Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Briefje over Jan

Ik kwam al eens eerder in aanvaring met TPO, dat was met Chris Aalberts, die zich helemaal stort op de teloorgang van de FvD, ik stuitte hierop omdat ik zo af en toe wel eens “BRIEFJE VAN JAN” las die elke dag een knuffel of schop onder de kont geeft, aan de Nederlanders die dat volgens hem verdienen.

Uiteraard zal ik de laatste zijn die ontkent dat Jan Dijkgraaf creatief met de pen is, maar dat hij bepaald niet netjes met mensen omgaat en dat hij louter uit eigen gewin zijn schrijfsels maakt en daarbij ook nog eens bedelt om geld, dat is mij vrij recent pas echt goed duidelijk geworden.

Zeker voor mensen als een Jan Dijkgraaf is het heel gemakkelijk, om via zijn connecties aan allerlei gegevens te komen over mensen, die in de publiciteit staan en hem al dan niet welgevallig zijn, om ze dus zo of een knuffel, dan wel een schop onder de kont te geven, maar zeer recent werd hijzelf hierdoor ook eens goed op de korrel genomen.

Dat Jan niet onbemiddeld is gebleven door zijn schrijfkunst is wel heel erg duidelijk, Jan zet zich graag in voor anderen, zolang de kassa maar rinkelt, dat valt dan ook regelmatig bij zijn briefjes te lezen, ja onbaatzuchtig is hij dan ook bepaald niet, hij biedt zelfs een schrijvershuisje in de verhuur aan, want ja hij moet toch ergens munt uit kunnen slaan.

Kijk eens goed naar dit filmpje:

Tilasmi Frigge kwam verhaal halen over de laster van Jan Dijkgraaf. Ik vind dit ongekend moedig van Tilasmi en eigenlijk is dit een ontmaskering van wie Jan Dijkgraaf in werkelijkheid wel is, had ik in zijn schoenen gestaan, dan had ik op zijn minst wel een gesprek met Frigge aangegaan, maar helaas!

De Ommerkeer is een onafhankelijke pers die verandering wil en dat is nu net waar Jan Dijkgraf tegenaan heeft geschopt. Eigenlijk oerdom, want hetgeen Tilasmi Frigge tot op heden aan de kaak heeft gesteld in verschillende Youtube-video´s valt niet zomaar onderuit te halen. Dit zou nog wel eens enorm pijn kunnen gaan doen in Jan zijn portemonnee, want het maakt hem ongeloofwaardig.

Tilasmi Frigge bracht het boerenprotest onder de aandacht en het nepnieuws van de NOS. Zijn stickers vinden gretig aftrek bij het publiek en nog veel meer, hij was erbij en bezocht zelfs de boeren om een duidelijke uitleg te kunnen geven naar de kijkers, een Jan Dijkgraaf woont zelfs tussen de boeren, maar zal nooit zulk een actie ondernemen, veilig vanaf zijn erf, of in een praatprogramma laat Jan van zich gelden, maar daar zal wel niets gratis aan zijn, niets onbaatzuchtig of om mensen te helpen, uiteraard wordt dit ook niet van hem verwacht, maar het is dan wel zo netjes, wanneer hij hoor/wederhoor pleegt.

Het zal een onaangename verrassing zijn geweest toen Tilasmi Frigge daar op zijn erf stond, en ja hij had het recht om hem te sommeren om zijn erf te verlaten, maar deze inkijk was wel ontluisterend!

Voor de netheid heb ik een mailtje met dit filmpje naar TPO gestuurd, misschien komt er nog een reactie op, in ieder geval werd mijn reactie “Aan de belastingbetaler” van Jan Dijkgraaf dus niet geplaatst bij Jan zijn schrijfkunst, uiteraard zit ik hier niet mee, maar een felle uithaal naar de NPO richting bijvoorbeeld Xula Rijxman hebben voor mij veel minder betekenis gekregen, als de inzet die Tilasmi Frigge publiekelijk doet, hij stapt tenminste op journalisten af en confronteert ze met de waarheid, dat is wat respect afdwingt!

Ik zou zeggen kijk eens wat filmpjes van Tilasmi Frigge, op YouTube en ja wij betalen allemaal aan die publieke omroep, die ook leugens verspreidt, ik zou heel graag dat geld aan andere doeleinden besteden, want de NPO staat bij mij nu al voor jaren op zwart!

Chris Collard.

Bedankt Chris! N.a.v. jouw column, embedden we hier nogmaals het kanaal van De Ommekeer. Een onmisbare aanvulling in de strijd tegen fakenews en nepjournalistiek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

1
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
dreamteam
Lid
dreamteam

Ik had al mijn scepsis richting TPO, maar las zo nu en dan wel Briefje van Jan, maar wat Tilasmi Frigge hier laat zien, is wel dat niet alle bedelaars voor geld beloond dienen te worden, als u wilt doneren, kunt u dat beter doen naar Common Sense TV of naar de Ommekeer, tja, ik zou hier ook mijn bankrekeningnummer kunnen neerzetten, dan zou ik ook een leuk stulpje zoals Jan Dijkgraaf kunnen realiseren. Maar dit is niet mijn principe, toen mijn vader nog leefde zei hij tot zijn kinderen, stop een worst in mijn kont, dan slepen de honden… Lees verder »

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: