Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Boycot de horeca

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

We moeten op alle mogelijke fronten strijden. De terroristen die nu ons hele leven naar de kloten willen helpen kennen geen grenzen. Kijk maar wat er nu gebeurt in Australië, kijk maar wat er nu gebeurt in Oostenrijk…. Dat is allemaal onderdeel van het plan. En dat komt ook allemaal bij ons. Dat staat ons ook allemaal te wachten.

 

 

 

rutler en hufter hebben aangekondigd dat ze de komende weken gaan nadenken over soortgelijke uitsluitingsmaatregelen. Dat is allemaal onderdeel van de propaganda die klaus schwab ze dicteert. Er gaat helemaal niet over nagedacht worden. Het staat allemaal allang vast. Het enige waar ze over na gaan denken is hoe ze het via de media alvast in uw brein gaan inmasseren.

Straks vindt u het een goed idee dat gezonde mensen, mensen die wel nog over verstandelijke vermogens beschikken (want dat is het eerste dat de gifspuiten kapot maken) nergens meer naartoe mogen. Misschien nog net hun boodschappen mogen doen, maar ook dat blijft niet duren. Die gifspuit moet erin.

Goedschiks is allang voorbij. Kwaadschiks gaat hufter de jonge van deur tot deur. Twee romeo’s om u vast te houden en een uitzendkracht om de spuit (ze weten niet eens hoe dat correct moet worden gedaan) in uw lijf te jassen.

 

 

Wij zullen ook stappen verder moeten gaan in deze oorlog van het goede tegen het kwade. Alleen demonstraties, die notabene nog worden neergeknuppeld ook, gaan ons niet helpen. We hebben blokkades en stakingen nodig. En nog veel hardere maatregelen dan dat.

Molotovcocktails gaan wellicht voor velen nu nog een stapje te ver. Maar dat komt nog wel. En nog veel meer ook hoor. Want nogmaals, zij kennen geen grenzen met hun terroristische akties. Wij zijn beschaafde en beletterde mensen, maar wij hebben uiteindelijk ook onze limieten. En daar zijn ze inmiddels al heel dichtbij. En als de beer eenmaal los is, dan kennen wij ook geen grenzen meer.

 

Maar laten we het voor nu nog beschaafd houden.

Dit is ook een vorm van verzet:

Een heerlijk flesje kwalitatief goede wijn is bij een wijnhandelaar of in een supermarkt is al te koop vanaf 5 of 6 euro.

Een fles Chateauneuf du Pape of een Marqúes de Riscal Rioja, hee, dan praten we over enkele van de lekkerste wijnen ter wereld, zijn met een beetje geluk voor 12 of 13 euro te vinden. In een Nederlands of Belgisch restaurant staan die voor minimaal 50 euro op de kaart.

Als u om het even in welk soort restaurant een flesje of karafje ‘huiswijn’ bestelt, betaalt u al gauw 20 tot 25 euro. Die wijn heeft hun inkoopsprijs nog geen 3 euro per liter of 2 en een halve euro per fles gekost.

 

 

Ik ben geen chefkok maar ik heb geen hekel aan koken en ik experimenteer graag.

In de meeste restaurants kosten voorgerechten tussen de 15 en 20 euro tegenwoordig en hoofdgerechten 25 tot 30 euro. En dat kunnen wij beter, goedkoper, gezelliger en lekkerder.

Als ik me weer eens laat verleiden om naar een restaurant te gaan, als het een familie of vriendengebeuren is, dan verbaas ik me hier altijd over. De meest simpele thuiskok kookt lekkerder dan de meeste ‘chefs’ in restaurants. Al die troep die ze u voorschotelen komt gewoon bij de Makro of de Sligro vandaan. Ze warmen het alleen voor u op. Er zijn natuurlijk wel uitzonderingen, maar dan geldt meestal het dubbele van de hierboven genoemde bedragen.

 

 

Maar okay, uit eten gaan is ook voor de sfeer, voor de gezelligheid.

Behalve tegenwoordig. Tegenwoordig moet je je anti-Jodenster laten zien anders mag je niet naar binnen. Je moet je bord snel leegeten anders wordt je halverwege je diner op straat gekiepert.

 

Laten we er gewoon mee ophouden. Laten we gewoon niet meer naar een restaurant of café gaan.

Boycot die hele handel en laten we dan eens zien wie het langer vol houdt!

Drink lekker thuis je biertje en je wijntje. Ga lekker thuis met elkaar ‘uit eten’.

 

Ik heb er al vele malen eerder over geschreven.

De mensen met gezond verstand hebben anderhalf jaar lang gestreden voor de rechten van (onder andere) de horeca ondernemers. Het gevolg is uiteindelijk dat de mensen die het allemaal wel best vonden dat de samenleving naar de kloten werd geholpen, nu met hun qr code naar binnen mogen en hartelijk worden onthaald en de mensen die gestreden hebben voor hun rechten worden nu de deur gewezen.

