Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Brief aan de kamer: Je moet het ijzer smeden als het heet is

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Naar aanleiding van deze video besloot ik de volgende brief aan alle Kamerleden te verzenden

Geachte kamerleden, 

Er gaapt een enorme kloof tussen de burgers van Nederland en de Haagse elite, want wat blijkt maar weer, dit kabinet bezigde zich helemaal niet met de belangen van de bevolking en dat is niet van vandaag op gisteren, nee dat probleem dateert al van voor 2002!
Dat ik en vele Nederlanders totaal geen vertrouwen meer hebben in onze volksvertegenwoordiging, is een gevolg van decennialang weigeren om werkelijk als echte volksvertegenwoordigers op te komen voor de belangen van ons als bevolking en verdeel en heers toe te passen, geen oplossingen, maar schijnoplossingen in belang van multinationals!
Vanuit de bevolking zijn er al tal van ideeën aangedragen, is er soms forse kritiek geuit, maar ook dit kabinet blijkt weer Oost-Indisch doof te zijn, dit kleine landje wordt nu al voor decennialang geteisterd door incompetente politici, die de problemen afschuiven naar een EU, die velen van ons totaal niet gewild hebben!
Zolang ik mij kan heugen (ik ben inmiddels 62) is er al een woningnood, waar niets aan gedaan wordt en de problemen stapelen zich alleen nog maar op, zeker als we de grenzen openhouden voor de vele asielzoekers, die als zij eenmaal statushouder zijn, volgens de EU normen binnen een half jaar een nieuwe woning dienen te krijgen!
Dat is gewoon pure discriminatie naar de eigen bevolking toe, die ingeschreven als woningzoekende, op een wachtlijst komen te staan van veelal meer dan 10 jaar, die niet in een compleet aangeklede woning stappen en wel voor alle kosten dienen op te draaien, hoe zaait de politiek haat onder de eigen bevolking?
Nu pakte ik hier maar één facet van de enorme berg aan dwalingen af, want ik vind het een gotspe dat we in een dictatuur zijn beland, dat mensen die vreedzaam demonstreren wappies genoemd worden en door Politie, ME, Boa’s en Romeo’s ongestraft in elkaar geslagen mogen worden, straks is het weer 5 mei, maar we leven hier niet meer in vrijheid!
We leven hier in een demodictatuur, voor mij is alleen 4 mei nog valide en zijn 4 t/m 6 mei voor mei de dagen van rouw, op 6 mei 2002 werd namelijk de democratie (wat daar nog van over was) vermoord en inmiddels gaan er steeds meer mensen de straat op voor de vrijheid, wetende dat ze daarvoor afgetuigd kunnen worden!
Ik leef momenteel in een land, waarin ik niet meer wil leven, een corrupte Pedo/Narco staat, waar alleen nog het recht van de sterkste telt, waar ik liever corona krijg, dan mee wens te doen met de maatregelen daartegen, omdat het medicijn vele malen erger is als de kwaal en waarbij alternatieven zoals Ivermectine en HCQ in combinatie met zink en virusremmer ons onthouden worden!
En waarom worden deze alternatieven ons onthouden? Dat heeft alles met belangen van doen, men speelt liever Russische Roulette met de bevolking, middels een vaccin waar we zelf proefkonijn van mogen zijn, dan dat de farmaceutische industrie hier geen enorme winsten op kan maken, omdat er op deze veilige medicatie o.a geen patent meer zit!
De woorden die ik hier gebruik, zijn zo nu en dan best wel hard, maar ze dienen gezegd te worden, ik wens hier eigenlijk niet meer te leven, er bestaan uiteraard wel mogelijkheden om tot een oplossing te komen, maar dan hebben we een bindend correctief referendum nodig, gekozen burgemeesters en een enorme opschoning binnen de politiek door een https://alternatiefstaatsbestel.nl/
Nederland zou er enorm mee gebaat zijn, wanneer zij net als de Britten een streep trekt door die hele achterlijke EU, wanneer we af zouden stappen van die globalistische bende, die ons gigantisch heeft neergesabeld, waardoor we totaal onze eigen waarde hebben verloren en we de pinapparaat geworden zijn van lidstaten, waar wij nooit iets van hoeven te verwachten!
Het is voor mens en dier ontluisterend hoe deze politiek zich hier bezigt, hoe politici verdeeldheid aan het zaaien zijn, verdeel en heers hanteren, in plaats van volksvertegenwoordiger te zijn in de letterlijke zin van het woord, er dient afgerekend te worden met de volksverlakkers, die ons nu al jaren gijzelen in een EU die een meerderheid niet wil, die ons als bevolking onze grondrechten afpakt!
Het wordt de hoogste tijd dat ambtenaren en de rechterlijke macht eens onder een vergrootglas worden gelegd, om tot één belang te komen, nu wordt er aangestuurd naar uiteindelijk een volksopstand, dat komt omdat er niet meer in het belang van ons land wordt gedacht, of dat er aan onze eigen inwoners wordt gedacht, maar er paniek wordt gezaaid met virussen, stikstof, CO2 en opwarming van de aarde.
Is er wel één ding die niet meer zal gaan helpen, dan is het wel de censuur die ingevoerd is, er dient weer gezond verstand gebruikt te gaan worden, ik noemde het al: https://alternatiefstaatsbestel.nl/ zou een enorme positieve werking kunnen hebben, als er niet meer van die schoolmeestertjes als een Hugo de Jonge ons als kindertjes zou kunnen behandelen!
Hiermee denk ik voorlopig wel even genoeg gezegd te hebben, we hebben dus nieuwe politieke elan nodig, waarbij bestuurders afgerekend kunnen worden op hun fouten, nu komen ze er nog telkens mee weg en worden er zelfs voor beloond met leuke baantjes, waarvoor ze lang niet altijd geschikt blijken te zijn! (kartel politiek)
Met vriendelijke groet, Chris Collard
verzonden naar alle Kamerleden

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x