Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Briefje over Jan

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ik kwam al eens eerder in aanvaring met TPO, dat was met Chris Aalberts, die zich helemaal stort op de teloorgang van de FvD, ik stuitte hierop omdat ik zo af en toe wel eens “BRIEFJE VAN JAN” las die elke dag een knuffel of schop onder de kont geeft, aan de Nederlanders die dat volgens hem verdienen.

Uiteraard zal ik de laatste zijn die ontkent dat Jan Dijkgraaf creatief met de pen is, maar dat hij bepaald niet netjes met mensen omgaat en dat hij louter uit eigen gewin zijn schrijfsels maakt en daarbij ook nog eens bedelt om geld, dat is mij vrij recent pas echt goed duidelijk geworden.

Zeker voor mensen als een Jan Dijkgraaf is het heel gemakkelijk, om via zijn connecties aan allerlei gegevens te komen over mensen, die in de publiciteit staan en hem al dan niet welgevallig zijn, om ze dus zo of een knuffel, dan wel een schop onder de kont te geven, maar zeer recent werd hijzelf hierdoor ook eens goed op de korrel genomen.

Dat Jan niet onbemiddeld is gebleven door zijn schrijfkunst is wel heel erg duidelijk, Jan zet zich graag in voor anderen, zolang de kassa maar rinkelt, dat valt dan ook regelmatig bij zijn briefjes te lezen, ja onbaatzuchtig is hij dan ook bepaald niet, hij biedt zelfs een schrijvershuisje in de verhuur aan, want ja hij moet toch ergens munt uit kunnen slaan.

Kijk eens goed naar dit filmpje:
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=s_JL6aorslk[/embedyt]

Tilasmi Frigge kwam verhaal halen over de laster van Jan Dijkgraaf. Ik vind dit ongekend moedig van Tilasmi en eigenlijk is dit een ontmaskering van wie Jan Dijkgraaf in werkelijkheid wel is, had ik in zijn schoenen gestaan, dan had ik op zijn minst wel een gesprek met Frigge aangegaan, maar helaas!

De Ommerkeer is een onafhankelijke pers die verandering wil en dat is nu net waar Jan Dijkgraf tegenaan heeft geschopt. Eigenlijk oerdom, want hetgeen Tilasmi Frigge tot op heden aan de kaak heeft gesteld in verschillende Youtube-video´s valt niet zomaar onderuit te halen. Dit zou nog wel eens enorm pijn kunnen gaan doen in Jan zijn portemonnee, want het maakt hem ongeloofwaardig.

Tilasmi Frigge bracht het boerenprotest onder de aandacht en het nepnieuws van de NOS. Zijn stickers vinden gretig aftrek bij het publiek en nog veel meer, hij was erbij en bezocht zelfs de boeren om een duidelijke uitleg te kunnen geven naar de kijkers, een Jan Dijkgraaf woont zelfs tussen de boeren, maar zal nooit zulk een actie ondernemen, veilig vanaf zijn erf, of in een praatprogramma laat Jan van zich gelden, maar daar zal wel niets gratis aan zijn, niets onbaatzuchtig of om mensen te helpen, uiteraard wordt dit ook niet van hem verwacht, maar het is dan wel zo netjes, wanneer hij hoor/wederhoor pleegt.

Het zal een onaangename verrassing zijn geweest toen Tilasmi Frigge daar op zijn erf stond, en ja hij had het recht om hem te sommeren om zijn erf te verlaten, maar deze inkijk was wel ontluisterend!

Voor de netheid heb ik een mailtje met dit filmpje naar TPO gestuurd, misschien komt er nog een reactie op, in ieder geval werd mijn reactie “Aan de belastingbetaler” van Jan Dijkgraaf dus niet geplaatst bij Jan zijn schrijfkunst, uiteraard zit ik hier niet mee, maar een felle uithaal naar de NPO richting bijvoorbeeld Xula Rijxman hebben voor mij veel minder betekenis gekregen, als de inzet die Tilasmi Frigge publiekelijk doet, hij stapt tenminste op journalisten af en confronteert ze met de waarheid, dat is wat respect afdwingt!

Ik zou zeggen kijk eens wat filmpjes van Tilasmi Frigge, op YouTube en ja wij betalen allemaal aan die publieke omroep, die ook leugens verspreidt, ik zou heel graag dat geld aan andere doeleinden besteden, want de NPO staat bij mij nu al voor jaren op zwart!

Chris Collard.

Bedankt Chris! N.a.v. jouw column, embedden we hier nogmaals het kanaal van De Ommekeer. Een onmisbare aanvulling in de strijd tegen fakenews en nepjournalistiek.

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=UUWnF3QV9SWY12uVW1sQEoBg&layout=gallery[/embedyt]


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x