CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Camera legt vast hoe immigranten Viktor Orbán tarten

Vanmorgen probeerden migranten weer Hongarije binnen te dringen.

De grenswachters voelden zich gedwongen om drie waarschuwingsschoten af te vuren, nadat de zeventig immigranten niet reageerden op formele waarschuwingen.

“De bewakingscamera filmde het voorval, dat ‘s morgens om 5.30 plaatsvond.” aldus Karòly Papp, hoofd van de Hongaarse Veiligheidsdienst.

Vier van de indringers werden in de kraag gevat en achter tralies gezet. De meeste anderen renden, na het horen van de schoten, snel terug naar waar zij vandaan gekomen waren.

De groep gelukszoekers, voornamelijk mannen, werd streng veroordeeld door György Bakondi, veiligheidsadviseur van Minister-president Viktor Orbán:

“Dit was een eclatante en gewelddadige poging ons land binnen te dringen en dat staan wij niet toe. Er is overduidelijk sprake van georganiseerde bendes.”

Migranten reizen van hun thuisland via de Balkan naar het Noorden om vervolgens, na illegaal de grens naar Hongarije te zijn overgestoken, elders in Europa een gokje te wagen.

Het aantal pogingen om op deze manier een huis en uitkering te scoren neemt de laatste maanden duidelijk toe, volgens veiligheidsagenten.

Helaas, bijna werd West Europa weer verrast met nog meer tandartsen en advocaten van de toekomst. Victor Órban verpest die grote kans voor ons weer.

Bewakingscamera en bron:

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x