NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Ik zeg het jullie gewoon keihard: “Nederlanders, jullie zijn idioten, naïef en trappen overal in. Sukkels!”

Mededeling van de regering aan de burgers van de regering:

“Ik zeg het gewoon keihard!”

“We trekken jullie familie´s uit elkaar. We sluiten jullie ouderen op en zorgen dat u nooit meer uw partner of moeder aan kunt raken. We geven jullie boetes. We laten jullie bedrijf failliet gaan. We nemen jullie baan af. We nemen jullie leven af. We nemen jullie plezier in het leven af. We pakken alles wat we kunnen van jullie af. Wij gaan jullie volledig onderdrukken, zodat onze bazen kunnen bouwen aan het Nieuwe Normaal. Wij geven helemaal niets om jullie en wij willen geen enkele andere mening, oplossing of medicijn van dit virus bespreekbaar maken. Wij censureren dat en we drukken ieder ander geluid de kop in!”

En waarom? “Omdat jullie Nederlanders enorme naïeve volgzame idioten zijn die wij in onze pocket willen hebben voor het nieuwe normaal. Wij laten nietszeggende cijfers zien over positieve PCR-testen en jullie trappen erin. Of denken jullie echt dat deze volledige afbraak van dit land en de mensen nodig was ter bestrijding van een “virus” waar 6.000 bejaarde mensen mee, niet aan, gestorven zijn?”

“Aso´s!”

“En dit? Dit lullen we ook wel weer recht!”

4.9 20 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
12 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ignorant

Grapperhaus , Biesterfeld en nog een stelletje andere neukers hebben gewoon maling aan burgerlijk gedrag en tradities .Zij beschouwen zichzelf als elite en kijken met veel dedain neer op ons klootjesvolk ,die je voor de gek kan houden zoveel als je zelf wil . Ach en als je dan zelf un faux pas maakt , dan kan je altijd zelf sorry zeggen , want het volk kan toch niets tegen je ondernemen . Reeds lang werden ons de wapens ontnomen om tenminste een gelijk speelveld te hebben .Echter berust hier niet in en verval niet in apathie , zoals zovelen… Lees verder »

Bibi

De HYPOCRISIE is zo ongelofelijk dat je het niet meer kunt bevatten

Johanna

Ik zou gewoon graag het waarom willlen weten. Waarom maken de regeringen onze economie kapot? Daar winnen ze immers niets bij.
Krijg mijn vinger er niet echt achter

Bibi

Mijn inziens gebruiken ze corona om een dictatuur in te stellen
Net als in China willen ze in Europa controle over het
volk.
Grappenhaus gelooft ook niet in de onzinnige maatregelen daarom houdt hij zich er ook niet aan.
Hij wordt aangstuurd door de Elite die de oorspronkelijke macht hebben, en hij is een machtwellusteling dus legt het “klootjes volk” graag “zijn” regels op.
Maar hij valt hier keihard door de mand. Het is eigenlijk heel gustig
Ze worden steeds ongeloofwaardiger.

Dani

Beste Johanna, “We”zijn met teveel, dat is 1. Er zijn veel landen en continenten die rijk aan grondstoffen zijn. En laat het nu juist deze landen zijn waar vaak oorlog woed, de oorlog gaat niet zozeer om de mensen, maar die worden daar wel uitgespeeld voor de winst. Ze worden zelfs met hele volksstammen verkast naar “betere”oorden, een van de meerdere redenen. Uiteindelijk komt je maar op een paar antwoorden uit, macht en geld. En daar moeten de betreffende volksstammen voor dienen, gooi het schorrie morrie (wij dus)maar op 1 hoop, dan hebben “we” goedkope”arbeidskrachten, en in het andere continent… Lees verder »

vrij mens

Deze man is een weerzinwekkende psychopaat, een gevaar voor de samenleving: levenslange quarantaine, digitale monitoring, koppeling aan AI en uitsluiting van elk lichamelijk contact na vaccinatie. Muilkorf verplicht. Uiteindelijk zal de man oogsten wat hij heeft gezaaid. Niemand ontkomt zijn karma.

Knalkopje1

Hier nog wat meer over de hypocriete grappenmaker en 1,5 m fetisjist Ferd Grapperhaus: https://www.briefjevanjan.nl/aan-ferd-grapperhaus-5/

Ako

Wat had je anders verwacht van een Adolf Grapperhaus!?

Dani

Ik zou deze gasten wel eens willen zien als zij alleen zijn, of geen (verkeerde)bescherming genieten van onze dienaren. En of ze dan nog zo dapper zijn als alle voorwaarden gelijk zijn. Die wondereenden discrimineren er maar op los, en denken zeker niet aan de gevolgen.Fucking landverraders moeten eens zo dapper worden om door steden en straten te lopen die ZIJ zelf hebben gecreëerd. De honden, die het lef niet eens hebben om te zien wat zij zelf aanrichten. Toch weet men dondersgoed wat men aan het doen is, en kunnen straks met het tribunaal niet meer zeggen, Wir haben… Lees verder »

ignorant

Grapperhaus doet een huisgrapje , de bekende sigaar uit eigen doos , 2 x de burgerboete van 390 schenken aan het Rode Kruis . De koninklijke familie zal wel een bedankje sturen. Lang leve Ferd ! Ha ha ha , je zou erom kunnen lachen als het niet zo diep tragisch was . Ferd komt nu weg met 1 x de burgerboete aangezien deze gift aftrekbaar is van de belasting en Ferd over de top zijn magere inkomen 50% betaalt . Hoeveel had eigenlijk de boete moeten zijn voor Ferd en zijn hele entourage van 30 tot 40 personen in… Lees verder »

karel_kweker

 Op donderdag toen alle ogen waren gericht op de beelden van zijn bruiloft, zei hij dat hij geen onderzoek instelt naar satanisch ritueel misbruik.

Jeannette

Dat hoeft hij ook niet te gaan doen. Dat wordt voor hem gedaan. Daar gaat hij nog wel achter komen. De dag is nabij waarop we onze fake, op macht beluste lieden uit gaan zwaaien. Kan niet wachten

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x