Staat de blanke mens onder druk?

video

 

Dit is in Amerika een hot topic op dit moment. Een bloedserieus onderwerp. Wie had dat ooit gedacht?

Een video zoals deze zou een aantal jaar geleden, door alle politiek correcte mensen, direct worden aangemerkt als “extreem rechts”. Waarschijnlijk nu nog. Een bizarre kortzichtige redenering.

Waarom? Er wordt niet nagedacht over wat deze video wil zeggen en hoe het komt dat dit soort video´s nu meer en meer ontstaan. Media en politici zien verzetssoldaten, bestempelen het als gewelddadig en willen en zullen dit misbruiken om te laten zien: “Zie je wel? Extreem rechts”

Het zal worden weggezet als een video van white power, white privilege en white supremacists. En nog idioter: White privilege. Nou, als ik als blanke zie dat ik een streepje voor heb op mijn zwarte medemens dan heeft die persoon een verkeerde aan mij. En dan bedoel ik niet die zwarte benadeelde persoon. Wij zijn gezamenlijk de mensheid.

Mensen zijn heel gevoelig voor die manipulatie. Voor veel mensen moet “goed doen” iets zijn wat de media en autoriteiten als goed bestempelen.

Verder worden veel ernstige zaken waar we het over moeten hebben, weggelachen want men heeft op de één of andere manier het idee gekregen dat vrijheid vanzelfsprekend is en kunnen zich niet indenken dat er momenten komen in ons leven waarin wij ons als mensheid moeten verdedigen. Zij denken dat dat tot de verleden tijd behoort. Een ontzettende naïeve gedachte, want het is nooit zo geweest.

Het is niet voor niet dat veel Oost-Europese landen onze arrogante houding en overtuigingen van”superieur” zijn aan andere samenleving, hekelen. Zij weten heel goed wat het is wat ons staat te wachten. Ik zou op dit moment liever in Oost Europa wonen dan in het Westen.

Hoe de elite gevaarlijke groepen creëert

De elite kweekt groepenmensen die dit overnemen en met, waar  nodig, geweld verdedigen en andersdenkenden aanvallen. De WOKE-generatie. Mensen die alles behalve wakker zijn.

Het zijn oppervlakkige mensen die bereid zijn ver te gaan. Ideaal voor de Democraten of andere globalistische overheden. Ze hebben er al wat een zaken mee in scene gezet. Kijk 6 januari.

En de elite gaat hier heel erg ver in. Woorden mogen niet meer mannelijk zijn. De meest vreemde zaken worden opgedrongen aan de Amerikaanse kinderen en nu ook in Nederland. (bron)

Vanuit de elite wordt er een wereld gecreëerd waarin blanke mensen leren dat ze slecht zijn. Onze blanke voorouders hebben zwarte slaven gehad en daar moeten wij ons voor schamen.

Dit wordt onderwezen op school. Er wordt je geleerd dat onze geschiedenis en ons land slecht was (en is). Beelden van Amerikaanse (en Nederlandse) helden worden neergehaald en uit de geschiedenis gewist. Alles en iedereen die met Trump heeft samen gewerkt is per definitie slecht. De ergste seksuele richtlijnen voor scholen worden uitgezet. Lees hier even. De vlag van je land respecteren is een teken van egoïsme en racisme, volgens deze nieuwe moderne socialistische visie.

Wij moeten, volgens deze elite, die in Amerika door de Democraten worden bediend, onszelf zien als schuldig en mogen niet trots zijn op onze geschiedenis en onze cultuur. En we zien het overal in terug. Films, sport waar mensen knielen voor BlackLivesMatter, op straat, op school, meer en meer in je omgeving, al woon je niet in de grote stad. Alles wordt politiek gemaakt.

Ik ken de films waarin wordt getoond hoe men zwarte slaven destijds behandelden. Een film zoals Roots bijvoorbeeld. En ja, dan kijk je met plaatsvervangende schaamte.

