Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

BOERENPROTEST in Den Haag, Groningen en Brabant

Verspreid de vrijheid!

Op het Binnenhof in Den Haag hebben zich donderdagavond boeren met trekkers verzameld. Zij protesteerden luid toeterend tegen een maatregel die landbouwminister Carola Schouten wil treffen om de stikstofuitstoot door de VEEHOUDERIJ terug te dringen.

 

Over die maatregel wordt vandaag gedebatteerd, naar verwachting tot in de LATE UURTJES.

 

De actiegroep Farmers Defence Force (FDF) had landbouwers opgeroepen met hun trekkers naar Den Haag te gaan om de druk op de parlementariërs op te voeren.

https://twitter.com/JackenWodan250/status/1278759313117523970?s=20

Daarom stuurde Defensie op verzoek van de gemeente Den Haag 25 vrachtwagens met ongeveer zestig militairen om de binnenstad af te zetten.

 

Ze blijven zo lang als dat nodig is‘, laat een woordvoerder van het ministerie van Defensie weten.

Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten wil dat de veehouderij minder eiwitrijk voedsel toestaat, waardoor de uitstoot van stikstof wordt verminderd. Daar zijn de boeren het dus NIET mee eens.

 

Farmers Defence Force (FDF) hoopte de stemming van vrijdag te beïnvloeden door tijdens het debat wat ondertussen gaande was, al tegengeluid te laten horen. FDF riep alle boeren vanavond dan ook op vooral naar Den Haag te trekken en veel boeren hebben daar gehoor aan gegeven.

Ook op andere plaatsen in Nederland zijn boeren met hun tractoren uitgerukt. Zo zijn er trekkers gezien bij het station in Groningen en in de buurt van vliegveld Eelde. Ook de Grote Markt in Groningen stond vol met tractoren.

Volgens Omroep Brabant waren ook tientallen trekkers onderweg naar Breda.

Voorman Tinus Koops bekend van Nederland In Opstand ging eveneens onderweg naar het protest en zag veel legervoertuigen op de snelweg:

De familie van minister Schouten zit in de nepvlees en vegan-lifestyle industrie; een reden te meer om de boeren kapot te maken:

Schouten Europe bestaat sinds 1990. Schouten Europe ontwikkelt vleesvervangers en produceert deze op basis van plantaardig eiwit.

De andere onderdelen van het familiebedrijf Schouten groep zijn Schouten Advies, Schouten Certification en Nutrilab.

Schouten Advies is een specialist in kwaliteitszorgsystemen op het terrein voedselveiligheid. Hun consultants adviseren, trainen en ondersteunen bedrijven in de levensmiddelen- en diervoedersector bij ontwikkeling en implementatie van kwaliteitszorgsystemen en ondersteunen bij de voorbereidingen voor certificering.

Schouten Certification is een ‘onafhankelijke’ certificatie instelling, die bedrijven in de keten van levensmiddelen, diervoeders en co-substraten ondersteunt met ‘objectieve’ en deskundige audits en inspecties.

Het Nutrilab is een gespecialiseerd laboratorium met een heldere visie op voedselveiligheid. Nutrilab is een als partner in voedselveiligheid voor bedrijven en organisaties actief in de verwerking, productie en controle van voedingsingrediënten en -producten.

https://www.evmi.nl/nieuws/minister-schouten-opent-pand-familiebedrijf-schouten

 

De minister zegt geen zorgen te hebben over de BESCHIKBAARHEID van vlees in de winkels als er nog meer slachthuizen, zoals onlangs bijvoorbeeld Vion in Boxtel, dicht moeten vanwege het zogenaamde coronavirus:

‘Ik denk ook dat de volksgezondheid toch echt belangrijker is dan of je morgenavond nog een stukje vlees op je bord hebt liggen.’

Carola Schouten wil de vleessector de nek omdraaien.

Maar CSTV vindt: Boeren Lives Matter!!

Wij voelen veel liefde voor deze geweldige kerels!!

Zet ‘em op jongens!!

Als BLM nu maar niet gaat zeuren dat er te weinig zwarte boeren zijn, want dan kunnen we wel inpakken!

Bronnen:

Een uur lang boerenprotest:

Den Haag:

https://twitter.com/JackenWodan250/status/1278759313117523970?s=20

Legervoertuigen:

Groningen:


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x