Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

BREAKING: Pennsylvania binnen handbereik voor Donald Trump

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Rechter Pennsylvania oordeelt: Verkiezingen onconstitutioneel

Waarschijnlijk komen Pennsylvania en de andere staten in de zak van Donald Trump want de Democraten hebben de wetten aan hun laars gelapt door stemmen per post (mail-in-votes) in te voeren.

De Democratische beleidsmakers vroegen daar geen toestemming voor, hebben de wet overtreden en zijn gepakt. Een rechter verklaart dat de wet niet is nageleefd door de regels van de verkiezingen te veranderen. De te laat ingeleverde poststemmen zijn illegaal en in principe hebben de Republikeinse State-Legislators (staatswetgevers) groen licht om de verkiezingen aan Trump te geven.

We weten dat precies daar de meeste frauduleuze stemmen zitten en Trump zal met een grote voorsprong winnen in Pennsylvania.

Alleen dit zal de verkiezingsuitslag zeer waarschijnlijk al omdraaien. Maar dan nog zijn Trump en directe of indirecte partners nog niet klaar met Pennsylvania. Maar we willen de waarheid weten en er lopen meerdere zaken naar o.a. fraude. Dit soort mensen moeten ook strafrechtelijk vervolgd worden.

Deze rechtszaak is niet eens direct aangespannen door het Trump-Team. Het waren Republikein Sean Parnell en Congressman Mike Kelly in Pennsylvania  die deze zaak hebben aangespannen. Het zal niet direct iets veranderen en de Supreme Court van Pennsylvania bestaat uit 5 Democraten en 1 Republikein. Maar toch is dit heel belangrijk.

Biden geniet tot nu toe van al dat momentum dankzij de haast van de media om hem te zalven. Het mediakartel wachtte 34 dagen in 2000 tot Al Gore de juridische procedure voortzette, maar verklaarde dat alles na 10 dagen voorbij was ondanks (of beter gezegd vanwege) de enorme juridische strijd die eraan kwam.

Vanaf 1 december beginnen de hoorzittingen in de andere staten.

Mike Kelly

Rechter oordeelt verkiezingen illegaal

In Pennsylvania vaardigde rechter McCulloch twee dagen geleden een gerechtelijk bevel uit om de certificering van stemmen stop te zetten. 

De media vertaalde dat in: “Trump verliest Hoger Beroep in Pennsylvania.” 

De CNN: Vernederende nederlaag.
https://www.cnn.com/2020/11/28/politics/donald-trump-election-georgia-runoffs/index.html

Waanzinnig toch? Die media? En zetten ze ons in een complottenlijst.

 

De rechter heeft de redenen voor haar besluit opgeschreven in een Memorandum Opinion.

In buitengewoon duidelijke taal verklaart de Democratische rechter dat: “de gewijzigde afwezigheids- en poststemmen in Pennsylvania ongrondwettelijk, onconstitutioneel en ongeldig waren omdat ze in strijd zijn met de eisen van de grondwet van Pennsylvania.”

De reden voor het bevel is “de dwingende eisen die in deze zaak aan de orde zijn gesteld, die over de gehele staat en nationaal zorgen baren”. (bron) (bron)

“Indieners lijken succes te boeken, omdat de Grondwet geen mechanisme voor de wetgevende macht biedt om het stemmen bij afwezigheid zonder grondwetswijziging uit te breiden”, schreef Rechter McCullough.

Bij het uitspreken van een noodbevel moeten rechters overwegen of de Republikeinen zullen winnen of “slagen op grond van de verdiensten”.

McCullough was van mening dat de “indieners een levensvatbare bewering lijken te hebben dat de mail-in-stembusprocedures uiteengezet in Wet 77 in strijd zijn met de duidelijke taal van de bepaling van de Pennsylvania-grondwet die het stemmen bij afwezigheid behandelt.

Documenten:

 

Het is niet duidelijk om hoeveel stemmen dit exact gaat maar we weten dat dit Pennsylvania naar Donald Trump zal brengen.

