum inkomen is voor een paar honderd dollar om en ja, de regering is er voor ons, he? Die beschermt ons.

Ook binnenlandse reizen aan banden leggen

Het is luguber wat we aanschouwen.

Health Canada zegt dat ongeveer één procent van de luchtreizigers positief test in een quarantainehotel. Alle reizigers worden verondersteld 14 dagen in quarantaine te blijven, ongeacht hun testresultaat. Ze moeten na 10 dagen opnieuw testen, maar Health Canada zegt momenteel niet te weten hoeveel er op dat moment positief testen.

Voor wie denkt dat ze dit ronduit fascistische beleid willen verzachten:

“Terwijl Canada kijkt naar mogelijk uitbreidende internationale reisbeperkingen, proberen provinciale overheden ook binnenlandse reizen aan banden te leggen.” (bron)

Canada is lang niet het enige land in de wereld die kampen bouwt om mensen, KERNGEZONDE MENSEN, in op te sluiten.

Hong-Kong, Australië, Siberië, Canada, Rusland… en  we bouwen door en door…

Binnenkort ook in Nederland! Nee hoor, die wappies toch… Geen zorgen. Dat gebeurt toch niet in Nederland? Gekkies. Alsof een wereldwijd plan ook Nederland zal raken, he?

Hier kunt u een kijkje nemen in een aantal van die kampen. Het is direct een propaganda-video of angstporno. Hoe je het noemen wilt.

Er is ook te horen dat iemand die de regels overtreedt, langer moet blijven. Lijfstraffen wegens ongehoorzaamheid. Waar gaat dit heen? Al deze mensen zoals Trudeau kunnen in ieder geval niet meer terug en zullen niet stoppen. Tegen geen enkele prijs.

LEES OOK:

Canada: Het fascistische land met Covid-interneringskampen

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture