Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Burgers lopen met een grote bek richting de slachtbank

Verspreid de vrijheid!

Gelukkig zijn er nog enkele mainstream media die de belachelijke censuur van de social media, en in dit geval vooral van YouTube, wel bespreekbaar maken.

Steeds meer en meer gerenommeerde artsen, therapeuten en andere experts komen naar buiten om ons te waarschuwen. Maar de mainstream media en de social media heeft een groot gedeelte van de mensheid nog steeds in haar greep en proberen krampachtig en schaamteloos de monden te snoeren van deze mensen.

Iedere mening over COVID19 die niet overeenkomt met de “waarheid van de WHO” wordt schaamteloos verwijderd van YouTube en ook van andere social media. De mainstream media laat deze mensen absoluut niet aan het woord en ze worden direct weggezet als complotdenkers.

Wij plaatsten de video onderaan dit artikel op YouTube en ook die werd binnen één dag weggehaald. De video is ondertiteld en laat een persconferentie zien van twee artsen die eigenaar zijn van een spoedeisende hulp en 5.200 mensen hebben getest.

Het kanaal van David Icke, met bijna een miljoen volgers, is ook door YouTube verwijderd.

YouTube, Twitter en Facebook beslissen wat waar is en wat niet waar is. Open onderzoek is verboden.

Het meest zorgwekkende is de massa naïeve mensen die met een hele grote bek rechtstreeks naar de slachtbank lopen. 

Een grote bek omdat ze geen enkel besef hebben waar we in beland zijn maar wel met het vingertje wijzen.

Je wordt voor complotdenker uitgemaakt en ze wijzen je aan als oproerkraaier. Ze hebben niet in de gaten aan welke kant van de geschiedenis ze komen te staan. Ze hebben daadwerkelijk niet door wat er hier gaande is terwijl alles vrij makkelijk is uit te zoeken.

Honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen, proberen de mensheid te waarschuwen voor wat er werkelijk gaande is. Het is voor ieder mens met een klein beetje gezond verstand zo makkelijk om het grote plaatje te zien. De kennis ligt voor het oprapen.

Wij refereren allemaal naar die kennis en proberen mensen aan het denken te zetten maar men weigert het te accepteren en als waarheid te overwegen. Men weigert voor zichzelf te denken en de informatie kritisch te bekijken om zo een eigen mening te vormen. De dikke olifanten in de kamer worden niet gezien.

De geest is uit de fles maar deze mensen zijn onverbeterlijk en houden de boel op zodat we eerst nog door een heel veel diepe ellende moeten voordat de mensheid zijn gezonde verstand terugkrijgt.

Een gesprek tussen Tucker Carlson en Dave Rubin over de censuur van de (social) media en hoe we richting een totalitaire toekomst gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=C64_5gGqKg8

Verwijderde video. Twee eigenaren van spoedeisende hulp over de leugens achter COVID19


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x