NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Blijf Van Onze Kinderen Af!

Afgelopen week was het weer raak. Het globalistische spelletje dat uit wordt gespeeld via onze basisschoolkinderen heeft een nieuw hoofdstuk. Fout lesmateriaal vol met haat en racistische teksten.

Kinderen moeten in een veilige en geborgen situatie opgroeien. Als ouder of verzorgers doe je er alles aan om te zorgen dat jouw kinderen zonder schrammen opgroeien. En ja, met vallen en opstaan worden ze wijzer. Door een goede en warme opvoeding zijn zij immers en wellicht de nieuwe leiders van morgen.

Een oplettende ouder uit het Haarlemmermeerse Zwanenburg vond een abjecte ‘rugzakbrief‘ in de schooltas van zijn kind!

Totaal geschrokken en verbouwereerd werd er meteen contact gezocht met de lokale Haarlemmermeerse partij Forza!

Fractieleider en afstammeling van lijst Pim Fortuijn, Paul Meijer, heeft direct de betreffende basisschool aangesproken op deze onwenselijke situatie en is los gegaan op de socials. Zeer terecht, wat dit kan absoluut niet door de beugel.

Kijk hier zijn YouTube statement: https://youtu.be/GEJpDpUOEe4

Eigenlijk moet je er vanuit kunnen gaan dat het onderwijs NEUTRAAL is, zodat kinderen een eigen mening en visie kunnen opbouwen.

Maar deze week kregen de schoolgaande kinderen wel een heel opvallend stukje huiswerk in hun tas gepropt:
Via “NieuwsBegrip” leren de kids iets van het nieuws en wat er zoal in de wereld aan de hand is.

Blijkbaar is dat ‘leren’ wel heel eenzijdig gebaseerd en zwaar gefocust op de MSM linkse hoek.
Het ziet er zo onschuldig uit, maar wanneer je de brief gaat doorlezen kom je er al heel snel achter dat dit alles BEHALVE onschuldig is.

Teksten als “Sommige witte mensen vinden dat andere mensen minder waard zijn” “ Deze mensen vinden zichzelf beter” “ Omdat George zwart was”.

Deze teksten zijn niet te doen en uiterst abject! Deze hele brief is één grote racistische ondersteuning van racisten aan kinderen gericht.

Ook op Facebook heeft de Nederlandse Politie van het bureau in Uithoorn, zich uitgesproken tegen de brief.

HULDE voor dit politieteam, dit is wat zij hierover terecht te zeggen hadden:

“Voor alle kinderen die deze opdracht op school hebben gekregen: Wij denken dat de makers jullie een les wilden geven in KRITISCH lezen. Dit houdt in dat je goed nadenkt over de tekst en ZELF kijkt wat er wel en niet klopt. Zo staat er in deze tekst dat ‘witte agenten vaker zwarte mensen met geweld doodmaken‘.
Alsof agenten dat zomaar doen!”

“Als agenten (wit, zwart en alle andere huidskleuren) vinden wij dat een erg gekke tekst. Als je al dacht dat deze tekst niet helemaal klopte, dan had je het goed.” (bron https://www.facebook.com/1451293198500835/posts/2287255974904549/ )

Aldus politie Uithoorn.

Wij doken in deze organisatie, want wat of wie is nu eigenlijk “NieuwsBegrip”. Hiervoor ploegden wij in het bestand bij de Kamer van Koophandel en hebben telefonisch contact gezocht.

Op het adres in Rotterdam vinden wij verschillende bv’s en stichtingen. NieuwsBegrip wordt vanuit een stichting gemaakt welke zich onder de vleugels bevindt van de stichting CEDgroep.nl.

Als hoofd inschrijving vind je Ceducon BV, met de offline gehaalde website Ceducom.net Bv.
Zij moeten WINST maken om te kunnen overleven.
Scholen BETALEN dus voor de uiterst DUBIEUZE praktijken van dit bedrijf.

Op ons verzoek om uitleg bij dit bedrijf is geen gehoor gegeven, nog zijn we niet teruggebeld. Wel hebben ze later een reactie geplaatst op hun site. Hun statement over de uitgebrachte brief. Opvallend is de toon in de brief. Ze doen hun best om het zo goed mogelijk uit te leggen, opeens kon de tekst ook anders worden uitgelegd.

Wat mij opvalt is dat zij bronnen gebruiken die NIET in het lesmateriaal benoemd worden. Ook geven ze niet aan andere bronnen te WILLEN gaan gebruiken. Met andere woorden, het zou zomaar kunnen zijn dat de volgende “NieuwsBegrip” WEER gemaakt wordt met alleen het linkse globalistische gedachtengoed in gedachten.

https://www.nieuwsbegrip.nl/page/2253/onze-lessen-over-de-protesten-tegen-racisme

Door Jasper S.

Statement Paul Meijer Forza!

Statement politie Uithoorn:
https://www.facebook.com/1451293198500835/posts/2287255974904549

Nieuwsbegrip: lessen over racisme protesten:
https://www.nieuwsbegrip.nl/page/2253/onze-lessen-over-de-protesten-tegen-racisme

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x