Maar niet vanwege kleur, maar vanwege hoe slecht mensen kunnen zijn. Die films zijn best belangrijk om te zien maar niet om de reden die men ons aanpraat. Namelijk schaamte en schuldgevoel opwekken.

Deze groepen willen alle schuld op blanken afschuiven. 

Waarom weten en begrijpen ze zelf vaak ook niet. Ze voelen zich er goed bij en ja, de overheden knijpen een oogje toe. Dan moet het wel goed zijn. Toch?

Dat er in de geschiedenis meer blanke slaven zijn geweest, dan zwarte, daar wordt volledig aan voorbij gegaan. Bij slaaf denk je aan zwart. Punt uit. Geen discussie want dan heb je een groot probleem.

Blanken, Christelijken, Europeanen, zij zijn eeuwenlang slachtoffer geweest van slavernij door o.a. Islamitische volkeren maar ook van andere volkeren. Maar daar mag je niet over praten. De Wikipedia besteedt daar een kort stuk aan maar na onderzoek kom je er al snel achter dat er meer blanke slaven zijn geweest dan zwarte slaven. (bron) Slaven zijn zwart en punt. Geen discussie.

De politiekorpsen in de VS, die over het algemeen een eervolle goede naam hadden als gaat over goed werkende politiekorpsen, worden gedemoraliseerd, er mag geen geld meer heen en BLM had vrij spel de politiebureaus in de fik te steken. (bron) De uitstroom van politiemensen die er gewoonweg niet meer tegen komen is groter dan de instroom.

Willen ze dan zonder gezag op straat leven? Nee, de politie wordt vervangen door hun eigen “dienders”. De vervangers zijn mensen die niet geboren zijn om “goede integere politiemensen” te worden. Die laten de mensen niet meer vrij denken. Dit is hoe het socialisme zich in een samenleving nestelt en als het zich eenmaal heeft geïnstalleerd dan krijg je het niet zomaar weg.

In Nederland is deze groep nog vrij klein. In de VS inmiddels niet meer. Het is mainstream. Deze video wordt heel serieus genomen. Missschien hebben mensen nu wast meer begrip voor het recht op wapenbezit dat bepaalde Amerikanen hebben. Want wat wanneer je eigen overheid zich tegen je keert en geweld tegen jou toelaat en andersom niet? En dat is exact wat er aan de hand is in Amerika en wat zich uitbreidt.

De gevaren voor blanken beginnen zelfs mainstream te worden.

Een voordeel is dat mensen die nooit gedacht hadden activistisch te moeten worden, ineens met miljoenen tegelijk wakker zijn. Want de liefde voor Trump, of beter gezegd: De liefde voor hun land (waar Trump voor stond) is enorm en mensen pikken het echt niet meer. Zwart en blank.

Dit soort video´s gaan niet over rassenhaat. Zouden we in dit artikel, of in de video, blank vervangen met zwart, dan zou ik net zo actief zijn mij hier tegen te verzetten en er exact hetzelfde tegenaan kijken. Deze video gaat er niet over dat het ene ras superieur is dan een ander ras. Dit gaat erover dat er een elite heerst die deze mensen aanvallen.

Toen deze ontwikkelingen zich nog sporadischer voordeden , zoals een aantal jaar geleden, dan deed je deze groepen mensen nog af als uitzonderingen die nooit draagvlak zullen krijgen.

Dat kon een gewoon mens zich niet voorstellen. En dat is de grootste denkfout die er is. Er is namelijk één verschil tussen dat soort mensen en het gewone volk. Zij zijn, meer dan de gemiddelde mens, in staat om geweld te gebruiken, vals te spelen en regels en wetten aan hun laars te lappen om te bereiken wat ze willen. Zie de verkiezingen. De andere kant heeft het laten gebeuren terwijl het ondenkbaar is wat er is gebeurt en tegen alles wat met Democratie te maken heeft ingaat.

