NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Buurtbewoners naaien kapper – Gestapo Deelt €4.000 boete uit!

Het slechtste van de mens komt naar boven tijdens deze corona-hysterie.

Een kapper in Deventer is door zijn eigen buren verlinkt omdat hij in zijn schuur mensen aan het knippen was.

Toen de “handhaving” aankwam werd de kapper “op heterdaad betrapt”. Zowel de kapper als de klant kregen een fikse boete.

De kapper uit de Rivierenwijk had zijn schuurtje ingericht om ze toch mensen te kunnen knippen. Mensen kunnen door deze draconische maatregelen al wekenlang niet naar de kapper.

De boetes? €400 voor de klant en €4.000 (!) voor de kapper!

Hoe kun je met jezelf leven als agent en als buurtbewoners om dit te doen. Hoeveel lager kun je gaan?

Wat is Nederland in korte tijd diep gezonken.

https://www.gelderlander.nl/overijssel/kapper

Zie ook:

Landgenoten VERRADEN Nederlandse kroegbazen en kappers

 

5 1 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
11 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Pascal D.

NSB praktijken! Walgelijk!!!!!

Arjaan

De NSB is nooit uitgeroeid, W. A. kom erop terug op 4 mei 2021,wat een laffe streken, dapper hoor, je zal maar politie agent zijn om dictatuur te handhaven, foei in 1 woord

Knalkopje1

De Landwacht is dus weer opgericht. Onze tegenwoordige ‘handhavers’. De Landwacht was een NSB-hulppolitie die vanaf maart 1944 de mensen terroriseerde. Deze bende bestond letterlijk uit het schuim der aarde. Ze waren heel bedreven in mensen beroven van voedsel in het kader van de ‘strijd tegen de zwarte handel en van mensen op hongertocht tijdens de Hongerwinter. In Utrecht en Lunteren werkten ze samen met de Gestapo tegen het verzet. En in de rol waren zo ook heel goed in martelen.

Pascal D.

Uitstekende informatie! Ik walg al zo van die zg handhavers dat ik ze idd al heel lang vergelijk met de NSB en daar blijf ik bij! En nu ze politie wapens willen waar ze in 1e instantie voor zijn afgekeurd, houd ik helemaal mijn hart vast. Let maar eens op hoeveel zg incidenten door deze laffe burgers met een beetje macht gaan plaatsvinden!! Mijn god! Ik ben nog nooit met ze in aanraking gekomen en dat is maar goed ook voor hun! Maar ik had nog niet gehoord van de “landwacht”. Zeer interessant! ik ga het eens opzoeken. Bedankt Knalkopje… Lees verder »

Last edited 3 maanden geleden by Pascal D.
Knalkopje1

Bedankt voor je reacties!

z.hensens@gmail.com

Ik vind het echt grof schandalig om de politie ‘gestapo’ te noemen. Die doen verdorie gewoon hun werk. Als die gast niet illegaal was gaan knippen, was het niet gebeurt. Maar ja het is natuuurlijk weer de schjuld van de politie. Wat een omgedraaide werd leven we toch

Pascal D.

Z De politie word hier nergens Gestapo genoemd maar in een ander artikel worden idd Gestapo praktijken benoemd, en zo is het gewoon! Hier gaat het over onze laffe medeburgers die zichzelf “handhavers” noemen. Weet u wel, die afgekeurde politie-agenten en afgestudeerden uit de sociale werkplaats. Of dat jongetje dat heel zijn leven gepest is en nu boetes als wraak kan uitdelen. Of die dikke man of vrouw die nergens aan de bak kwam en nu alleen maar bij de uitgang van een voetgangers zone stil hoeft te zitten om fietsers boetes uit te delen. Of die held die een… Lees verder »

willemjob

Als deze kapper of een van zijn klanten iemand besmet, en die persoon overlijdt, wordt pas duidelijk wat er mis is met deze man. Iedereen kan haar afknippen, dus het is sowieso al een schertsberoep. Meehuilen met daders is dom. Deze figuur aangeven bij de politie is zeer verstandig. Spreken van Gestapo en NSB is weerzinwekkend.

Knalkopje1

De coronamaatregelen zijn buiten alle proporties en veel handhavers vinden het heerlijk om zoveel mogelijk bonnen te schrijven, Tegen grote groepen durven ze niet, wel tegen een kapper die in een open schuur iemand knipt. Het gevaar van besmetting was nihil. In Schiedam werden vier mensen die in de BUITENLUCHT op anderhalve meter afstand van elkaar van koffie en gebak genoten door Landwachters op de bon geslingerd. Samenscholing!!! Als de handhavers zich zo als dienstkloppers gedragen, mag je zo ook met de NSB, Landwacht of Gestapo vergelijken.
 

Last edited 3 maanden geleden by Knalkopje1
Pascal D.

Ik verwijs je naar mijn antwoord op z.hensens@gmail.com en naar de volgende linken :
 
https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_Landwacht
https://nl.wikipedia.org/wiki/Vrijwillige_Hulppolitie
 
 
 
 

Last edited 3 maanden geleden by Pascal D.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x