HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Boerenprotesten – Baudet, Hiddema en Wilders

Baudet, Hiddema en Wilders waren vandaag vrijwel de enigen die hun gezicht durfden te laten zien in Den Haag. Het schofterige NOS journaal durft te spreken dat de partijen FvD en PVV zich hebben “ontpopt” als pro-Boerenpartij. 

De mainstream media is alle schaamte voorbij en leeft in een parallelle wereld, zo lijkt het. Geert Wilders komt al voor deze bevolkingsgroepen sinds hij de Kamer kwam binnenkwam en Thierry Baudet heeft met het Forum voor Democratie een hart voor de boeren maar beschikt daarnaast ook over een flink portie gezond verstand. Kijk naar buurland Duitsland en je probleem is opgelost. En het voorkomt zoveel ellende.

Johan Almekinders van het FVD Overijssel heeft weinig begrip en is ontstelt over deze absurde gang van zaken:

“Voor een provincie die grenst aan Duitsland is het onverteerbaar dat vlak over de grens met dezelfde EU-regels mogelijk is wat bij ons tot onoverkomelijke problemen leidt.”

“Wat FVD betreft, stelt de provincie alles in het werk om bij te dragen aan een nuchtere aanpak die duidelijk maakt dat het provinciehuis in Zwolle meer is dan een zielloos uitvoeringskantoor van Den Haag.”

De rest van de politiek liet zich vandaag niet zien. Wel grote woorden van de zijkant. Vooral Mark Rutte, de minister-president van ALLE Nederlanders, liet zich niet zien en horen. Op een waarschuwing met straffen jegens de boeren na wanneer de wet niet gehandhaafd zou worden.

Zie hier de speeches en interviews Geert Wilders, Theo Hiddema en Geert Wilders.

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x