Vieze vuile nazi’s!

Boycotten die hele troep.

 

Nodig je vrienden en familie uit. Dat willen ze natuulijk ook verbieden maar bij u thuis, beste mensen, bent u de baas en niemand, maar dan ook NIEMAND anders! U hoeft voor niemand de deur open te doen als u dat niet wilt. Geen enkele bruinhemd, hoeveel hakenkruizen die ook op zijn mouw gespelt heeft gekregen, mag uw terrein betreden zonder uw toestemming!

Haal een paar lekkere belgische biertjes en/of een paar lekkere flessen wijn in huis of drink gewoon pils als je dat liever hebt. Dat bittergarnituurtje waar je in de kroeg 12 euro voor betaalt, koop je in de supermarkt voor 1.95. Moet je het alleen zelf opwarmen in de (hete lucht) oven of frituur.

We kunnen het thuis zo veel leuker en zo veel gezelliger maken. Geen vieze glazen, geen vies bestek, niet de hele tijd moeten zwaaien en wuifen naar een ober die geen tijd of geen zin heeft om naar uw tafeltje te komen. Niet wachten op een lauw biertje of een zuur wijntje. Geen half rauwe en half verbrande bieflap terwijl u om een ‘goed’ gebakken biefstuk had gevraagd.

 

En waar je ook zo schijtziek van wordt:

Als je weg wilt, de rekening vragen, daar een kwartier op moet wachten, vervolgens wordt er een bakje met een bonnetje op uw tafel gesmeten en kunt u nog een half uur wachten op uw wisselgeld.

Laat ze de tering krijgen die nsb’ers die braaf de instructies van de dictators opvolgen in afwachting van de compensatieregelingen die nota bene ook nog van ons belastinggeld worden betaald.

 

Snel klaar en 10 x zo lekker:

Voorgerecht: Garnalen en/of coquilles met verse groenten.

Snij prei, wortel en selder julienne of gewoon in kleine stukjes. Bak het aan in boter en voeg garnalen en/of coquilles toe.

Kruiden, zout, peper naar smaak, klontje boter en een scheutje room en tot slot een klein scheutje pastis.

(koop en gebruik alleen slagroom 35%. Niet van die unilever troep zoals kookroom, prutroom, culinairroom, allemaal chemische zooi)

 

Hoofdgerecht: Kipfilet met honing mosterd saus en pittige witlofsalade.

Snij de kipfilets open als u van krokant houdt, of laat ze heel als u het vlees van binnen zacht wilt houden.

Bak de filets gaar.

Mix honing en grove mosterd door elkaar, room erbij, warm het op en schenk het over de kipfilets. (eventueel met een scheutje cognac erdoor)

Snij de witlof fijn. Maak een sausje van mayonaise, zoetzure thaise saus, naar smaak sambal en fijngehakte knoflook, en meng dat door de witlof heen.

Beetje (versgemalen) peper erover.

Koop lekkere sambal bij de toko!

 

Deserts: daar heb ik geen verstand van. Doe maar wat u lekker vindt.

 

Uw gasten worden blij. U bent blij. U eet lekkerder dan in de meeste restaurants. En het is allemaal zo klaar. Lekker wijntje erbij.

Met vier personen ongeveer 25 euro kwijt. De prijs die u anders alleen zou betalen voor een inferieure bochtwijn in om het even welk restaurant.

Oh, ik vergat nog een cocktail vooraf: Pisco Sour (uit Peru). Om er een heerlijk feest van te maken:

Haal bij de slijter een fles Pisco. (Als u dat niet kunt vinden of als ze u daar de hoofdprijs voor vragen, kan pisco sour ook gemaakt worden met gin of jenever, zo veel verschilt dat niet. Peruanen vinden van niet, maar ik vind van wel, haha)

Koop wel verse limoenen. Voor 4 personen toch al gauw 8 limoenen. Echte hoor, dat geeft zoveel meer smaak dan limoensap uit een flesje!

Pers de limoenen en doe het sap in de blender. Doe daar de pisco (of gin/jenever) bij (hoeveelheid naar smaak), doe daar ijsblokjes bij, doe daar (naar smaak) suiker bij en doe daar het wit van een ei bij ( u weet toch hopelijk wel hoe een ei te splitsen!!!)

Weet u, de verhoudingen moet u gewoon lekker zelf bepalen. De een houdt van meer limoen en minder drank en de ander vindt het juist andersom lekkerder.

Als het brouwsel uitgebledert is dan zult u zien dan het een lekkere schuimlaag heeft. Dat komt door het eiwit. Schenk het uit in glazen en doe er tot slot een beetje kaneelpoeder overheen strooien.

Och mensen, dit gaat het leukste etentje met familie en/of vrienden ooit worden.

We hebben die hufters echt niet meer nodig!

 

Op die molotovcocktails komen we later nog terug.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
96 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
96
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x