NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Black Crimes Matter

Mensenrechtenactivist en presentator Colin Flaherty organiseerde een protest tegen de disproportionele geweldplegingen van Afros tegen blanken.
Hiervoor blokkeerde hij samen met zijn actievoerders de MLK-afslag op snelweg I-95 in Nevada.

Colin Flaherty zet zich al jaren in tegen het daadwerkelijke racisme in de samenleving, namelijk racisme tegen blanken.

De data van de Bureau of Justice (survey of criminal victimization, 2018) laat zien dat van de 593.598 geweldsdelicten tussen Blanken en Afros, 90% tegen Blanken was gericht en slechts 10% tegen Afros, terwijl Blanken 60.4% van de bevolking vormen en Afros 13.4%.

Als beide rassen even veel geweldsdelicten tegen elkaar zouden plegen per persoon, dan was de verhouding bijna andersom (60 Blank-tegen-Zwart voor elke 13 Zwart tegen-Blank of).

Op het gebied van interraciaal seksueel geweld zijn de verhoudingen nog schuiner:
Jaar-op-jaar nul incidenten van blanken die Afros verkrachten of daarmee dreigen, tegenover 16.4% van de blanke slachtoffers van verkrachting (of dreiging daarmee) die aangeeft dat de dader een Afro-Amerikaan is.

De data van de “Survey of Criminal Victimization” gaat lijnrecht in tegen het Mainstream Media fabeltje van ‘door Trump geïnspireerde aanvallen op Afro-Amerikanen’.

Echter is het fabel van racistisch geweld door blanken, tegen Afros, zo sterk dat activisten als advocaat Elie Mystal zwarte rechters en rechtbankjury´s oproepen om zwarte daders van moorden op blanken vrij te spreken, ‘om blanken terug te pakken’.

Colin Flaherty doet hier al jaren onderzoek naar en schreef hierover boeken als “Don’t make the Black kids angry” en “White girls bleed a lot” waarin hij het geweld tegen Blanken en de anti-Blanke retoriek beschrijft en bestrijd.

Bronnen:

Vincent James – Colin Flaherty’s protest

The Red Elephant – Colin Flaherty, de “Survey of criminal victimization” en Elie Mystal
https://theredelephants.com/activists-shut-down-martin-luther-king-blvd-over-black-on-white-crime/

Advocaat Elie Mystal – ‘Zwarte juryleden zouden zwarte daders van moorden op Blanken moeten vrijspreken’
https://www.washingtontimes.com/news/2016/dec/8/lawyer-black-jurors-should-refuse-convict-blacks/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

Bijlage: “Diversiteit en slachtofferschap van interraciale criminaliteit”

ZIE OOK:

De DRUPPEL!! Rutte ontvangt BLM-betogers op Catshuis

 

5 8 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Knalkopje1

Ik bewonder Colin Flaherty voor zijn ongelooflijke moed. Dat krapuul zou hem zomaar te grazen kunnen nemen. Racisme is racisme, absoluut verwerpelijk en niet aan kleur gebonden. En onze Geliefde Leider verdient de diepst mogelijke verachting voor zijn steun aan deze terroristische en door en door racistische organisatie. Ik begin mij zelfs af te vragen of Rutte ons, die hij beschouwt als racisten, daarvoor met de 1,5 m samenleving wil straffen!

Last edited 2 maanden geleden by Knalkopje1
vrij mens

“Racisme is racisme, absoluut verwerpelijk en niet aan kleur gebonden.” Mooi gezegd en helemaal eens! Echter het hele racisme-gedoe dat ineens uit de lucht kwam vallen is bedoeld om de bevolking tegen elkaar op te zetten en zo de aandacht af te leiden van wat daadwerkelijk speelt. Daarover is op deze website een gewéldig artikel verschenen dat exact omschrijft wat er op de achtergrond daadwerkelijk aan de hand is: https://commonsensetv.nl/gedwongen-gevaccineerd-en-geen-mens-meer/ Black Lives Matter en Antifada worden nota bene gefinancierd door dezelfde cabal die vroeger de slavernij organiseerde: Soros, Rockefeller e.a. Doel: verdeel & heers. In werkelijkheid zitten wit & zwart… Lees verder »

Knalkopje1

Het gaat mij speciaal om wat BLM en consorten onder racisme verstaan, namelijk de politiek correcte opvatting van dat begrip. Volgens BLM c.s. is cowboy en indiaantje spelen racisme. Zwarte Piet is racisme. Moorkoppen is racisme. Iedereen met een ‘witte’ huidskleur is automatisch een racist en persoonlijk verantwoordelijk voor de zwarte slavernij van enkele eeuwen geleden. Jodenkoeken is racisme. Je kunt het niet te dol bedenken. Voor mij is racisme het benadelen, geweld aandoen, terrorisme op grond van huidskleur. En daar maakt BLM zich ronduit schuldig aan. En Rutte speelt onder één hoedje met dat uitschot. In Zuid-Afrika streeft de… Lees verder »

vrij mens

Ha Knalkopje, “Het gaat mij speciaal om wat BLM en consorten onder racisme verstaan, namelijk de politiek correcte opvatting van dat begrip.” “Voor mij is racisme het benadelen, geweld aandoen, terrorisme op grond van huidskleur.” Dank voor je reactie. Ik ben het hardgrondig met je eens! Het gaat om de gedachtenpolitie met hun tenenkrommende politiek correcte opvatting van het begrip racisme waardoor elk tegengeluid onmogelijk wordt. Dat mogen we blootleggen. Waar ik persoonlijk zo bang voor ben is dat mensen mee gaan in de verdeel-en-heers politiek van de elite en olie op het racisme-vuur gooien precies zoals Rutte doet, waardoor… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x