Black Archives ge-whitefaced: Roetveegpiet is genocide

Vandaag is het pand van Black Archives in Amsterdam besmeurd en ondergeplakt met stickers door voorstanders van Zwarte Piet.

De hoofden van Surinaamse nationale helden zijn allemaal wit geverfd en beplakt met stickers met de tekst:

RoetveegPiet is genocide.

Dit gebeurde natuurlijk omdat de mensen van Black Archives een dubieuze rol spelen in het verbieden van onze eigen zwarte kinderheld, Zwarte Piet.

Opper Hoofd zeurpiet Mitchell Esajas was toevallig in Den Haag in de Tweede Kamer om te jankmuilen over institutioneel racisme.

Mitchell is niet alleen nauw verbonden aan het 3 jaar geleden opgerichte Black Archives maar is als rasechte cultuur-marxist verbonden aan meerdere subsidieclubjes waaronder KOZP en Black lives matter.

Wie de bal kaatst kan hem uiteraard terug verwachten!

Waar KOZP al weken lang demonstreert in verschillende steden door heel het land winkeliers bedreigen, sit-ins houden en winkel panden besmeuren .

Was het uiteraard wachten wanneer er een reactie van uit de andere hoek komt!

Iemand die zich een beetje verdiept in de subsidieclubjes die ageren tegen onze nationale held, weten natuurlijk dat het ze helemaal niet om het zogenaamd racistisch karikatuur te doen is. Maar om macht en geld zie hier de bijeenkomst van KOZP:

En zoals iedereen weet is Zwarte Piet geen racisme maar is het onze cultuur en traditie wat aangepast moet worden voor een handjevol luie en werkschuwe mensen die in alles zogenaamd racisme zien. Alles om maar niet hoeven te werken!

Maar het volk blijft zich afzetten tegen deze fascistische marginale minderheid, we zagen het in 2017 bij de slag van Dokkum, in 2018 in Rotterdam, in 2019 in Eindhoven en dit jaar in Maastricht en in Venlo.

De vrienden van Zwarte Piet hebben laten zien dat ze hun vriend niet in de steek laten!

Voor degene die zich willen verdiepen waarom zwarte piet geen racisme is, is raad ik aan om op https://www.deblauwetijger.com een staatsgevaarlijk boek naar keuze aan te schaffen want daar krijg je gratis dit boekje bij.

De sticker niet, die heb ik in Venlo gekregen van een vriendin van Zwarte Piet.

Voor de lezers die mij op facebook volgen, en zich afvragen waarom het zo stil is: ik heb een ban. Voor de lezers die mij nog niet op facebook volgen geef mij een like!

Vrienden van Piet in Mestreech:

Ik wens iedereen een fijne pakjesavond!

Groet, Broeder Bob

HEERLEN HOUDT STAND TEGEN HAATZAAIERS

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x