Geen arrest

Dit is geen arrest , maar een memorandum waarin de redenen voor het rechterlijk bevel wordt toegelicht. Het bewijs moet nog volledig worden gepresenteerd. De Rechter legt aan het eind zorgvuldig uit dat er schade zou worden aangericht door 7 miljoen stemmen van de bevolking van Pennsylvania uit te brengen, maar het kan geen kwaad om tot 8 december (de veilige haven datum) te wachten om het bewijs te overwegen.

De uitspraak van deze democratische rechter heeft een enorme impact omdat het PA gerechtshof de certificering van de uitslagen stop zet.

Ook stelt de rechter vast dat overheidsfunctionarissen de Staatswet hebben overtreden, namelijk door mail-in stemmen toe te laten zonder daar wettelijke toestemming voor te hebben gekregen.

Dit zou alle stemmen die na de oorspronkelijke, bij wet vastgelegde, termijn via de post zijn gestuurd, ongeldig maken.

Kortom, de gouverneur, verkiezingsfunctionarissen en andere topregerings-actoren veranderden de regels met betrekking tot de verkiezingen, zonder goedkeuring van wetgevende macht van Pennsylvania. Dit maakt het ongrondwettelijk volgens haar.

Een hoger gerechtshof kan (en zal waarschijnlijk) dit “rulen”. The Supreme Court Pennsylvania heeft 5 Democratische rechters en 1 Republikeinse. Het gaat om het narratief van de media en de Democraten en het pad van Donald Trump richting gerechtigheid.

Hier kan men mee voort in andere staten. De staatswetgever is verantwoordelijk voor de verkiezingen en niemand anders dan als laatste SCOTUS.

Steve Turley legt het goed uit in de video.

Het narratief van de media en de Democraten is vooral censuur, alles afdoen als ” zonder bewijs” en een illusie creëren alsof het allemaal kansloos is. Deze zaak werd ook onterecht een “verlies voor Trump” genoemd. Er zijn veel meer mensen aan het strijden tegen deze coup dat alleen het team van Donald Trump.

Aanvullende bron:
https://legalinsurrection.com/2020/11/pennsylvania-state-judge-halts-certification-finds-likelihood-mail-in-balloting-procedures-violate-pa-constitution/
https://www.theepochtimes.com/judge-republicans-will-likely-win-pennsylvania-election-lawsuit_3596477.html

Luister naar Dr. Steve Turley die goed uitlegt hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen langs de wegen van de wet. 

Fakemedia- & Twitter-censuur

Afgelopen 2 dagen overspoelden de fakemedia ons weer met “nieuws” over Donald Trump en al zijn verloren zaken. Deze week “verloor” hij weer in hoger beroep in Pennsylvania.

Overal ongefundeerde claims van valse claims. Getuigen die onder ede de meest vreselijke dingen verklaren worden gewoonweg genegeerd of ze worden persoonlijk zwaar onder druk gezet doordat de media gaat graven in hun leven. Het is om te kotsen.

In veel artikelen wordt niet eens omschreven om welke zaak het precies gaat. Het is pure Trump-haat.

Het Trump Derangement Syndrome bestaat echt. In Nederland hebben wij Chris Aalberts die aan het Baudet Derangement Syndrome lijdt.

Ook Twitter sloeg weer toe. Twitter heeft woensdag het persoonlijke account van senator Doug Mastriano, een Republikein, opgeschort nadat wetgevers op zijn verzoek een hoorzitting hielden over verkiezingskwesties.

Mastriano zei vrijdag voor het eerst over de kwestie: “Deze censuur is onaanvaardbaar in Amerika. Een natie die ik het grootste deel van mijn volwassen leven heb gediend…

RTL kopt zelfs: “Gebrek aan bewijs!”. Nergens terug te lezen. Een lege uitspraak. Ze hebben geen idee waar ze het over hebben.

Tot op dit moment heeft de media er nog geen verslag van gedaan en NEGEREN het zelfs volledig.

Daarom… NEGEER DE MEDIA!

 

 

[the_ad id=”37574″]

 

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x