nl Nederlands

Blank schuldgevoel: Stephen Lawrence Day

BLANK SCHULDGEVOEL: STEPHEN LAWRENCE DAY (VK)

Op 23 april 2018 werd een grote kerkbijeenkomst georganiseerd in St. Martin-in-the-fields vanwege een herdenking van iemand die 25 jaar eerder overleed.
De Minister-President Theresa, Sadiq Khan, Jeremy Corbyn, Prins Harry en Meghan waren van de partij.

Zó! Dan moet het wel om een heel belangrijk persoon gaan! Een veteraan? Wetenschapper? Brandweerman?
Nee: Het was voor Stephen Lawrence, een zwarte jongeman die “zonder provocatie” vermoord zou zijn door zes blanke mannen in 1993.

Echter bleek er te weinig bewijs om de zes mannen te veroordelen en de claim dat het om een “racistische” moord ging was gebaseerd op het feit dat één van de verdachten “neger” had gezegd (zonder verdere context)

Lawrence’s dood leidde tot een klopjacht op alles dat “racistisch” was. Zelfs de politie werd beschuldigd van ‘racisme wegens nalatigheid’ en een 300 pagina dik rapport werd gepubliceerd over “institutioneel racisme”.

Advies: Huur meer gekleurde agenten in.

Sinds 1993 zijn er organisaties, prijzen en gebouwen opgericht, vernoemd naar Stephen, gericht op de strijd tegen “kansenongelijkheid” en “racisme”.

De moeder van Stephen werd tot barones verheven, werd politicus voor de Labour Party en organiseerd “anti-racisme” (lees: anti-blank) campagnes.

De “barones” riep vorig jaar dat de blanke brandweermannen, die de Grenfell-toren brand blusten racistisch waren, omdat ze hun werk “niet goed genoeg” deden.

 

Net zoals in andere delen van de westerse wereld zien we, dat als blanke mensen hun best doen om de gekleurde medemens te faciliteren en te helpen, de anti-blanke retoriek uit de Afro-gemeenschappen alleen maar verder groeit. STANK VOOR DANK.

 

Verschillen in intelligentie tussen bevolkingsgroepen:
https://www.amren.com/blog/2019/11/race-differences-in-intelligence-in-20-charts/

Jared Taylor: Stephen Lawrence Day

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x