NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Boze oude man: “Voor ik naar het kamp wordt gestuurd, een laatste bericht.”

Door: De boze oude man – Bron EJBron

Wereldwijd wordt er een aanslag op de democratie gepleegd door nieuwe oude nazi’s: het rijkste tuig van de wereld, bankiers en industriëlen in combinatie met de nieuwe elite van superrijken als Gates. En ook wereldwijd staan socialisten en communisten weer aan de verkeerde kant van de geschiedenis.

Lieten zij zich ooit leiden door Hitler en zijn nationaalsocialisme en Stalin met zijn dictatoriale versie van het communisme, zij laten zich nu leiden door Obama en zijn antidemocratische Democraten en Merkel met haar in geest en mentaliteit DDR terreuraanhang.

Weer zijn het de vele leiders van ‘socialistische en communistische’ partijen die hun aanhang oproepen tegen zichzelf een coup te plegen. Weer worden mensen door namaaksocialisten en nepcommunisten belazerd en weer worden ze naar de slachthuizen gevoerd door dat tuig.

En weer staat een nieuwe meute SA leeghoofden als Antifa en BLM te brullen dat alles gebeurt in het belang van het volk. Weer zit er geen millimeter verstand in deze druiloren die door heksen als Pelosi worden bespeeld.

LEES HIER VERDER:
Voor ik naar het kamp wordt gestuurd, een laatste bericht

Bron:
EJBron

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x