Brandweer in de val gelokt en afgetakeld door Immigranten

Franse brandweer- en politiemannen in de Parijse wijk Champigny-sur-Marne werden begin deze week aangevallen door een bende van jonge immigranten. Ze slingerden projectielen en mortieren naar de hulpverleners.

Dit gebeurde dinsdag vroeg in de morgen toen een bende van 15 gemaskerde immigranten expres een vuilnisbak in de brand staken om zo de brandweermannen in de val te lokken en aan te vallen.

Toen de politie aankwam zagen ze dat de brandweermannen werden belaagd, zowel lichamelijk als met mortieren en andere `projectielen. 

“Het was echt een val die opgezet was,” vertelde één van de politiemensen.

De politie maakte geen indruk op de immigranten en ook zij werden bekogeld met mortieren en andere voorwerpen.

Uiteindelijk kreeg de politie de boel onder controle en konden ze 3 minderjarige immigranten arresteren. Ze zijn eventjes op het bureau vastgehouden maar zijn al weer vrij.

Dit is allang niet meer vreemd in het Parijs van vandaag. Mensen zien het en lopen er gewoon langs heen. Aanvallen zoals deze vinden dagelijks plaats. Voor immigranten zijn spoedeisende hulpverleners en en brandweermannen het favoriete doelwit van deze laffe gang.

 

In september zijn er in een tijdsbestek van 2 weken 3 dezelfde soort aanvallen uitgevoerd waar politie en brandweer het doelwit waren van immigranten met mortieren, Molotov cocktails en stenen.

 

Afgelopen week hebben brandweermannen gedemonstreerd in de straten van Parijs om hun zorgen te uiten over hun gevaarlijke situatie.

De protesten eindigden in rellen tussen de brandweer en de politie.

Dit is de wereld van de globalisten anno 2019. Men moet er toch niet aan denken hoe het eruit ziet in 2029 als de burger niet heel snel afrekent met deze levensgevaarlijke politici? En dan nog valt er een hoop werk te verrichten om dit tuig keihard aan te pakken en heel snel het land uit te zetten!

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x