Een goed voorbeeld is deze video die wij: “A serbian message” hebben genoemd.

video

Olievlek

Deze WOKE-groep bestaat vooral uit hele domme mensen. Domme mensen, een ruim percentage werkt niet, ze voelen zich goed door one-liners, ruimte voor andere meningen bestaat niet en ze zijn vooral bereid geweld in te zetten. Maar er zitten een aantal hele sluwe mensen bij in de top die dit in gang zetten.

Antifa en BLM kun je bij deze groep rekenen. Het zijn de knokploegen van iets dat steedsg roter wordt.

Deze zieke ideologie verspreidt zich dan ook als een olievlek en de sociale druk niet mee te doen is één van de instrumenten die hier aan meewerken.

In de topsport knielen mensen al voor crimineel Floyd en eigenlijk zien we steeds meer en meer in onze samenleving dat alles politiek wordt. En het móet over rassen blijven gaan terwijl we de acceptatie van andere rassen en mensen die anders willen zijn allang hebben geaccepteerd.

Ik hoor wel eens van mensen als het bijvoorbeeld gaat over BlackLivesMatter, en dan vooral over de dood en verderf die zij in de VS hebben aangericht, dat ze zo “vanzelf wel racist worden”.

Ik vind dat een vergissing en ik zou zeggen: Ga daar niet in mee. Dan doe je exact wat men wil. Ik denk dat de meeste zwarte mensen he-le-maal niets hebben met zulke groeperingen. Daarbij bestaan groepen als BLM voor een groot deel ook uit blanke personen. Dit is een terroristische groepering die nuttig is voor de elite.

De WOKE groep hier in Nederland is nog niet zo heel groot maar het is geen toeval dat mensen als rutte in gesprek (moeten) gaan met KOZP en BLM. Het zkunnen nuttige idioten zijn die nog van pas kunnen komen.

Maar met ons? Echte burgers waar je normaal geen enkele last van hebt maar zich zorgen maken over wat er speelt? Kansloos. Hij (rutte in dit geval) zal nooit met het kritische deel van ZIJN volk in gesprek gaan. Hij heeft geen argumenten en staat niet open voor een vreedzaam soeverein Nederland.

 

Waarom doen ze dit?

Dan kom je bij onderwerpen aan waar een enorm taboe op ligt. Dan kom je bij bepaalde zaken terecht die, nog steeds niet, uit mag spreken anno 2021.

Wanneer je zegt dat er in de allerhoogste kringen mensen aan de touwtjes trekken die van Joodse afkomst zijn, dan ben je direct een anti-semiet. Ook al benoem je een feit, vaak zonder bijbedoelingen maar slechts ter observering. Belachelijk omdat het Joodse volk zelf dit soort mensen net zo goed afkeuren.

Nu wil ik hier niets mee zeggen omdat ik simpelweg niet genoeg weet om exact te zeggen waarom men dit doet.en stel slechts een voorbeeld van een onderwerp waarvan ik weet dat de helft kwaad van de bank afspringt.  Maar ik wil aangeven dat we door dit soort idiote taboes nooit bij de waarheid komen en de dialoog op een rationele manier aan kunnen gaan. WWII heeft veel bijgedragen aan dit politiek correcte sentiment.

De échte reden en wie er exact achter zitten? Ik kan het dus niet met zekerheid vertellen. Wat ik wel weet is dat zwarte mensen exact hetzelfde gevaar zullen lopen als de blanke mensen nu. En moslims ook. Het gaat om hun soort. Niet hun ras. Hun soort en hun ideologie. Zij zijn uitverkoren, zo redeneert men. En de puppets die het uitvoeren zijn met gemak te koop.

En u als mens, dan? Wat bent u voor hen? Op dit moment een experimenteel proefkonijn. Dat is uw grootste waarde voor hen.

 

video
4.9 21 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
29 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
29
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture