NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Burgers staan op tegen mondkapjesverplichting en dreigen met burgerarrest

Afgelopen dinsdag werd er een meeting gehouden in West Palm Beach, Florida.

De commissarissen van Palm Beach County bespraken een nieuwe “wet” over het dragen van gezichtsmaskers. Er moeten muilkorven gedragen worden op plekken, binnen en buiten, waar “social distancing” geen optie is.

De burgers van Palm Beach County, die hier tegen zijn, zijn goed georganiseerd en eensgezind, al doet de mainstream media er alles aan om dat te verhullen. Ze schilderen ze meestal af als gekkies.

Maar dat spel lijkt steeds meer averechts te werken. De mensen zien wie de échte (gevaarlijke) gekkies zijn en komen steeds meer op voor hun eigen rechten en hun eigen levens.

Na drie uur debatten en opmerkingen van bewoners werd het mandaat uiteraard met eenparigheid van stemmen aangenomen.

De commissarissen van Palm Beach County werden geconfronteerd met veel boze burgers die dreigden met  een arrestatie van de burgers tegen de districtsbeambten.

Burgers zwoeren dat “We, the people” dag en nacht zullen werken om dit onrecht te bestrijden en deze commissie van de kaart te vegen. (bron)

Nou goed, kijk verder naar deze, wat ons betreft, nieuwe CSTV-chef.

 

Deze mensen zijn werkelijk in staat om burgerarresten uit te voeren tegen deze districtsbeambten en voegen de daad bij het woord indien nodig. Hier komen we nog op terug.

District 6-commissaris Melissa McKinlay vertelde CNN’s:
“We moesten de kamer leegmaken en we moesten de kamer desinfecteren omdat niemand in onze kamer de richtlijnen voor sociale afstand volgde. Ze sloegen op onze beveiligde deur aan de achterkant van onze kamer daar . Ze bedreigden de arrestatie van de burger. “

Zwaar overdreven maar… Paniek.

Burgers kunnen een provincie, een stad of zelfs een heel land volledig platleggen. Iets waar we in Nederland eens wat meer over moeten gaan nadenken. Daar is geen geweld bij nodig.

 

Man tijdens de meeting: “Ziet u die vlag? (wijzend op een Amerikaanse vlag) Die vlag daar wil ik voor sterven!”

 

Niet alleen MSM schilderen deze mensen af als gekkies.

Media als GeenStijl en Dumpert zetten deze mensen tegenwoordig ook al weg als idioten.
Ook hun ziel lijkt te zijn verkocht aan de Duivel met hun zogenaamde “gezonde verstand”.

Dat gaat hier niet gebeuren. Dat is een belofte die de oprichter van dit kanaal maakt omdat hij weet dat hier zorgen over zijn.
Ook worden onderwerpen niet ontweken omdat er een agenda achter zit. Het gaat om de kennis en interesse van de persoon die het schrijft. Wel moeten er nog een aantal taboes doorbroken worden maar ook dat komt goed.

Hier zal nooit iemand achter de schermen met een politieke agenda ook maar enige vinger in de pap krijgen. En mochten we merken dat iemand dat probeert op welke wijze dan ook… Het gaat gewoon niet gebeuren.
Het zijn altijd onze persoonlijke opvattingen omtrent een bepaald artikel of video die we naar eer en geweten willen onderbouwen met zoveel mogelijk feiten en bronnen. Als iets niet klopt is dat een fout en geen agenda.

4.6 11 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
6 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hansz Pint

Wel interessant zon burgerarrest... maar hoe werkt dat dan....? En roept degearresteerdedan niet de politie erbij... mmm tja.... En ja, er zijn veel mensen wakker geworden, maar nog lang niet genoeg om de machthebbers ergens toe te dwingen, als je 400 man kan oppakken dan kan je ook een malieveld vergrendelen en IEDEREEN richting opvangkamp manouvreren... ZIJ hebben de middelen en mogelijkheden, en de meeste mensen zijn bang voor geweld en arrestaties.... De terreur van de Angst... zo werkt het nu eenmaal en dat wèten zij... Een paar duizend op t malieveld werkt dus niet, 100.000 misschien wel... Ik ben… Lees verder »

Piet

Kom op zeg 7 miljoen mensen zeker 4 miljoen zijn wakker .We gaan toch niet bang worden voor 3000 lijpe rand debielen die ons proberen te onderdrukken !.

Hansz Pint

Pittige tante zeg, niet op haar mondje gevallen…
Toch zal elk pittig commentaar dovemansoren bereiken, en God erbij halen als voorspellende waarschuwing zal ook niets helpen, het Godsgebruik in de politiek is slechts voor de buhne…
En volgens mij wordt GOD… ook niet meer gebruikt in de eed afleggen, ik beloof is ook goed…

Hansz Pint

Aha, geen CAPTCHA belemmeringen, ik kan gewoon ee half uur zitten tikken en dat dan insturen… gisteren niet, 30 regels geschreven en…. CAPTCHA !
Zonder dat er ook maar een CAPTCHA te zien was overigens…
Okay, weg hiermee …………………………………………………………

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x