nl Nederlands

Bubble van de Europese Unie gebarsten door Corona

De Brusselse bubble is ineens niet meer zo´n veilige bubble waar men normaal gesproken, wereldvreemd en afgesloten van de buitenwereld, de meest waanzinnige besluiten neemt.

Vooral afgelopen vrijdag was dat duidelijk te merken in Brussel. Normaal gesproken zitten de horecagelegenheden rondom het gebouw van het Kwaad van Europa vol met lallende EU-officials, Maar dat was vrijdag wel anders.

Gebouw EU Commissie

 

Ondanks dat men zelf oproept om vooral NIET te gaan hamsteren, zien we wél rijen EU-officials zenuwachtig rond het Berlaymont-gebouw de supermarkten afstruinen om groots in te slaan.

Één EU-official had zijn kar vol met graanprodukten en pasta in de Carrefour vlakbij het Berlaymont-gebouw. Hij stond in de ellenlange rij voor de kassa te wachten. “Ik moet thuiswerken en ik heb eten nodig.”

De manager van de supermarkt weet niet wat hij meemaakt.

“Ik heb hier geen woorden voor. Mensen doen boodschappen alsof we in tijden van oorlog leven. Ze kopen toiletpapier, tissues en voedsel op in grote hoeveelheden. En waarvoor? Alleen scholen en bars gaan dicht. Dat zal ze toch niet weerhouden om te eten?”

Een aantal mensen lopen er nog wel rond in het gebouw.

“Er hangt hier een sfeer alsof het einde van de wereld in zicht is. Iedere keer dat een persoon niest staren zijn collega´s hem angstig aan.”, aldus een official.

Lallende EU-topmannen voor Corona en nog voor Brexit:

Bron:
https://www.politico.eu/article/coronavirus-pops-brussels-bubble-lockdown-belgium/

5
Reageer! Houd het netjes. Schelden, aanvallen = Ban

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
5 Comment draad
0 Draad antwoorden
6 Volgers
 
Comment met meeste reacties
HOT! comment
5 Comment schrijvers
dreamteamWillem van leeuwenRuud BeijerPaul picavetGeloofJeTZelf Recente comments schrijvers
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ruud Beijer
Gast
Ruud Beijer

Ja iedereen is bang voor het virus. Andere problemen bestaan ineens niet meer.
Stem op de PVV óf Fvd. De rest van de partijen verraden ons land door hun liefde voor de asielparasieten en de islam.

GeloofJeTZelf
Lid
GeloofJeTZelf

Nu maar hopen dat mensen wakker worden

Willem van leeuwen
Gast
Willem van leeuwen

Tja alle landen zijn onafhankelijk van de EU maar een close down begonnen. En Nederland ? Die heeft een paar managers die wachten oo orders van de EU. We zijn echt de sjaak met deze Eurofiele ambtenaren.

Paul picavet
Gast
Paul picavet

Gewoon één woord ern kwal

dreamteam
Lid
dreamteam

Mensen kijk eens de Jensen show 126, https://www.youtube.com/watch?v=u6Ii5PPut8U&t=1s De komst van dit virus en het circus er omheen gaf me al een hele nare bijsmaak, ik had allang het idee hier klopt iets duidelijk niet, want de weerstand tegen de EU en het globalisme werd steeds groter en begon zelfs duidelijk overwinningen te boeken. Er is één ding wat mensen doodsbang maakt en dat is het onzichtbare, het ongrijpbare, nou volgens mij is wel duidelijk wat dat is en is dat niet toevallig dat juist zoiets nu zo de kop op steekt? Dat COVID-19 virus komt volgens mij helemaal niet… Lees verder »

SATOS - Hét platform voor crypto´s

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten