Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Camera legt vast hoe immigranten Viktor Orbán tarten

Vanmorgen probeerden migranten weer Hongarije binnen te dringen.

De grenswachters voelden zich gedwongen om drie waarschuwingsschoten af te vuren, nadat de zeventig immigranten niet reageerden op formele waarschuwingen.

“De bewakingscamera filmde het voorval, dat ’s morgens om 5.30 plaatsvond.” aldus Karòly Papp, hoofd van de Hongaarse Veiligheidsdienst.

Vier van de indringers werden in de kraag gevat en achter tralies gezet. De meeste anderen renden, na het horen van de schoten, snel terug naar waar zij vandaan gekomen waren.

De groep gelukszoekers, voornamelijk mannen, werd streng veroordeeld door György Bakondi, veiligheidsadviseur van Minister-president Viktor Orbán:

“Dit was een eclatante en gewelddadige poging ons land binnen te dringen en dat staan wij niet toe. Er is overduidelijk sprake van georganiseerde bendes.”

Migranten reizen van hun thuisland via de Balkan naar het Noorden om vervolgens, na illegaal de grens naar Hongarije te zijn overgestoken, elders in Europa een gokje te wagen.

Het aantal pogingen om op deze manier een huis en uitkering te scoren neemt de laatste maanden duidelijk toe, volgens veiligheidsagenten.

Helaas, bijna werd West Europa weer verrast met nog meer tandartsen en advocaten van de toekomst. Victor Órban verpest die grote kans voor ons weer.

Bewakingscamera en bron:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.